not87not Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Το λονδινο το επέλεξα λόγω πολλών περισσότερων θέσεων εργασίας σε σχέση με άλλες πόλεις της βρετανίας.Επέλεξα επίσης τη βρετανία για τη γλώσσα μιας και τη γνωρίζω πολύ καλά.Εννοείται ότι δεν έχω σκοπό να το κωλοβαρέσω εκεί,πάω να κάνω τη ζωή μου κάπως καλύτερη κάποια στιγμή,και όχι χειρότερη.Επίσης ψάχνω καθημερινά πληροφορίες για δουλιές στο guardian jobs,σπιτια στο gumtree,ποιες περιοχες έχουν εγκληματικοτητα και μόλις συγκεντρωσω το ποσο των 4000 λιρων θα αρχισω να στελνω αιτησεις σε διαφορες δουλειες απο δω μήπως(που δε το νομιζω) κατσει καμια αλλιως θα παω κατευθειαν εκει.klainmaingr αναλογως ο καθενας τι απαιτησεις εχει απο τη ζωη του.Ο α' μπορει να θελει απο τη ζωη του να πινει μονο καφε και αγιος ο θεος εγω όμως θελω να προσπαθησω για κατι διαφορετικο.Και ας αποτυχω.Εμπειρια θα ειναι.Ετσι κι αλλιως καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες.Στο κατω κατω θα εχω χασει και 5000ε.Και τι εγινε δλδ?Φυσικα προτιμω να ακουσω τα χειροτερα,απο ανθρωπους που ζουνε εκει,ωστε να ειμαι προετοιμασμενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.