washcloud Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ...κάτσε, σ' έχασα (είναι και το τρολινγκ μουντ σου στη μέση :ρ) : Πώς ακριβώς θα τις αυξήσουμε, εννοείς;
apd453 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Κρίση των πρώτων άντα και τα @ρκίδια του καράμπελα. Είμαι 32 και νοιώθω πιο πιπίνι από ποτέ.
-nick- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ...κάτσε, σ' έχασα (είναι και το τρολινγκ μουντ σου στη μέση :ρ) : Πώς ακριβώς θα τις αυξήσουμε, εννοείς; με ομοφυλοφιλους γονεις εναντι ετερο
washcloud Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ...προσωπικά είμαι αντίθετος σε ιν βίτρο -όταν δεν υπάρχει μήτρω- συλλήψεις, και άλλες αρκουδιές τύπου "ενοικιαζόμενες μανάδες για να φέρουν το παιδί σου στο κόσμο", για να καλύψει κάποια (ή και κάποιος/κάποιοι) τα κενά της(του/των). Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μέσω της συνηθισμένης "φυσικής" οδού, δε χρειάζεται να φέρνεις στον κόσμο/μεγαλώνεις επιπλέον σπερματοζ-ωάρια - πάνε χτύπα ένα φουκαριάρικο που μεγαλώνει σ' ορφανοτροφείο. Στο στυλ δηλαδή που είμαι αντίθετος στο "πάνε αγόρασε σκυλάκι από πετσοπ", τη στιγμή που τόσα αδέσποτα ή μαντρωμένα ή αγγελιοχαρισμένα περιμένουν να δουν φως. ...το να μεγαλώνεις λοιπόν ένα ήδη υπάρχον στον κόσμο παιδί, μπορούν να το κάνουν, και μπράβο τους κι όλας, 2 ομοφυλόφιλοι, τρεις λεσβίες, 4 καντηλανάφτες, 6 ναύτες κι εφτά νάνοι, με λιγότερα ψυχολογικά ΚΑΙ πρακτικά προβλήματα, απ' ότι θα έχει αν μεγαλώσει σ' ορφανοτροφείο. Αρκεί να το κάνουν όσο πιο ανθρώπινα γίνεται, και φυσικά ν' αποφεύγουν να ταυτιστούν στα μάτια του παιδιού με συμβατικές καταστάσεις, τύπου να το βάζουν να λέει έναν άνδρα "μαμά". Και για την ακρίβεια, χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω ότι καλό θα είναι ν' αποφεύγουν το να το μάθουν καν να φωνάζει οποιονδήποτε, "μπαμπά". Αλλά ξεφεύγουμε πάλι, νομίζω...
pournaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δευτερα -αντα (και κατι μηνες). Τα πρωτα -αντα φαινονται τοσο μακρινα...
pournaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 και στη φωτο φαίνεσαι τόσο νέος.. My real name is Duncan MacLeod
christiana78 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ε τότε πιτσιρίκος είσαι ακόμα... εχεις αιώνες να διαβείς..
washcloud Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 και στη φωτο φαίνεσαι τόσο νέος.. ...εγώ γιατί στη φωτό βλέπω να τον έχει κόψει το τσιγάρο;
Πηδαλιουχος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δευτερα -αντα (και κατι μηνες). Τα πρωτα -αντα φαινονται τοσο μακρινα... Κουλαρησε συναδελφε, δε θα τα βαψουμε και μαυρα. Απλα βρισκομασατε πιθανοτατα στο μεσον του βιου μας (αν και εγω βασει του γ.δ. υπολογιζω για 90+)
slygeo87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ένας υπολόγιζε 120 και πέθανε στα 60 από καρκίνο του πνεύμονα. True story.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καποιος ο οποιος δεν εχει τετοιο ιστορικο στο γ.δ. του και υπαρχει παραδοση στα 90, λιγο δυσκολο να παθει καρκινο
slygeo87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει αλλά μιλάμε για 60 χρόνια διαφορά. Κόψε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.