μαφαλντα Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Aυτο τι ηταν ποντιακο ανεκδοτο? Ειναι αδυνατον να μην εχεις τι να κανεις. Καταρχην φανταζομαι θα δουλευεις, ετσι? Οποτε 8-10 ωρες τουλαχιστον απο το 24ωρο παει εκει. Μετα θα εχεις οικογενεια... Αν παλι δεν εχεις, ξερεις πόση ωρα θελει ο εργενης για τις δουλειες του σπιτιου και το καθημερινο του γευμα? Παμε μετα στον ελευθερο χρονο...Φυσικα pc(τι αλλο?) Το πόση ωρα σου παιρνει το pc και το ιντερνετ το ξερεις ηδη, δε χρειαζονται comments. Αρα λοιπον αυτος που οντως δεν εχει τι να κανει ειναι ο 80ρης κλεισμενος στο γηροκομειο. Για πες, που διαφωνουμε;
grigoriou Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Νομιζα οτι ειπες πως στα 40 δεν εχει καποιος τι να κανει...
grigoriou Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τα ρούχα που δεν έμαθα να πλένω τα βάζω στη σακούλα και σ' τα φέρνω. Ρωτάς για την καριέρα μου τη νύχτα και τη μέρα μου κι εγώ να σου μιλάω καταφέρνω. Και σκέφτομαι που πίνω κόκα-κόλα για να 'ναι πάντα ίδια αλλάζουν όλα. Κι ανοίγω το ψυγείο σου, το "έλα" και το "αντίο" σου ζητούσα στη ζωή μου πάνω απ' όλα. Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης Πρώτη εκτέλεση: Τάνια Τσανακλίδου Άλλες ερμηνείες: Χαρούλα Αλεξίου Εξαιρετικά αφιερωμένο Μπαα, δε λεει πολλα πραγματα. Να ενα καλυτερο ασμα: Tα ρουχα που βαριεμαι να τα πλενω στα δινω σενα κι ησυχος 'γω μενω. Ρωτας για τη μπανιερα μου τη σκονη και τη λερα μου κι εγω απ τ'αλλο το πλευρο μου γερνω. Και την εκοψα πια τη κοκα-κολα εχει πολυ ζαχαρη, ειναι φολα. Κι ανοιγω το ψυγειο σου ειν το menu το κρυο σου ζητουσα πανω απ'ολα μια μπριτζολα. Στίχοι: grigoriou Μουσική: grigoriou Πρώτη εκτέλεση: δεν εκτελεστηκε ακομα Εξαιρετικά αφιερωμένο
nicoc89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά γιατί σκοτίζεστε άμα είστε σαράντα χρονών ? πηγαίντε μια βόλτα από ένα καπή να νιώσετε παιδιά του νηπιαγωγείου.. όλα τα είχαμε οι ανησυχίες λείπανε.. μην φορτώνεστε με έξτρα προβλήματα .. έχουμε πολλά και έρχονται περισσότερα..μακάρι να ζήσω και εγώ που είμαι 21 χρονων να πατήσω τα αντα που σας χαλάνε τόσο
slygeo87 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Νομιζα οτι ειπες πως στα 40 δεν εχει καποιος τι να κανει... Φίλε με τρομάζεις. Είμια μόλις 23.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει,το παρτυ,οι πανηγυρισμοι,οι χαρες κτλ περασαν απο τα νεα οτι συντομα θα γινω πατερας.Η φρικιαστικη κατανοηση του τι επεται ολο αυτο αρχισε να κανει κικ ιν απο σημερα κ σαν να μην εφτανε αυτο με το που γυρισω Λοντονε αρχες του μηνα εχω προτζεκτ φρικιαστικο.Με προιδεασαν ηδη κ τα βλεπω κολυομενα.Εντωμεταξυ το διδακτορικο απο σποντα προοδευσε κ αρχες του μηνα με ενημερωσαν οτι απο Mphil εγινε το upgrade σε PhD.Φυσικα δωρον αδωρον διοτι σιγα μην ασχοληθω φετος μαζι του με το μωρο κ την δουλεια. Κ ερωτω τωρα ειδικα τους μπαμπαδες του φορουμ.Τι να περιμενω?Πως θα αλλαξει η ζωη μου δλδ?Θα εχω φρικιαστικες αυπνιες απο ανησυχιες του μωρου?Θα πηγαινω ρακος δουλεια?Θα σκοτωσει την σεξουαλικη μου ζωη?Χρονο για προπονηση θα εχω?Ο συντροφος μου ηδη ψηνει να ζητησει paternity leave του χρονου κ σκεφτομαι μηπως να κανω κ γω το ιδιο?Βασικα δεν ξερω τπτ πως να ετοιμαζομαι κ νιωθω λιγο χαμενος.Οποιος μπαμπας (ειδικα φρεσκος) εχει καμια συμβουλη ας με φωτισει να πουμε. Συν φυσικα οτι η τραγικη συνειδητοποιηση του οτι μεγαλωνω γοργα κ ταχυστα....ερχεται κ γινεται ενα με την κρισαρα των 30αντα που βλεπω να κορυφωνεται μεσα στον επομενο χρονο...
