washcloud Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 23 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 23 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος να ξέρετε ότι η φύση εκδικηται σε ότιδήποτε της πηγαίνουμε κόντρα. ...σα ν' ακούω τον πατέρα του να λέει "...παιδιά εγώ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ".
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια,οποιος θελει να μου τα χωσει για την επιλογη μου να υιοθετησω ως γκει γονεας ας το κανει ευχαριστως με επιχειρηματα (κ χωρις χαρακτηρισμους περικαλω-ελα να κραταμε χαρακτηρα) εδω: http://www.insomnia.gr/topic/145442-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1/page__st__170 @washcloud ενα δικιο το εχεις.Σιγουρα το 30 ειναι πιο ευηχο για την ψυχολογια απο οτι το 36-37-39. Οπως κ να εχει εχω πει κ παλια οτι εμενα αυτα ολα μου φαινονται στιγμες στιγμες πολυ τραγικα γρηγορα για την ζωη μου κ εξου η ολη Τοξοφρικη ''που παω'' ,''που βαδιζω'', ''ποιος ειμαι'' κτλ.Ασε που κανουν ευθεια επιθεση στην εμφυτη ωραιοπαθεια κ ναρκισισμο μου. Το καλο ειναι οτι γενικα αυτα ειναι παροδικα κ συνηθως τα ξεπερναω γρηγορα.Περιοδοι ομως στρες μου φουντωνουν ολα τα παραπανω κ καπου βλεπω την ''ασυμβιβαστη'' πλευρα μου. Δλδ πριν 5-6 χρονια δεν ειχα τετοια θεματα.Ημουν ετη φωτος μακρια απο σπιτια,υποχρεωσεις,παιδια κ ολο το πακετο.Μολις 5 χρονια πριν... Επισης ενα σημαντικο θεμα ειναι οτι πλεον απο τον αμεσο κυκλο μου ειμαι ο μονος που ξερω που παει για παιδι..Με εξαιρεση καποιους συναδελφους στην δουλεια (που οκ δεν τους εχω καθε μερα στα ποδια μου η μεσα στην προσωπικη μου ζωη) κ καποιους γνωστους, ο αμεσος φιλικος μου κυκλος κ δει οι αντρες φιλοι μου ειναι παρταλοπαρταλα κ καμια σχεση με εμενα τωρα ειδικα με το θεμα του παιδιου...
Socratis_g Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 αγαπητέ μου τοξοβόλε-γιου κέι. θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή και να επισημάνω ότι η παρουσία της μάνας στη φύση είναι απαραίτητη και αναντικατάστατη κυρίως για τα πρώτα χρόνια της ζωής του βρέφους. το θηλασμό και την αγκαλιά δε μπορείς να την αντικαταστήσεις και δυστηχώς αυτό δεν το καταλαβαίνεις. εγώ λυπάμαι το παιδάκι με τα ψυχολογικά που θα μεγαλώσει. φιλικά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 αγαπητέ μου τοξοβόλε-γιου κέι. θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή και να επισημάνω ότι η παρουσία της μάνας στη φύση είναι απαραίτητη και αναντικατάστατη κυρίως για τα πρώτα χρόνια της ζωής του βρέφους. το θηλασμό και την αγκαλιά δε μπορείς να την αντικαταστήσεις και δυστηχώς αυτό δεν το καταλαβαίνεις. εγώ λυπάμαι το παιδάκι με τα ψυχολογικά που θα μεγαλώσει. φιλικά. http://sacramento.cbslocal.com/2011/06/21/police-say-sacramento-mother-killed-baby-in-microwave/
Socratis_g Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ελα ρε μεγάλε μπιλδανός, προφανώς και όλοι οι άνθρωποι δεν εχουν σωας τα φρένας, γιαυτό υπάρχουν και τα ψυχιατρία. τι μας το πέταξες το άκυρο?
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τα 31 είναι πιο ζόρικα. Όσο για το παιδί, αν θες ένα και το αγαπάς ας είναι και με γκέη οικογένεια. Και μιλάμε για υιοθεσία πάντα ε? Αυτά με τα μαμά μπαμπά και πίπες τα ξεπέρασα βλέποντας ειδήσεις και πεταμένα μωρά σε κάδους.
leonidas_fs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τα 31 είναι πιο ζόρικα. Όσο για το παιδί, αν θες ένα και το αγαπάς ας είναι και με γκέη οικογένεια. Και μιλάμε για υιοθεσία πάντα ε? Αυτά με τα μαμά μπαμπά και πίπες τα ξεπέρασα βλέποντας ειδήσεις και πεταμένα μωρά σε κάδους. Ακυρο τελείως. Η απάντηση σου είναι ενα ποστ πάνω απο το δικό σου.
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι άκυρο. Και όσο για τον θηλασμό και άλλα τέτοια όμορφα , τα παιδιά του ορφανοτροφείου από μωρά μήπως τα θήλασε κανένας ή είχαν την μάνα τους? Εκτός και αν πρέπει να τα αγκαλιάζει μόνο γυναίκα. Η μήπως έχουν ψυχολογικά εξορισμού? Και όσο για τους κάδους είναι η υπερβολή μιας όχι και τόσο σπάνιας συμπεριφοράς. Αυτά τα ολίγα για τα παιδιά. Τοξ, καλά τριάντα, δε σε χάλασε ψαρούλη.
