Προς το περιεχόμενο

Η Κριση των πρωτων ''αντα''

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελα μου ντε ειναι και αυτο. και μετα δεν εχεις χρονο ουτε να χεσεις απαξ και γεννηθει. ουτε σεξ μπορεις να κανεις γτ τριγυρνανε απο δω κι απο κει τα κουτσουβελα. :cry: μονο που τα σκεφτομαι ολα αυτα τρελενομαι. θελω να ξαναγινω 5 χρονων.

Μπορούσες τότε να κάνεις σεξ;;;;

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορούσες τότε να κάνεις σεξ;;;;

οχι εδω που τα λεμε, αλλα ηταν ολα στα παπαρια μου. πηγαινα νηπιαγωγιο ζωγραφιζα και η ευτυχια μου ολοκληρωνοταν στο παγωτο που θα επαιρνα το βραδυ και στις μπαρμπι μου.

Δημοσ.

Ρε nicoc89, πλάκα μας κάνεις; Τι να αγχωθείς εσύ; Είσαι 21 και μιλάμε για τους 30+!

Σκέψου να ανοίξεις ένα thread για τα άγχη σου (σπουδές ή δουλειά ή γυναίκες) και να βγει ένας 12χρονος και να σου πει "χαλάρωσε ρε φίλε, εγώ το έχω φιλοσοφήσει. Εμένα με νοιάζει να πηγαίνω για μπάσκετ και να τερματίσω το παιχνίδι στο PSP και τα άλλα θα έρθουν".

E καλά το ανήλικο τι να μου πει για ζωή ? δεν είναι το ίδιο εγώ είμαι 21 χρονών μαντράχαλος ξέρω τι θέλω και τι κάνω απλός δεν έχω τα άγχη σας ^_^

Δημοσ.

εντωμεταξύ όλοι λένε για αυτό το "καμπανάκι" που θα ξυπνήσεις λέει μια μέρα και θα το ακούς και θα καταλάβεις οτι θες να γίνεις γονιός... δεν έχω ακούσει κανένα γ@@@ο καμπανάκι λέμε :cry: βλέπω πιτσιρίκια και τρέχω μακρια... καμια φορά σκέφτομαι αυτό που λέει ο lefterman πιο πάνω ...

Δημοσ.

ελα μου ντε ειναι και αυτο. και μετα δεν εχεις χρονο ουτε να χεσεις απαξ και γεννηθει. ουτε σεξ μπορεις να κανεις γτ τριγυρνανε απο δω κι απο κει τα κουτσουβελα. :cry: μονο που τα σκεφτομαι ολα αυτα τρελενομαι. θελω να ξαναγινω 5 χρονων.

Περιόρισε τα , δηλαδή αν είχες σκύλο τι θα έκανες εκείνη την ώρα θα χοροπήδαγε στο κρεβάτι σας? :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Περιόρισε τα , δηλαδή αν είχες σκύλο τι θα έκανες εκείνη την ώρα θα χοροπήδαγε στο κρεβάτι σας? :lol: :lol: :lol:

δεν ειναι το ιδιο ο σκυλος. τον κλεινεις εξω και τελειωνεις ασε που τα σκυλακια ειναι πιο γλυκουλια.

κριστιανα μαλλον δεν εχεις καμπανακι οπως κι εγω. θα ζησουμε ομως B)

Δημοσ.

μύθος. Άμα ήταν έτσι, όλοι στο ένα παιδί θα μέναμε :)

Δημοσ.

μύθος. Άμα ήταν έτσι, όλοι στο ένα παιδί θα μέναμε :)

ισως. αλλα την κουραση που την βαζεις; οι γιαγιαδες μαλλον ειναι θησαυρος οπως και οι ντανταδες.

Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ μεγάλη καφρίλα το παρκάρισμα των παιδιών στις γιαγιάδες. Αν βρίσκεις τα παιδιά ενοχλητικά, μην κάνεις καθόλου, δεν είναι κακό.

Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ μεγάλη καφρίλα το παρκάρισμα των παιδιών στις γιαγιάδες. Αν βρίσκεις τα παιδιά ενοχλητικά, μην κάνεις καθόλου, δεν είναι κακό.

κι αμα τα εκανες γτ το ηθελε ο αλλος/η αλλη;

η απλα δεν αντεχεις αλλο ρε παιδι μου

Δημοσ.

Αναστηθηκε το νημα μου την ωρα που ξεχναγα την κριση.Ελα να το κλεινουμε το θεματι,δεν υπαρχει αλλη κριση πλεον.Απλα ειμαι 29 για καμια δεκαετια απο δω κ περα :rolleyes:

Δημοσ.

Άσε που δεν εξελίσσονται οι επόμενες γενιές , δηλαδή αν μεγαλώνουν ουσιαστικά με τις γιαγιάδες τα μεγαλώνουν όπως μεγάλωσαν εμάς .. το θέμα είναι να βγούν παιδιά με νέες ιδέες νέες ιδέες και μυαλά :devil:

Ποτε μην κανεις κάτι επειδή το θέλει κάποια κάποιος άλλος .. μονο αν το θέλετε και οι δυο. ^_^

Δημοσ.

η απλα δεν αντεχεις αλλο ρε παιδι μου

στο πρώτο, έκανες μεγάλη μαλακία. Τι θα πει επειδή το ήθελε ο άλλος. Για παιδιά μιλάμε, όχι για ομελέτα.

Το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβα. Αν εννοείς να κάνεις το διαλειμματάκι σου, να πας 5 μέρες κάπου χωρίς τα παιδιά, ή να βγείς κάνα βράδυ με κάναν φίλο πχ, οκ το βρίσκω.

Δημοσ.

στο πρώτο, έκανες μεγάλη μαλακία. Τι θα πει επειδή το ήθελε ο άλλος. Για παιδιά μιλάμε, όχι για ομελέτα.

Το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβα. Αν εννοείς να κάνεις το διαλειμματάκι σου, να πας 5 μέρες κάπου χωρίς τα παιδιά, ή να βγείς κάνα βράδυ με κάναν φίλο πχ, οκ το βρίσκω.

ναι δικιο εχεις για το πρωτο.

για το δευτερο κατι τετοιο ενοω, να κανεις ενα διαλειμα μερικων ημερων να ξαναβρισκεις τον εαυτο σου. παντως μου φαινεται πολυ καταπιεστηκο να πεις κανω παιδια και μετα εγω τελος. ε οχι ρε πουστη μου.

Δημοσ.

Αναστηθηκε το νημα μου την ωρα που ξεχναγα την κριση.Ελα να το κλεινουμε το θεματι,δεν υπαρχει αλλη κριση πλεον.Απλα ειμαι 29 για καμια δεκαετια απο δω κ περα :rolleyes:

Χα , τελικά είσα μεγαλύτερός μου!! Νοητικά έχω παρκάρει στα 27..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...