Προς το περιεχόμενο

Εσωτερική γρατζουνιά στην οθόνη ξαφνικά!

Michaelangelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ρε παιδια διαβασα ολο το θεμα και ο φιλος δεν εχει κανει το βασικο.να στειλει στην acer φιλανδια αμεσως.μην καθεται να ρωταει αν εχει διεθνη εγγυηση και να παρακαλαει.ας στειλει απευθειας εκει ενα email ειναι και να ρωτησει.μην περιμενει το οκ απο εδω και ποτε θα κατεβει το πασχα.οσες φορες εμπλεξα με λαμογια ελλαδα ειχα θεμα.οσες φορες μιλησα εξωτερικο δεν ειχα κανενα προβλημα.καμια σχεση ειμαστε χρονια πισω.οποτε ας στειλει εμαιλ η ας παρει τηλ στο εξωτερικο κατευθειαν και να ρωτησει εκει για την εγγυηση και οχι να περιμενει απο την acer hellas να του πουν αν εχει διεθνη εγγυηση.

Το σκέφτηκα και αυτό ρε φίλε, αλλά σκέφτομαι μη μου πουν και αυτοί ρώτα την Ελλάδα και εδώ είμαστε! Γιατί από Ελλάδα το προμηθεύτηκα. Αλλά θα κάνω και αυτή την απόπειρα γράφοντας στα τέτοια μου της Ελλάδας!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπα δεν νομιζω.οσες φορες εχω μιλησει με εξωτερικο σε διαφορα θεματα αντε να μου ζητησουν αποδειξη.και αλλες φορες ουτε καν.το πηγαν με το σειριακο.καμια σχεση η εξυπηρετηση με την ελλαδα.μερα με την νυχτα.οσες φορες εχω μιλησει με εξωτερικο παντα ειχα βρει ακρη.παντα μα παντα ακομα και οταν απο ελλαδα μου λεγαν βλακειες.

Δημοσ.

Έχω κάνει το λάθος να ασχολούμαι ακόμα με την Ελληνική ACER! Πραγματικά πλέον είμαι σίγουρος δεν διαβάζουν καν τα μηνύματα! Φυσικά μόλις άρχισα μια ενημέρωση περί δημοσίευσης των μηνυμάτων από συντάκτη λόγω της αντιγραφής/επικόλησης, ο υπάλληλος πείρε μπρος να απαντήσει!

Αστεία στην υπόθεση:

1. Έχω γράψει, από το 1ο μήνυμα που έστειλα Απόδειξη Αγοράς, ότι δεν αναγράφει τιμή γιατί το λάπτοπ είναι από αλλαγή. Καθώς επίσης ότι το ίδιο το eshop είπε ΑΥΤΉ είναι η απόδειξη αγοράς! (Φυσικά αφήνουμε εκτός ότι έχει επίσημη εγγραφή στην ACER και έχω στείλει σειριακούς κ.τ.λ. σε αυτούς)

Απάντηση στο τελευταίο μήνυμα.: Είναι Δελτίο Αποστολής, θέλουν Απόδειξη Αγοράς και αυτό που τους έστειλα δεν αναγράφει την τιμή! Μη αποδεκτό!

Πιστεύω καλό θα ήταν να διαβάζουν και λίγο τι λέμε, ξέρω ο τυπάς σχόλαγε και ετοιμαζόταν για τον καρναβάλι ο κυρ-καρνάβαλος! Ξέρετε τι κίνηση έχει μέχρι την Πάτρα; Έπρεπε να σκεφτεί ποιον δρόμο να πάρει και εγώ τον ενοχλούσα!

2. Μου αναφέρουν ότι η επικοινωνία μου με αυτούς είναι προσωπική και δεν μπορώ να δημοσιεύσω κάτι χωρίς την άδεια τους! Ναι, καλά!

Έχω όμως ενημερώσει στο τι πρόκειται να γίνει και δεν νομίζω νομικά να μπορούν να μου το απαγορεύσουν για το τι λέγεται στο μήνυμα. Δηλαδή αν απαντήσω με cc, πρέπει να το ρωτήσω; Έλεος! Εκτός του ότι η αντιγραφή/επικόληση που μου κάνανε σε τόσα μηνύματα, δεν είναι και πολύ... ηθικιά!

Ειλικρινά έχω χάσει πολύ χρόνο για να μιλάω με άτομα αμφισβητούμενης όπως φαίνεται νοημοσύνης.

3. Δεν με ενημερώνουν καν με ποιο άτομο από την τεχνική υπηρεσία μιλάω! Το Τεχνικό Τμήμα της ACER γράφει! Φοβούνται μήπως το πάω πιο χοντρά και δεν θέλουν να την πληρώσουν γιατί ξέρουν κάνουν παπάτζα με αυτές τις αντιγραφές/επικολήσεις και την μη ανάγνωση μηνυμάτων;

Πραγματικά, δεν έχω νοιώσει τόση οργή πίσω από μια οθόνη, ποτέ! Έχει τύχει να μου βρίσουν τη μάνα, να... να... να..., αλλά να με κοροιδεύυουν έτσι μες τα μούτρα μου... ε, ΠΟΤΈ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...