poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ετσι και δεν πετυχει τωρα θα πηδηχτω απο το παραθυρο οπως λενε.
nikos66 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Εν τω μεταξύ, επειδή σήμερα το πρωί ξεσκίστηκε στις αποσυνδέσεις, έβγαλα το τηλέφωνο, για να δω πώς θα τα πάει. Μέχρι τώρα, από τη στιγμή που το έβγαλα, δεν έχει αποσυνδεθεί. Μπορεί να είναι τυχαίο βέβαια, θα το αφήσω και αύριο οφ το τηλέφωνο και θα δω. Αύριο θα κάνω και την απόπειρα του firmware. Εχω πολλή δουλειά σήμερα και μία στις εκατό να γίνει οτιδήποτε στραβά, θα αυτοκτονήσω.
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 για να δεις αν κατι γινεται με το τηλεφωνο η το φιλτρο πρεπει να μεινει αρκετες ωρες εκτος για να δεις τι γινεται.δοκιμασε και το firmware με το καλο.
nikos66 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ετσι και δεν πετυχει τωρα θα πηδηχτω απο το παραθυρο οπως λενε. Τελικά δεν θα πηδήξεις από το παράθυρο Μια χαρά έγινε το update με ethernet. Θενκς!!! Συνεχίζω να έχω το τηλέφωνο εκτός πρίζας. Ελειπα μεν το πρωί, αλλά είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι φταίει αυτό. Δεν είχα μέχρι τώρα καμία αποσύνδεση. Θα το αφήσω και αύριο εκτός για 100% σιγουριά. Μετά, τι κάνω; Αλλάζω φιλτράκι ας πούμε; Δεν ξερω αν θα βοηθήσει αλλά έβαλα και τα νέα στατιστικά μετά το update ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 16558 Kbps 1021 Kbps Line Attenuation 13.0 dB 13.3 dB Noise Margin 6.1 dB 13.3 dB
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 η γραμμη σου πολυ μια χαρα ειναι οχι απλα μια χαρα.margin 6.1 πολυ καλα αφου 6 δινει η forthnet.μετα αλλαζεις φιλτρακι στο τηλεφωνο για αρχη και αν δεν παιξει πραγμα δυσκολο αλλαζεις συσκευη.ελπιζω να μην εχεις καμια συσκευη panasonic διπλης γραμμης ή κατι τεραστιες Noname σταθερες.γενικως αν παρεις παρε κατι σε ασυρματο θα σου λεγα.ειναι οτι καλυτερο για μια γραμμη διοτι δεν τραβανε ταση απο την γραμμη για την τροφοδοσια αντιθετα με τις σταθερες
nikos66 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Τελικά, δυστυχώς, μάλλον δεν φταίει (μόνο) το τηλέφωνο. Σήμερα το πρωί είχα αποσύνδεση και χωρίς τηλέφωνο. Η μόνη διαφορά (δεν ξέρω αν είναι τυχαίο) είναι ότι επανήλθε άμεσα, με το πρώτο ριστάρτ (άλλες φορές, ανάλογα τη φάση, μπορεί να ήθελε και δύο τρία ριστάρτ). Ενα ασύρματο πανασόνικ έχω.
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ασυρματο panasonic και να φταιει δυσκολο.φιλτρο να κανει το προβλημα πιο εντονο ναι.β.τωρα βεβεαια ενα disconnect δεν σημαινει πολλα.δες το γενικα να δεις τι κανει.επισης θα μπορουσες αν χρειαστει να ζητησεις να σου κανουν το margin 8 απο 6 απλα θα χασεις κανα megabit ταχυτητα.μπορεις να το κανεις και εσυ με το dmt η to orbmt αν υποστηριζεται απο το ρουτερ σου
nikos66 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Λοιπόν, σε έχω κουράσει αλλά συνεχίζω με τις εμπειρίες μου. Ναι, όντως δεν λέει πολλά ένα disconnect. Δεν έχει ξανακάνει χωρίς τηλέφωνο πάνω. Με το που το έβαλα όμως κάποια στιγμή για να πάρω ένα τηλέφωνο που έπρεπε, αμέσως έπεσε το ίντερνετ. Ας υποθέσουμε ότι φταίει το τηλέφωνο (εννοώ η γραμμή). Προτείνεις να δοκιμάσω με αλλαγη φίλτρου/σπλίτερ μήπως υπάρχει εκεί θέμα; Δυστυχώς δεν υποστηρίζει - το μόνο για το οποίο μετάνιωσα που δεν πήρα το 2000.
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 καλα και απο την forthnet Μποροθν να σου αλλαξουν προφιλ.αλλα για αρχη δοκιμασε με αλλο φιλτρο.ειναι το πιο φτηνο.
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 για αρχη παρε φιλτρο που ειναι φτηνο και αν δεν παιξει τοτε splitter.συνηθως με αλλο φιλτρο μπορει να εισαι οκ.εχω πετυχει φιλτρα χαλασμενα η χαλια ποιοτητας.
nikos66 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 OK, το πήρα το φίλτρο, το έβαλα και περιμένω να δω πώς θα πάει τις επόμενες μέρες. Θα σε ξαναενοχλήσω όταν είναι. Θενκς ξανά! ΥΓ. Σπλίτερ έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να έχει θέμα, γιατί όταν έβγαζα το τηλέφωνο δούλευε οκ.
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 απλα ελεγα εκει που εχεις το τηλ αντι να βαλεις αλλο φιλτρακι να βαλεις splitter.τωρα τι εχεις που και που εχεις βαλει φιλτρο η splitter γιατι μπερδευτηκα. μην βαλεις και φιλτρο και splitter μαζι ειναι λαθος.αν το adsl ειναι μονο του δεν βαζεις τιποτα.αν εχει και τηλ βαζεις splitter η διακλαδωτη με φιλτρο αν εχεις τηλεφωνο μονο του βαζεις φιλτρο.σπανια να βαλεις μονο splitter εκει.σε συναγερμο γινεται καμια φορα αυτο για θεματα συναγερμου που τρωνε κατι κολληματα.πολυ σπανια.
nikos66 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Κάτσε, γιατί μπερδεύτηκα τώρα... Η συνδεσμολογία είναι: Πρίζα - καλώδιο - σπλίτερ. Το ένα καλώδιο από το σπλίτερ πάει στο μόντεμ, το άλλο με μεσολάβηση φίλτρου στο τηλέφωνο. Εχω κάτι λάθος; Πάντα έτσι το είχα και έτσι το έχω δει γενικότερα. Οταν σου έλεγα ότι έβγαζα το τηλέφωνο, υπήρχε το σπλίτερ πάνω, απλά στο σπλίτερ ένωνα μόνο το μόντεμ και η υποδοχή Phone ήταν κενή. Δεν έχω συναγερμό. Μόνο αυτά είναι πάνω.
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 no no no no δεν θα βαλεις φιλτρο μετα το splitter.οταν λεμε splitter εννοουμε το κουτακι που γραφει Line phone modem πανω και εχει 3 υποδοχες.οχι τηλεφωνικο διακλαδωτη.το splitter ειναι και φιλτρο μαζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.