sheik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Θα υιοθετησετε ή με παρενθετη μητερα θα ερθει ο μπομπιρας?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Θα υιοθετησετε ή με παρενθετη μητερα θα ερθει ο μπομπιρας? υιοθεσια για την οποια πηραμε στις αρχες της βδομαδας το επισημο ΟΚ κ ετσι μεσα στο 1ο εξαμηνο του 2012 θα εχουμε το τριτο μελος της οικογενειας.
sheik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Aντε με το καλο...εντωμεταξυ πρωτο εξαμηνο 2012 λες, οποτε σα κανονικη εγκυμοσυνη, ξεκινα να τρως η εσυ ή ο αλλος για να φαινεται ρεαλιστικο Tεσπα, μπαμπας δεν ειμαι(thank god) οποτε δε γνωριζω να απαντησω. Εκτος απο τα προφανη, οτι εννοειται θα χασεις για μερικους μηνες τον αδιαλειπτο υπνο και οτι θα εχεις λιγοτερο χρονο για αλλα πραγματα. Το paternity leave τι ειναι?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Το paternity leave τι ειναι? μικρη αδεια για πατεραδες που δινεται σε συγκεκριμενες εταιριες κ δινεται κ στην εταιρια του συντροφου μου.Μαλιστα υπαρχει ειδικο προβιζιον για γκει στην εργασια του μιας κ εκεινος θα ειναι η τριτη αναλογη περιπτωση απο οτι μου ελεγε. Τωρα για εμενα ισως χρειαστει να το εγειρω κ να το παλεψω καπως το θεμα,αλλα θα δουμε.Πρωτα ομως πρεπει να αποφασισω πως θα το προσεγγισω το ολο θεμα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι, ηταν πολυ λακωνικοι στο γραμμα.Ομως σε επομενη επικοινωνια μας ενημερωνουν οτι θα μαθουμε τα παντα.
Holyday Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Με το καλό Τελικά κρίσεις = οι περίοδοι των μεγάλων αλλαγών... Τώρα θα έχεις να σκέφτεσαι τον μπέμπη / μπέμπα να παίζει στο πάρκο του / της , η ζωή ενός άλλου ανθρώπου θα είναι δική σου ευθύνη. Έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές καινούριες προκλήσεις , καινούριες εμπειρίες ! Τα 30 είναι μια όμορφη δημιουργική ηλικία ...
moldovan20 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ ανοιχτά μυαλά εκεί στο UK .....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Με το καλό Τελικά κρίσεις = οι περίοδοι των μεγάλων αλλαγών... Τώρα θα έχεις να σκέφτεσαι τον μπέμπη / μπέμπα να παίζει στο πάρκο του / της , η ζωή ενός άλλου ανθρώπου θα είναι δική σου ευθύνη. Έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές καινούριες προκλήσεις , καινούριες εμπειρίες ! Τα 30 είναι μια όμορφη δημιουργική ηλικία ... Ευχαριστω,αντε να δουμε....διοτι γνωριζοντας με νομιζω οτι θα φερω βαρεως αυτες τις νεες προκλησεις κ εμπειριες.Δεν ειμαι σαν τον συντροφο μου ο οποιος ειναι ενας ανθρωπος πολυ πιο οργανωτικος κ μεθοδικος απο εμενα.Αντε να δουμε πως θα γεφυρωσω τα παντα,διοτι τουλαχιστον αυτη την στιγμη δεν ειμαι τοσο προετοιμασμενος να ''χασω'' πολλες απο τις συνηθειες μου.Εκεινος φαινεται να ειναι.Οποτε βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.