jimbakl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα σας. εδώ και καιρό ψάχνω να βρω το matlab για το macbook pro μου… έχω κατεβάσει πάρα πολλές εκδόσεις , άλλα καμιά δεν μου παίζει. Στην καλύτερη περίπτωση ήταν το mat lab 7 που μου έπαιξε για 10 λεπτά. μετά με πέταξε έξω και και δεν ξανάνοιξε… το χρειάζομαι για την σχόλη μου οπωσδήποτε γιατί με το windows partition δεν παλεύεται…. οποίος μπορεί να με βοηθησει που να το βρω , γιατί το χρειάζομαι …!!! σας ευχαριστώ προκαταβολικά.....
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα σας. εδώ και καιρό ψάχνω να βρω το matlab για το macbook pro μου… έχω κατεβάσει πάρα πολλές εκδόσεις , άλλα καμιά δεν μου παίζει. Στην καλύτερη περίπτωση ήταν το mat lab 7 που μου έπαιξε για 10 λεπτά. μετά με πέταξε έξω και και δεν ξανάνοιξε… το χρειάζομαι για την σχόλη μου οπωσδήποτε γιατί με το windows partition δεν παλεύεται…. οποίος μπορεί ας μου δώσει κάποιο λινκ , γιατί το χρειάζομαι …!!! σας ευχαριστώ προκαταβολικά..... Link απαγορεύεται να σου δώσει κάποιος, σύμφωνα με τους κανόνες του Forum. Μπορείς όμως να ψάξεις για το MATLAB 2010 rA, που θα σου πρότεινα από το rB. Το έχω και δουλεύει άψογα!
Thresher Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου αυτό που ζητάς είναι για να σου δώσει BAN ο admin του forum.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.