Προς το περιεχόμενο

exhaust flame kit

arlondis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά έκανα ένα exhaust flame kit το σύνδεσα το έβαλα κανονικά στην εξάτμιση και δεν ειδα ούτε φλόγες ούτε τίποτα μήπως έχετε κάποια ιδέα το πως μπορώ να κάνω η τι λάθος μπορεί να έκανα

1.jpg

0025.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=FNoAIrkxfUg&feature=player_embedded

Δημοσ.

Χμμ..σε τι αμάξι το έβαλες; μήπως απλά το αμάξι σου δεν βγάζει ακαυστη βενζίνη; γιατί για να γίνει αυτό που βλέπεις, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ακαυστη βενζίνη. Το ζόρισες μπας και βγάλει; εννοώ..ανέβασες στροφές πολλές και άφησες το γκάζι απότομα..και πάλι και πάλι;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Το έβαλα στο honda civic τις στροφές ανέβαζα full και άφηνα απότομα το γαζί και πάλι τίποτα δεν γινόταν

έψαξα λίγο και βρήκα αυτό στο ebay κάτω κάτω στην περιγράφει λέει αυτό Please note: This will NOT work on any Diesel engines, also it will NOT work on Honda engines (V-Tec etc). μπορει να είναι για αυτό?

Αυτή η μηχανή που έχω πάνω τρώει πολυ λάδι και από την εξάτμισή βγάζει τα παντα νερό λάδια μπορει να είναι και από αυτό; Αυτές τις μέρες θα αλλάξω μηχανή και θα ξανά δοκιμάσω

Δημοσ.

Εντάξει, εννοείται ότι αν βγάζεις νεράκι-υγρασία θα σου πνίγει την οποία φλόγα θα μπορούσε να δημιουργηθεί. Άλλα, αφού λέει ότι δεν κάνει για vtec, τέτοια έχεις; ίσως το λέει επειδή ακριβώς οι vtec είναι φτιαγμένοι να λειτουργούν σε ψηλές στροφές και να καίνε ακόμα καλύτερα ότι βενζίνη τους παρέχεται σε εκείνες τις στροφές.

BTW..λέει ότι δουλεύει καλύτερα σε τούρμπο...πόσο μου το πουλάς αν δεν σου δουλέψει; :P

Δημοσ.

Και το δικό μου vtec είναι

αυτό το πουλάω 100 e επειδή εσύ είσαι ο πρώτος που απάντησες στο post θα σου το δώσω με 80 e επειδή δεν βλέπω κανένας άλλος να απαντάει στο post θα σου το κατεβάσω στα 60 e και για τα υλικά επειδή δεν έχω δόση φράγκο θα σου το δώσω 20e συμφέρει? :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Ρε φιλε τσάμπα λεφτά είναι αυτές η χαζομάρες είναι πανεύκολο να κανεις και εσύ ένα τέτοιο αγοράζεις ένα πολλαπλασιαστεί και το συνδέεις όπως είναι εδώ 1.jpg

Δημοσ.

Λολ! Θενξ! Ναι ρε συ ξέρω, χαλαρά φτιάχνει κάποιος μόνος του τέτοια βλακειουλα, δεν είναι δύσκολο.

Πάντως..άλλοι με vtec λένε ότι βγάζει φλογιτσα απλά μετά από σκληρή χρήση του vtec

http://www.8thcivic.com/forums/bolt-ons-all-motor/107496-my-car-shooting-out-flames-during-hard-vtecing-plz-help-b4-explosion-2.html

Δημοσ.

και εννοειται πως το αυτ/το πρεπει ναναι de-cat.

Οταν είχα βελτιωμένο το σαξο μου, εβγαζε φλογίτσες, καμμια σχεση φυσικά μ'αυτη τη καγκουρια. :confused:

Αλλα ειχα εκκεντροφόρους,εγκεφαλο αγωνιστικά πεζο σπορτ,που σημαινει υπερπλουσιο μειγμα και αφθονη ακαυτη και decat...Οποτε μολςι πυρωνε η εξάτμιση,τα υπόλοιπα ήταν εύκολα.

Δημοσ.

το de-cat προτεινεται, για καλυτερα αποτελεσματα, αλλα δεν ειναι απαραιτητο. τα παιδια απο το φορουμ των civic που εβαλα πιο πανω, λενε οτι με μαμα καταστασεις τους το κανει.

ακομα και το δικο μου saxo, με αλλαγμενη απλα μια εξατμιση (οχι τελειως ελευθερας, απλα λιγο πιο ελευθερη) και κανει που και που κανενα σκασιμο (ακαυστη βενζινη), χωρις βεβαια φλογιτσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...