sotosko Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τα έλεγα εγω !!! Εσύ τα έλεγες, το θέμα είναι: σε ακούγαμε; Ευχαριστώ πολύ! Αλήθεια, ποιο είναι το default directory του TMP;
At0m0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Κάνονικά κάπου μέσα στο path του κάθε user. (c:\Documents and Settings\User000\Local Settings\Temp) Εγώ βεβαια, επειδη βαρίεμαι να πηγαίνω συνέχεια σε αυτό το μακρύ path για να σβήνω ότι άχρηστο μένει εκεί το αλλάζω πάντα σε set temp=c:\temp και set tmp=c:\temp Αυτό δεν είναι βέβαια πολύ σωστό αλλά σε single user μηχάνημα είναι οκ.
sotosko Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Κάνονικά κάπου μέσα στο path του κάθε user. (c:\Documents and Settings\User000\...??) Εγώ βεβαια, επειδη βαρίεμαι να πηγαίνω συνέχεια σε αυτό το μακρύ path για να σβήνω ότι άχρηστο μένει εκεί το αλλάζω πάντα σε set temp=c:\temp και set tmp=c:\temp Αυτό δεν είναι βέβαια πολύ σωστό αλλά σε single user μηχάνημα είναι οκ. Μάλιστα. Άκου και κάτι εντυπωσιακό, τώρα κοιτάω στο laptop (στο οποίο έχω επίσης όνομα χρήστη "Σωτήρης Κ" και στο TMP έχει αυτό που είχε και ο σταθερός υπολογιστής μου (αυτός που είχε το πρόβλημα) αλλά στο laptop μπορώ να κάνω κανονικά χωρίς πρόβλημα compile από το command prompt...
At0m0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Έμ και εσεις ασχολείστε με κάτι γλώσσες προγραμματισμού τώρα ! c και c++ ! όλο περιέργιες είναι. βάλτε μια basic να δείτε προκοπή !!
sotosko Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Έμ και εσεις ασχολείστε με κάτι γλώσσες προγραμματισμού τώρα ! c και c++ ! όλο περιέργιες είναι. βάλτε μια basic να δείτε προκοπή !! Χαχα, ή μια Java, η οποία είναι ακόμα πιο περίεργη Update: Βέβαια το πρόβλημα δεν διορθώθηκε εντελώς, αλλά τώρα μπορώ να κάνω compile τον κώδικα που βρίσκεται στο root του C:\ αλλά όχι σε υποφακέλους μέσα στον φάκελο χρήστη μου... Σε αυτή την περίπτωση βγάζει το εξής σφάλμα Update2:Οκ το διόρθωσα και αυτό βάζοντας στο TMP το "C:\temp" αντί για το "temp"
MitsakosGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Χαχα, ή μια Java, η οποία είναι ακόμα πιο περίεργη Update: Βέβαια το πρόβλημα δεν διορθώθηκε εντελώς, αλλά τώρα μπορώ να κάνω compile τον κώδικα που βρίσκεται στο root του C:\ αλλά όχι σε υποφακέλους μέσα στον φάκελο χρήστη μου... Σε αυτή την περίπτωση βγάζει το εξής σφάλμα Update2:Οκ το διόρθωσα και αυτό βάζοντας στο TMP το "C:\temp" αντί για το "temp" Ο πιο εύκολος τρόπος να πας στο temp είναι να ανοίξεις έναν explorer και στην διεύθυνση να γράψεις %TEMP% και θα σε πάει κατευθείαν (και θα σου δείξει και το path). Μέσα στον φάκελο που είναι το CL.EXE υπάρχει και ένα vcvars32.bat Δοκίμασε να το τρέξεις και αυτό πριν από κάθε Compile. Στο δικό μου πρέπει να το τρέχω κάθε φορά για να σετάρει όλα τα PATH κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.