thunderbill84 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να φτιάξω δύο λιστ μενού στο dreamweaver. Αλλά η διαφορά είναι ότι πχ θέλω να διαφοροποιείται το περιεχόμενο του ενός μενού, ανάλογα με την επιλογή που θα κάνω από το πρώτο. Για να σας δώσω και ένα παράδειγμα τι ακριβώς εννοώ. Το πρώτο μενού θα έχει σταθερά κάποιες επιλογές έστω ότι αυτές θα είναι 10 τις οποίες θα μπορώ να επιλέξω. Το δεύτερο μενού θέλω για παράδειγμα στην επιλογή 1 (του πρώτου μενου) να μου εμφανίζει 12 επιλογές , στην επιλογή 2 να μου εμφανίζει 15 επιλογές και ούτω καθεξής. Καμιά βοήθεια για το πως μπορεί να γίνει? Αν και έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό στο φόρουμ, σε περίπτωση που έχει ξαναειπωθεί συγχωρέστε με
dewn735 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Αν και είμαι σίγουρος ότι κάπου έχω ξαναδεί μια τέτοια ερώτηση, η ρημάδα η αναζήτηση δε με αφήνει να ψάξω για "javascript"! :mad: Anyway, διάβασε αυτό και φέρτο στα μέτρα σου
thunderbill84 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ φιλαράκι.Θα το ρίξω μια ματιά και για περαιτέρω βοήθεια θα επανέλθω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.