Προς το περιεχόμενο

Η Κριση των πρωτων ''αντα''


Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι,πριν λιγες μερες μπηκα κ εγω στο κλαμπ των πρωτων ''αντα''.Με καταθλιψη κ τρομο συνειδητοποιησα οτι το 2 εφυγε μπροστα απο τον ηλικιακο μου προσδιορισμο κ αντικατασταθηκε με ενα απιστευτα καταθλιπτικο 3!!

 

Τον τελευταιο μηνα λοιπον,με εχει πιασει κατι σαν κριση ''τελειοτητας''.Πχ θελω να προσεχω πιο πολυ τι τρωω,ποτε κοιμαμαι,ποσο συχνα βγαινω εξω,πως να κραταω πολυ επαγγελματικη εικονα στην δουλεια, πως να κινητοποιηθω στο παραμελημενο παρτ ταιμ διδακτορικο,πως να συνδιασω την τοξοβολια (τρελο μου χομπυ χρονια τωρα,εξου κ το νικ) με το gym και αλλα διαφορα ακυρα.

 

Αρχισα να κανω μια πρωιμη αξιολογηση της ζωης μου κ να βλεπω αναδρομικα ολοενα κ παραπανω κριτικα τις επιλογες μου σχεδον σε ολους τους τομεις της ζωης.Τελικα υπαρχει αυτη η κριση των πρωτων ''αντα''?Κ πως μπορει να μας επηρεαζει?Εχουμε αλλους που προσφατα τριανταρισαν?Κ πως νιωθουν?Μηπως ειμαι τελικα φρηκ?

  • Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά.

Το μόνο σοκ που έχω νιώσει, είναι όταν διαπίστωσα πως έχουν αρχίσει να πεθαίνουν άνθρωποι από τις γενιές που με μεγάλωσαν, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα δικά μου 30 αλλά με τα δικά τους 60,80,100 και τα δικά τους προβλήματα υγείας. Ωστόσο έχω μπει στη λογικη του κύκλου της ζωής, που απο μόνη της η συνειδητοποίηση του είναι σοκαριστική.

 

 

Θα το σκεφτώ και θα επανέλθω.

 

εδιτ. εβαλα μια γραμμή.

Δημοσ.

καλά.

Το μόνο σοκ που έχω νιώσει, είναι όταν διαπίστωσα πως έχουν αρχίσει να πεθαίνουν άνθρωποι από τις γενιές που με μεγάλωσαν, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα δικά μου 30 αλλά με τα δικά τους 60,80,100 και τα δικά τους προβλήματα υγείας. Ωστόσο έχω μπει στη λογικη του κύκλου της ζωής, που απο μόνη της η συνειδητοποίηση του είναι σοκαριστική.

 

 

Θα το σκεφτώ και θα επανέλθω.

 

εδιτ. εβαλα μια γραμμή.

 

 

Στο προφιλ σου δεν αναφερεις ηλικια.Ποσο εισαι?

Δημοσ.

Τελικα υπαρχει αυτη η κριση των πρωτων ''αντα''?Κ πως μπορει να μας επηρεαζει?

Βεβαιως και μας επηρεαζει.Και επειδη η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση εχουμε αυξησει τις επιδρομες και μαλιστα σε οσο γινεται χαμηλοτερο ηλικιακα πεδιο μαχης.Δεν θα μας πτοησεις ποτε κουφαλα χρονε :-D

Δημοσ.

Κρίση των πρώτων "αντα" και μαλακίες. Τεχνητά κλισέ για να πλουτίζουν οι ψυχίατροι. Όλη η ζωή μια συνεχής κρίση είναι. 30'ς τα νέα 20'ς λέω εγώ.

Δημοσ.

Αλλαζει και ο μεταβολισμος.. καλώς ηλθες κοιλιτσα :P

 

Μη τα παρω κρανα.Λεμε αρχισα απο σημερα 80ημερο προγραμμα γραμμωσης/συσφιξης κ διαιτας για να το παιζω ιστορια στην παραλια το καλοκαιρι.

 

Με τσαντισες ε.... :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Έχω φίλους 30άριδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα που είμαι 23 και δε φαίνεται καθόλου η ηλικία τους ούτε έχω ακούσει ποτέ να "γκρινιάξουν" για την ηλικία τους ..Στο κάτω κάτω και εγώ όταν πάω 30 τα ίδια που κάνω και τώρα θα κάνω απλά θα έχω ένα ποιο σοβαρό προφίλ στο χώρο εργασίας .

Αντίθετα έχω φίλες 30άρες που ψάχνουν αφορμή να αρχίσουν την κλαψομουρμούρα για την ηλικία τους .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...