Προς το περιεχόμενο

πρωβλημμα με καρτα γραφικων gt 440 1gb twintech

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπότε μόνο από το πλαίσιο οκ.

Ας δώσει κάτι παραπάνω νομίζω γίνεται και να πάρει αυτην

αυτην ειχα αλλα σε 512mb πολυ καλη καρτα ειτανε και δεν ανεβαζε θερμοκρασια ειτε επεζε παιχνιδια ειτε οχι ειτανε σταθερα και μονιμα στους 43 βαθμους

Δημοσ.

αυτην ειχα αλλα σε 512mb πολυ καλη καρτα ειτανε και δεν ανεβαζε θερμοκρασια ειτε επεζε παιχνιδια ειτε οχι ειτανε σταθερα και μονιμα στους 43 βαθμους

Αυτό δεν παίζει να ισχύει πάντως.. :blink:

Δημοσ.

Φίλε μου εχεις πρόβλημα, πρώβλημμα αποκλείεται να έχεις γιατι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο !!

τι ενοεις γινε ποιο κατατοπικος και σε ποιον απαυθυνεσαι

Δημοσ.

Φίλε μου εχεις πρόβλημα, πρώβλημμα αποκλείεται να έχεις γιατι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο !!

( Εξυπνάδες για ορθογραφικά λάθη - από τύπο που δεν βάζει τόνους; )

Δημοσ.

Παντως και εγω που ειχα sli 2xgts250, στα παιχνιδια δεν πηγαιναν πανω απο 75 βαθμους και μαλιστα σε βαρια παιχνιδια με ολα στο full, αλλα στο furmark μου εδειξαν 91 βαθμους στα 3 λεπτα του τεστ και μετα το εκλεισα διοτι πιστευα οτι θα ανεβει και αλλο. Βασικα οταν κανει το τεστ λεει υψηλοτερη και χαμηλοτερη θερμοκρασια στην καρτα, την ωρα που γυριζει το ''κουλουρι''

Τωρα αν ειναι ανησυχητικο δεν ξερω...ας μας πει καποιος....Μεσο ορο να μην εχουμε πανω απο 85 βαθμους ας πουμε ή δεν δικαιολογειται να πιασει η καρτα μεσα στο τεστ 85+++???

Τωρα εχω μια 6850oc και στο furmark η υψηλοτερη θερμοκρασια δεν ξεπερναει τους 75, και το τεστ το αφησα 6 λεπτα σε: stability test και αναλυση 1920χ1080.

Ακριβως το ιδιο τεστ ειχα κανει και στις 2 gts250 και μου ειχαν εμφανισει στα 3 λεπτα οπως λεω πιο πανω, 91 βαθμους υψηλοτερη.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...