Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με TOSHIBA QOSMIO Χ500

PanosCy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω θέμα με αυτό το λαπτοπ. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Qosmio-X500-12N-PQX33E-03R00WGE.htm

Ενώ έχω κατεβάσει τον τελευταίο driver της NVIDIA για την καρτα (360M) κάποιες φορές μου πιξελιάζει η οθόνη, κάποιες άλλες δεν δίνει καθόλου σήμα. Το πρόβλημα παρουσιάζεται είτε είμαι σε echo mode είτε όχι. Να το πάω στο service? Η τι μπορεί να φταίει;

Εδώ εικόνα με το πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;

http://img200.imageshack.us/f/imag0164rw.jpg/

Δημοσ.

οι drivers ειναι απο την σελιδα του κατασκευαστη η απο την σελιδα της toshiba; αν ειναι απο την 1η σελιδα τοτε δεν εχεις τους σωστους,καθως η toshiba και η καθε εταιρια πειραζει τους drivers για το δικο της λαπτοπ.

το ιδιο πχ κανει και η sony.

οπως και να χει, κανε οτι σου ειπαν τα παιδια,πηγαινε το στην τοσιμπα, αν εισαι αθηνα, ειναι στα σεπολια συνορα με κολωνο, μην το πας σε πλαισιο κλπ γιατι ειναι ψιλοασχετοι.

Αν απλα σου κανουν ενα restore,τοτε μαλλον φταινε οι drivers,αλλιως ισως φταινε τα γραφικα.

Δημοσ.

οι drivers ειναι απο την σελιδα του κατασκευαστη η απο την σελιδα της toshiba; αν ειναι απο την 1η σελιδα τοτε δεν εχεις τους σωστους,καθως η toshiba και η καθε εταιρια πειραζει τους drivers για το δικο της λαπτοπ.

το ιδιο πχ κανει και η sony.

οπως και να χει, κανε οτι σου ειπαν τα παιδια,πηγαινε το στην τοσιμπα, αν εισαι αθηνα, ειναι στα σεπολια συνορα με κολωνο, μην το πας σε πλαισιο κλπ γιατι ειναι ψιλοασχετοι.

Αν απλα σου κανουν ενα restore,τοτε μαλλον φταινε οι drivers,αλλιως ισως φταινε τα γραφικα.

ολοι οι drivers που του ειχα,ηταν μονο απο την σελιδα της nvidia και δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα εδω και 9μηνες που το εχω!

Αν φτεει η καρτα γραφικων,ρωτα τους αν γινεται να σου βαλουν την gtx460m! :-D

Δημοσ.

ολοι οι drivers που του ειχα,ηταν μονο απο την σελιδα της nvidia και δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα εδω και 9μηνες που το εχω!

Αν φτεει η καρτα γραφικων,ρωτα τους αν γινεται να σου βαλουν την gtx460m! :-D

Σε ποια aptop γίνεται να αλλάξει η κάρτα γραφικών; :Ρ

Δημοσ.

Σε αρκετα,γιατι?

Το qosmio x500/505 βγαινει με τρεις διαφορετικες καρτες.Gts 250m,gts 360m και gtx 460m!Αλλα η αγορα γινεται μονο απο toshiba,με καρτες του συγκεκριμενου μοντελου!

Τα καλυτερα σε θεματα αναβαθμησης gpu και cpu ειναι τα clevo,οι gaming σειρες!

Δημοσ.

οχι δεν χανεις τπτ, η εγγυηση εχει να κανει με το hardware.

εφοσον οπως ειπε και ο φιλος δεν στεκει το προβλημα με διαφορετικους drivers ,πηγαινε σερβις

Δημοσ.

αν βάλω drivers από το site της NVIDIA, χάνω την εγγύηση; Γιατί υπάρχει διαφορά στο version μεταξύ TOSHIBA και NVIDIA;

Οχι!Δε χανεις την εγγυηση!

Αλλα δοκιμασε να βαλεις τους drivers απο την toshiba,για να δεις αν φτεναι αυτοι ή καρτα γραφικων!

οχι δεν χανεις τπτ, η εγγυηση εχει να κανει με το hardware.

εφοσον οπως ειπε και ο φιλος δεν στεκει το προβλημα με διαφορετικους drivers ,πηγαινε σερβις

απο τις συζητησεις για τα qosmio x505,οι περισσοτεροι εχουν τους drivers της nvidia!

θεωρω απιθανο,να ισχυει κατι διαφορετικο,για τα χ500!

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία απεγκατάστασης του παλαιότερου driver; Επίσης κάποιες φορές έχω το μήνυμα λάθους driver kernel κάπως έτσι...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κατεβαζεις το Driver-Sweeper.

Μετα μπενεις σε save mode και τρεχεις το προγραμμα.Επιλεγεις μονο το nvidia display και πατας το κουμπι analyse και μετα στον καινουριο πινακα πατας το κουμπι clean!

Oταν τελιωσει την απεγκατασταση θα κανει restart(αν δε κανει απο μονο του,καν'το εσυ).

Οταν μπει κανονικα στα windows τοτε κανε την εγγατασταση των drivers που θες(απενεργοποιεις antivirus πριν την εγκατασταση των drivers)!

post-192952-0-63836500-1298917281_thumb.png

Δημοσ.

Κατεβαζεις το Driver-Sweeper.

Μετα μπενεις σε save mode και τρεχεις το προγραμμα.Επιλεγεις μονο το nvidia display και πατας το κουμπι analyse και μετα στον καινουριο πινακα πατας το κουμπι clean!

Oταν τελιωσει την απεγκατασταση θα κανει restart(αν δε κανει απο μονο του,καν'το εσυ).

Οταν μπει κανονικα στα windows τοτε κανε την εγγατασταση των drivers που θες(απενεργοποιεις antivirus πριν την εγκατασταση των drivers)!

ευχαριστώ :rolleyes: μιας και έχεις παρόμοιο λάπτοπ, την ίδια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για όλους τους drivers που κατεβάζω κατά περιόδους; Μπορώ στο restore partition να βάλω κάπου τους τελευταίους drivers έτσι ώστε όταν κάνω restore όλο το HDD να εγκαθιστά τους τελευταίους drivers που θα έχω κατεβάσει εγώ χειροκίνητα;

Δημοσ.

γιατί δε δοκιμάζεις αυτο που σου προτείνω ,είναι το πιό απλό που μπορείς να κάνεις

γίνετε επαναφορά στους προηγούμενους οδηγούς ,η διαδικασία ισχύει για κάθε φορητό

ή σταθερό pc δεν έχει να κάνει με τα QOSMIO είτε τρέχουν xp είτε win7.

επίσης απο το device manager γίνεται και αυτόματη αναβάθμιση των οδηγών με δεξί κλικ στη κάρτα και update driver.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...