Socratis_g Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 έτσι. κόντρα στη φύση. "εγώ είμαι ο μάγκας ο έλληνας που τα ξερω όλα"
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ελα ρε μεγάλε μπιλδανός, προφανώς και όλοι οι άνθρωποι δεν εχουν σωας τα φρένας, γιαυτό υπάρχουν και τα ψυχιατρία. τι μας το πέταξες το άκυρο? γιατί πολύ απλά το "άκυρο" υπάρχει σε όλες τις πλευρές! Το πως θα μεγαλώσει ένα παιδί εξαρτάται από τους ανθρώπους που θα το μεγαλώσουν και όχι από το φύλο τους. Και τα όποια ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να αποκτήσει ένα παιδί που θα μεγαλώνει με 2 μαμάδες ή 2 μπαμπάδες, θα προκύψουν από τη συμπεριφορά των άλλων και όχι μέσα από την οικογένειά του! Anyway, την κάναμε άπειρες φορές αυτή την κουβέντα και δεν καταλήγει πουθενά. Σχετικά με το θέμα μας και την κρίση των 30, να σημειώσω πως προσωπικά δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα από τη μετάβαση στα πρώτα άντα (εκτός από γκρίνιες και συμβουλές από το σόι που αντί να δουν τα "χάλια" τους, ασχολούνται με τη δική μου οικογενειακή αποκατάσταση... ) έτσι. κόντρα στη φύση. "εγώ είμαι ο μάγκας ο έλληνας που τα ξερω όλα" ο Έλληνας ήταν πάντα ο ...μαμάκιας της ανθρωπότητας (και είδαμε που καταλήξαμε...) - Σήκω παιδί μου να πιεις το γάλα σου! - Ναι μαμά! - Α και χρόνια πολλά γιόκα μου, ευτυχισμένα 35α γενέθλια!
leonidas_fs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοείται οτι εξαρτάται απο την συμπεριφορά των άλλων. Αλλα δεν μπορείς να κάνεις κάτι οταν τα άλλα παιδάκια θα χλευάζουν το δικό σου επειδή έχει 2 μαμάδες/μπαμπάδες! Πως θα νιώθει το παιδάκι όταν τους ρωτάει : Εγω δεν έχω μαμα?? Και αν υιοθετήσει κοριτσάκι ??? Φίλε μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας και οτι και καλά αυτό είναι εξυχρονισμός. Είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει ποτέ και γνώμη μου είναι οτι πρεπει να απαγορευτεί η υιοθεσία σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια! Τα παιδιά δεν φταίνε να μεγαλώνουνε με τις ανωμαλίες των μεγάλων! ( Όλων των ειδών ανωμαλίες!) Τέςπα είμαστε σε αλλο θέμα οποτε ας το λήξουμε εδω!
Mika Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 δεν μπορείς να κάνεις κάτι οταν τα άλλα παιδάκια θα χλευάζουν το δικό σου επειδή έχει 2 μαμάδες/μπαμπάδες! ο Τοξοβολος ζει στο UK, χωρα που τα παιδακια εχουν πολυ λιγοτερο στενομυαλους γονεις που θα τους πιπιλισουν το μυαλο για να πανε να κοροιδεψουν το παιδακι στο σχολειο.
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 έτσι. κόντρα στη φύση. "εγώ είμαι ο μάγκας ο έλληνας που τα ξερω όλα" Για την ακρίβεια πριν από μερικά χρόνια είχα την αντίθετη άποψη. Μετά μεγάλωσα. 'Οσο για την φύση, η φύση πλέον για τον άνθρωπο είναι η κοινωνία που διαμόρφωσε. Ναι και εγώ θα ήθελα να είμαστε όλοι ετεροφυλόφιλοι , χαρούμενοι, να μην πεινάμε και να μην υπάρχει αρρώστια, πόνος και να μιλάμε με τα ζώα. Πλέον μου αρκεί να είναι κανείς όσο πιο ευτυχισμένος γίνεται. Αν ένα παιδί έχει δικαίωμα και ευκαιρία στην ευτυχία μέσα από μια ομοφυλόφιλη οικογένεια ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα το μεγάλωναν δημόσιοι υπάλληλοι, ας την έχει και με την ευχή μου. Το αφήνω και εγώ αυτό το θέμα εδώ.
leonidas_fs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ο Τοξοβολος ζει στο UK, χωρα που τα παιδακια εχουν πολυ λιγοτερο στενομυαλους γονεις που θα τους πιπιλισουν το μυαλο για να πανε να κοροιδεψουν το παιδακι στο σχολειο. Εκει στο UK είναι άλλοι άνθρωποι. Εκει δεν υπάρχουν κουτσομπόλιδες. Εκει δεν υπάρχουνε μεσημεριανές εκπομπές! Απλα δεν είναι στον βαθμό που είναι στην Ελλάδα!
sheik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι, απλα δεν καθεσε να σκεφτεις και την αλλη αποψη. Το παιδι δε θα αποκτησει ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ οπως λες επειδη καποια στιγμη θα ρωτησει φυσιολογικα εγω γιατι δεν εχω μαμα και θα μαθει την αληθεια. Θα αποκτησει ψυχολογικα εαν ο Τοξο το ξυλοφορτωνει , το χτυπαει, του φερετε ασχημα. Θα αποκτησει ψυχολογικα οταν αντι "γιατι εγω δεν εχω μαμα", ρωτησει την καθαριστρια του ιδρυματος "Γιατι δεν εχω μαμα ΚΑΙ μπαμπα" και μαθει οτι οι γονεις του δεν το ηθελαν. Τουλαχιστον ετσι την αγαπη θα την παρει και με το παραπανω. Κανεις δε λεει οτι ο Τοξο και ο δικος του θα αντικαταστησουν την αγγαλια της μανας, το θηλασμο κλπ. Τουλαχιστον ομως θα αντικαταστησουν οσα μπορουν. Αγαπη, φροντιδα, μεγαλωμα με αρχες, σε ενα φυσιολογικο σπιτι, σε περιβαλλον οικογενειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.