MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Tοξοβόλε όχι απλά έχεις κλείσει τα 30 , έχεις μπει και στα 31 . Επίσης να σου θυμίσω ότι ήσουν και κάτι μήνες στην κοιλιά της μητέρας σου άρα ουσιαστικά κοντεύεις να κλείσεις και τα 31 ασχέτως με την επίσημη ημερομηνία γενεθλίων σου . Praetorianos αναφέρεσαι σε άντρες άλλης χώρας να φανταστώ , όχι της Ελλάδας ; Μπα η πιο καλη ατακα για τους 30ρηδες ειναι να τους πεις οτι διανυουν την τεταρτη δεκαετια της ζωης τους. Στην αρχη νομιζουν οτι τους δουλευεις πανω που κλεισαν τα 30, αλλα μετα καθεσαι κατω και τους εξηγεις οτι οντως οταν γινεσαι 30 εισαι στην τεταρτη δεκαετια και το χαμογελακι σπαει αποτομα.
evabb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Πάντως νομίζω κι εγώ οτι ηλικία θα αρχίσει να στην βαράει όταν είχες βάλει κάποιους στόχους ή είχες όνειρα τα οποία βλέπεις οτι εκεί έχουν μείνει .. στο κόσμο της ονειροφαντασίας.Οταν είσαι 20 κάτι και μπαίνεις στο τρέξιμο της χαμαλοδουλειάς και λες ενταξει στα 30 μου τουλάχιστον θα έχω εμπειρία, καλύτερη δουλειά , καλύτερο μισθό και καταλήγεις να είσαι το ίδιο και χειρότερα.. ε, πέφτεις σς κατάθλιψη και αρχίζουν τα που πάω, τί κάνω τώρα και πότε θα κάνω όλα αυτά που ήθελα... Και φυσικά όταν είσαι γυναίκα και καλή δουλειά να έχεις ξέρεις ότι πρέπει να πάρεις σιγά-σιγά αποφάσεις ζωής όπως αν θα παντρευτείς αν θα κάνεις παιδιά.. Εγώ ας πούμε είμαι 32 στα 33... ας πούμε οτι λέω να κάνω οικογένεια.. ε θέλω 2 παιδια ..άντε να κάνω ένα εξάμηνο αποχή απο αλκόολ -τσιγάρο και μάζεμα ενός μπάτζετ.. άντε ξεκινάμε προσπάθειες ..πές ότι κάνουμε 1 χρόνο να πιάσουμε άλλους 9 μήνες έγγυος.. περιμένεις και δυο χρόνια να ξεπεταχτεί το ένα άντε πάλι προσπάθειες για το δεύτερο -δεν χεις την ίδια ηλικία μπορεί να σου πάρει και ένα και δύο χρόνια άντε άλλους 9 μήνες καταλήγω 40άρα με νεογέννητο... και άλλο ένα τρελαμένο πιτσιρίκι να τρέχει πέρα δώθε... και αυτό άν αποφασίσω τώρα να ξεκινήσω που δεν ξέρω καν αν θέλω γιατί μου αρέσει μια χαρά έτσι όπως είμαι να κάνω τις δουλειές του σπιτιού όποτε θέλω και να μην με νοιάζει τίποτα, που βγαίνω και γυρίζω ξημερώματα, που πέρνω καινούριο παιχνίδι στο pc και λιώνω που τέλως πάντων λογαριασμό δεν δίνω και με τον άντρα μου είμαστε λίγο παιδική χαρα και οι δύο.. και αν μου τη βαρέσει σε λίγα χρόνια για παιδί και θέλω αλλά δεν μπορώ;... άσε πολύ μπέρδεμα η υπόθεση... σταματα με αγχωνεις.
leftermann Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 εμ φιλενάδα, θέλεις και δυο παιδιά, σου αρέσει και όπως είσαι και κάνεις τις δουλειές του σπιτιού όποτε θέλεις και γυρνάς ξημερώματα, αλλά αγχώνεσαι αν σου την βαρέσει σε λίγα χρόνια και θες παιδιά. Μην αγχώνεσαι καθόλου, το έχεις χάσει το τρένο.
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μην τρελαίνεστε και εγώ 21 χρονων είμαι αλλα δεν κάνω έτσι. Για εμενα το παν είναι να κάνω αυτό που θέλω έστω αν αυτό σημαίνει λιγότερα λεφτά και καλοπέραση. Δεν μεγάλωσα σε πλούσια οικογένεια αλλα αυτό πιστεύω και θα συνεχίσω να το πιστεύω. Γιατί να σκοτιστώ για το αν κάνω παιδιά? επειδή κάνουν οι άλλοι ? αν τύχει να κάνω έκανα.. γιατί να σκοτιστώ να κάνω οικογένεια ? αν τύχει έκανα δεν είναι υποχρεωτικό. Βεβαια εσείς οι γυναίκες το βλέπετε αλλιώς το θέμα..
pournaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μην τρελαίνεστε και εγώ 21 χρονων είμαι αλλα δεν κάνω έτσι. Για εμενα το παν είναι να κάνω αυτό που θέλω έστω αν αυτό σημαίνει λιγότερα λεφτά και καλοπέραση. Δεν μεγάλωσα σε πλούσια οικογένεια αλλα αυτό πιστεύω και θα συνεχίσω να το πιστεύω. Γιατί να σκοτιστώ για το αν κάνω παιδιά? επειδή κάνουν οι άλλοι ? αν τύχει να κάνω έκανα.. γιατί να σκοτιστώ να κάνω οικογένεια ? αν τύχει έκανα δεν είναι υποχρεωτικό. Βεβαια εσείς οι γυναίκες το βλέπετε αλλιώς το θέμα.. Λογικο δεν ειναι; Κι εμεις αμα ημασταν ακομη 21, ουτε εμεις θα καναμε ετσι.
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Λογικο δεν ειναι; Κι εμεις αμα ημασταν ακομη 21, ουτε εμεις θα καναμε ετσι. Δηλαδή σε καμια δεκαρια χρονια θα γίνω σαν εσάς? :fear: :fear: Μην με απειλείς εμενα!!
christiana78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 εγω δεν καταλαβαίνω αυτό το "άμα τύχει" που λένε πολλοί άνθρωποι... προσέχεις για να μην έχεις... αν το αφήνεις στην τύχη σημαίνει οτι είσαι προετοιμασμένος να κάνεις οικογένεια... evabb σόρυ..
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 εγω δεν καταλαβαίνω αυτό το "άμα τύχει" που λένε πολόι άνθρωποι... προσέχεις για να μην έχεις... αν το αφήνεις στην τύχη συμαίνει οτι είσαι προετοιμασμένος να κάνεις οικογένεια... evabb σόρυ.. Όχι δεν μίλησα για σέξ χωρίς προφυλάξεις, αλλα λέω αν τύχει να κάνω οικογένεια και τύχει να κάνω και παιδί καλός αλλιώς στα @@ μου χααχ :lol:
christiana78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δηλαδή σε καμια δεκαρια χρονια θα γίνω σαν εσάς? :fear: :fear: Μην με απειλείς εμενα!! οχι εμείς σκεφτόμαστε έτσι γιατί για μια γυναίκα να πιάσει παιδί και να έχει καλή εγυμοσύνη στα σαράντα είναι κάπως δύσκολο ο άντρας δεν έχει αυτά να σκεφτεί.
freedubus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 οχι εμείς σκεφτόμαστε έτσι γιατί για μια γυναίκα NA BΡΕΙ ΑΝΤΡΑ να πιάσει παιδί και να έχει καλή εγυμοσύνη στα σαράντα είναι κάπως δύσκολο ο άντρας δεν έχει αυτά να σκεφτεί. Μην κοιτάς εσύ που τον έχεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Πάντως νομίζω κι εγώ οτι ηλικία θα αρχίσει να στην βαράει όταν είχες βάλει κάποιους στόχους ή είχες όνειρα τα οποία βλέπεις οτι εκεί έχουν μείνει .. στο κόσμο της ονειροφαντασίας.Οταν είσαι 20 κάτι και μπαίνεις στο τρέξιμο της χαμαλοδουλειάς και λες ενταξει στα 30 μου τουλάχιστον θα έχω εμπειρία, καλύτερη δουλειά , καλύτερο μισθό και καταλήγεις να είσαι το ίδιο και χειρότερα.. ε, πέφτεις σς κατάθλιψη και αρχίζουν τα που πάω, τί κάνω τώρα και πότε θα κάνω όλα αυτά που ήθελα... Και φυσικά όταν είσαι γυναίκα και καλή δουλειά να έχεις ξέρεις ότι πρέπει να πάρεις σιγά-σιγά αποφάσεις ζωής όπως αν θα παντρευτείς αν θα κάνεις παιδιά.. Εγώ ας πούμε είμαι 32 στα 33... ας πούμε οτι λέω να κάνω οικογένεια.. ε θέλω 2 παιδια ..άντε να κάνω ένα εξάμηνο αποχή απο αλκόολ -τσιγάρο και μάζεμα ενός μπάτζετ.. άντε ξεκινάμε προσπάθειες ..