Προς το περιεχόμενο

Συνδεση laptop και TV

balakan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

( Ελπιζω το θεμα μου να το γραφω στην σωστη κατηγορια )

Εχω το εξης " προβλημα " :

Θελω να συνδεσω το laptop με την τηλεοραση μου .

Η συνδεση γινεται μεσω HDMI θυρας , δεν μου δινει ομως εικονα στην TV .

Δοκιμασα μεσω του ιδιου καλωδιου ( HDMI ) στην οθονη του υπολογιστη και δεν ειχα κανενα προβλημα , ειχα κανονικα εικονα .

Εχω συνδεδεμένο πανω στην TV μια συσκευη Network Media Player μεσω HDMI και λειτουργει κανονικα .

Τι κανω λαθος η πιο ειναι το προβλημα ?

Το Laptop ειναι : K52JU

Η TV ειναι :LG 32LG3000 32"

Δημοσ.

δοκιμασε χωρις να παρεμβαλεται αυτος ο media player και βαλε σε αλλη θυρα hdmi το laptop

εννοειται πως θα εχεις ρυθμισει και απο laptop να φευγει σημα προς δευτερη οθονη ε?

Δημοσ.

Καταρχην αφου σιγουρευτεις στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων οτι στελνεις το σημα, ειτε σαν κλωνο ειτε σαν μονη οθονη την tv, πηγαινε στις ρυθμισεις της tv καπου λεει για ετικετα εισαγωγης.Εκει θα ταυτισεις την αντιστοιχη θυρα hdmi με την επιλογη pc.

Δημοσ.

Καταρχην αφου σιγουρευτεις στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων οτι στελνεις το σημα, ειτε σαν κλωνο ειτε σαν μονη οθονη την tv, πηγαινε στις ρυθμισεις της tv καπου λεει για ετικετα εισαγωγης.Εκει θα ταυτισεις την αντιστοιχη θυρα hdmi με την επιλογη pc.

Δεν βλεπω να στελνει σημα . Κανω εντοπισμό οθονης και δεν μου βρίσκει δευτερη οθονη . Αντιθετα οταν συνδεσω το laptop με την οθονη του υπολογιστη , μου βλεπει κανονικα την δευτερη οθονη και μπορω να περασω την εικονα εκει .

Να κανω κανενα χοντρο λαθος εγω ?? Δεν μπορω να καταλαβω , μου φαινεται παραδοξο αυτο .

Δημοσ.

Το εχω δοκιμασει , μαλιστα και στις 3 θυρες HDMI που εχει η TV .

balakan καμιά φορά το laptop για να δώσει εικόνα στη tv πρέπει να πατήσεις ένα συνδυασμό Fn+F5 (είναι στα περισσότερα) μία δύο φορές. Αν δεν δώσει δες αν στην τηλεόραση πατώντας το κουμπί Input στο τηλεκοντρόλ, έχεις επιλέξει το σωστό hdmi port.

Δημοσ.

balakan καμιά φορά το laptop για να δώσει εικόνα στη tv πρέπει να πατήσεις ένα συνδυασμό Fn+F5 (είναι στα περισσότερα) μία δύο φορές. Αν δεν δώσει δες αν στην τηλεόραση πατώντας το κουμπί Input στο τηλεκοντρόλ, έχεις επιλέξει το σωστό hdmi port.

Ναι σωστα το Fn + F8 σε μενα για αυτοματη εναλλαγη οθονων , αλλα δεν βλεπει δευτερη οθονη . Ναι και στην TV εχω επιλεξει το to σωστο HDMI port .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...