leftermann Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ...παντως μου φαινεται πολυ καταπιεστηκο να πεις κανω παιδια και μετα εγω τελος. ε οχι ρε πουστη μου. γιατί πιστεύεις ότι εσύ τέλος αν κάνεις παιδιά. Σε καμία περίπτωση τέλος. Σίγουρα όμως τα θέλω σου θα μπουν σε δεύτερη μοίρα, πίσω από τις ανάγκες των παιδιών. Αλλά, πάλι το λέω, δεν ξέρω γιατί θεωρείται τόσο κακό να μην κάνει κάποιος παιδιά. Τι καμπανάκια και μαλακίες, τι κόμπλεξ είναι αυτά.
evabb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 γιατί πιστεύεις ότι εσύ τέλος αν κάνεις παιδιά. Σε καμία περίπτωση τέλος. Σίγουρα όμως τα θέλω σου θα μπουν σε δεύτερη μοίρα, πίσω από τις ανάγκες των παιδιών. Αλλά, πάλι το λέω, δεν ξέρω γιατί θεωρείται τόσο κακό να μην κάνει κάποιος παιδιά. Τι καμπανάκια και μαλακίες, τι κόμπλεξ είναι αυτά. ατιμια μιντια και κοινωνικα στανταρς.
christiana78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Είμαστε μπερδεμένες λέμεεεε... και αν θελήσουμε και δεν μπορούμε; ...και αν κάνουμε και δεν είμαστε χαρούμενες;....
evabb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Είμαστε μπερδεμένες λέμεεεε... και αν θελήσουμε και δεν μπορούμε; ...και αν κάνουμε και δεν είμαστε χαρούμενες;.... σωστα, και δεν εχει και καρτελακι αλλαγης.
freedubus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Κι αν κάνετε και γίνει πρεζάκιας, αλήτης, τοκογλύφος, παιδεραστής, τρομοκράτης;
christiana78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 κι αν γίνει freedubas???? :shock: πλάκα κάνω
freedubus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καθόλου πλάκα. Η μάνα μου μπορεί να το επιβεβαιώσει.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ...και αν κάνουμε και δεν είμαστε χαρούμενες;....
chill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τα παιδιά είναι μεγάλος μπελάς.....κάθε φορά που βλέπω τα διάφορα ανηψάκια μου λέω πως δεν θα γίνω πατέρας ποτέ Δεν παλεύονται, μετά από ένα δεκάλεπτο ενασχόλησης μαζί τους μου έρχεται να πάρω φόρα και να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ....... Η βαζεκτομή είναι αναστρέψιμη? ΣΜΝ, ΠΑΙΔΙΑ γιατί από το the best thing after beer έρχονται τέτοιοι μπελάδες ffs γαμώ τα condoms γαμώ!!!!!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μολις με πηρε τηλ ο συντροφος μου κ με ενημερωσε οτι ενα φιλικο μας ζευγαρι μας εστειλε σημερα προσκληση του θρησκευτικου τους γαμου για το καλοκαιρι...Κ παρε τον Τοξοβολο κατω.Εδω κ κανα μισαωρο σκεφτομαι ''ποιος ειμαι?΄΄, ''που παω'',''τι θελω απο την ζωη μου'' κ το σημαντικοτερο γιατι να εχω πατησει τα 30? Τις πταιει?Με βλεπω ολη μερα να ειμαι μεσα στην καταθλιψαρα την μαυρη.Οσο κ να χαιρομαι για τους φιλους μου στο μυαλο μου ερχεται η προοπτικη του μελλοντος που με περιμενει με τις υποχρεωσεις που με καπελωνω συνεχως.Παρακαλω,καποιος ενα ξυραφακι? :cry:
slygeo87 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Άκου κάτι φιλικά: Είσαι ναρκισσάρα και πεθαίνεις και μόνο με τη σκέψη ότι γερνάς. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.