πές ότι κάνουμε 1 χρόνο να πιάσουμε άλλους 9 μήνες έγγυος.. περιμένεις και δυο χρόνια να ξεπεταχτεί το ένα άντε πάλι προσπάθειες για το δεύτερο -δεν χεις την ίδια ηλικία μπορεί να σου πάρει και ένα και δύο χρόνια άντε άλλους 9 μήνες καταλήγω 40άρα με νεογέννητο... και άλλο ένα τρελαμένο πιτσιρίκι να τρέχει πέρα δώθε... και αυτό άν αποφασίσω τώρα να ξεκινήσω που δεν ξέρω καν αν θέλω γιατί μου αρέσει μια χαρά έτσι όπως είμαι να κάνω τις δουλειές του σπιτιού όποτε θέλω και να μην με νοιάζει τίποτα, που βγαίνω και γυρίζω ξημερώματα, που πέρνω καινούριο παιχνίδι στο pc και λιώνω που τέλως πάντων λογαριασμό δεν δίνω και με τον άντρα μου είμαστε λίγο παιδική χαρα και οι δύο.. και αν μου τη βαρέσει σε λίγα χρόνια για παιδί και θέλω αλλά δεν μπορώ;... άσε πολύ μπέρδεμα η υπόθεση... οχι εμείς σκεφτόμαστε έτσι γιατί για μια γυναίκα να πιάσει παιδί και να έχει καλή εγυμοσύνη στα σαράντα είναι κάπως δύσκολο ο άντρας δεν έχει αυτά να σκεφτεί. Noμιζω πως σε ενα ζευγαρι με σοβαρη και μακροχρονια σχεση τα θεματα αυτα αφορουν εξισου τον αντρα, εκτος αν ειναι αναισθητος, οποτε δεν μιλαμε και για ιδιαιτερα σοβαρη σχεση. Μπορει ο ιδιος να μην εχει τοσο στενους βιολογικους περιορισμους σε αυτο το ζητημα, ομως σιγουρα τον προβληματιζουν ιδιαιτερα αυτοι της συντροφου του. Και κατ'επεκταση τα ας πούμε οτι λέω να κάνω οικογένεια.. ε θέλω 2 παιδια ..άντε να κάνω ένα εξάμηνο αποχή απο αλκόολ -τσιγάρο και μάζεμα ενός μπάτζετ.. άντε ξεκινάμε προσπάθειες ..πές ότι κάνουμε 1 χρόνο να πιάσουμε άλλους 9 μήνες έγγυος.. περιμένεις και δυο χρόνια να ξεπεταχτεί το ένα άντε πάλι προσπάθειες για το δεύτερο -δεν χεις την ίδια ηλικία μπορεί να σου πάρει και ένα και δύο χρόνια άντε άλλους 9 μήνες καταλήγω 40άρα με νεογέννητο... και άλλο ένα τρελαμένο πιτσιρίκι να τρέχει πέρα δώθε... και αυτό άν αποφασίσω τώρα να ξεκινήσω που δεν ξέρω καν αν θέλω γιατί μου αρέσει μια χαρά έτσι όπως είμαι να κάνω τις δουλειές του σπιτιού όποτε θέλω και να μην με νοιάζει τίποτα, που βγαίνω και γυρίζω ξημερώματα, που πέρνω καινούριο παιχνίδι στο pc και λιώνω που τέλως πάντων λογαριασμό δεν δίνω και με τον άντρα μου είμαστε λίγο παιδική χαρα και οι δύο.. και αν μου τη βαρέσει σε λίγα χρόνια για παιδί και θέλω αλλά δεν μπορώ;... άσε πολύ μπέρδεμα η υπόθεση..
christiana78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Όχι δεν μίλησα για σέξ χωρίς προφυλάξεις, αλλα λέω αν τύχει να κάνω οικογένεια και τύχει να κάνω και παιδί καλός αλλιώς στα @@ μου χααχ :lol: ε,πώς θα τύχει.. με την άμωμο σύλληψη;
FilipposMD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ρε nicoc89, πλάκα μας κάνεις; Τι να αγχωθείς εσύ; Είσαι 21 και μιλάμε για τους 30+! Σκέψου να ανοίξεις ένα thread για τα άγχη σου (σπουδές ή δουλειά ή γυναίκες) και να βγει ένας 12χρονος και να σου πει "χαλάρωσε ρε φίλε, εγώ το έχω φιλοσοφήσει. Εμένα με νοιάζει να πηγαίνω για μπάσκετ και να τερματίσω το παιχνίδι στο PSP και τα άλλα θα έρθουν".
christiana78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Noμιζω πως σε ενα ζευγαρι με σοβαρη και μακροχρονια σχεση τα θεματα αυτα αφορουν εξισου τον αντρα, εκτος αν ειναι αναισθητος, οποτε δεν μιλαμε και για ιδιαιτερα σοβαρη σχεση. εννοείται βρε αλλά να ο δικός μου είναι 39 και παντρευτήκαμε πέρσι που ήταν 38 αν ήταν γυναίκα θα είχε ήδη καταλήξει για το θέμα του παιδιού. εντιτ μου απάντησες ήδη. Ναι ε βέβαια μαζί τα λέμε και τα συζητάμε.
evabb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 οχι εμείς σκεφτόμαστε έτσι γιατί για μια γυναίκα να πιάσει παιδί και να έχει καλή εγυμοσύνη στα σαράντα είναι κάπως δύσκολο ο άντρας δεν έχει αυτά να σκεφτεί. ελα μου ντε ειναι και αυτο. και μετα δεν εχεις χρονο ουτε να χεσεις απαξ και γεννηθει. ουτε σεξ μπορεις να κανεις γτ τριγυρνανε απο δω κι απο κει τα κουτσουβελα. μονο που τα σκεφτομαι ολα αυτα τρελενομαι. θελω να ξαναγινω 5 χρονων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.