Προς το περιεχόμενο

πρωβλημμα με καρτα γραφικων gt 440 1gb twintech

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε βαλε το CCleaner 3.04.1389 http://download.cnet.com/ccleaner/ ..... εχει διορθωσει πολλα προβληματα...

το εχω φιλε μου σε ευχαριστω πατησα ολα να τα σβησει ξερεις τις επιλογες που μου εχει αλλα τιποτα παλι τα ιδια μου κανει

Δημοσ.

το εχω φιλε μου σε ευχαριστω πατησα ολα να τα σβησει ξερεις τις επιλογες που μου εχει αλλα τιποτα παλι τα ιδια μου κανει

ελπιζω να καθαρισες και το μητρωο??

Δημοσ.

Περί cclean

pano αυτό είναι λίγο (να το πω επιεικώς) άκυρο. Μιλάμε για stress test της κάρτας σου, που κάθε άλλο παρά το πέρασε.

Σε ξαναρωτάω είναι σε εγγύηση; Αν ναι άλλαξέ την.

Επίσης ανέβασε μία φώτο να δούμε καλύτερα, αν και δεν θα αλλάξει κάτι από το αποτέλεσμα

Δημοσ.

pano στείλε την πίσω ΟΠΩΣ είναι. Άλλα προβλήματα έχεις στο Pc; Άλλη κάρτα έχει βγει καπούτ;

Αν ναι πρέπει να ψάξουμε και άλλα θέματα.

Δημοσ.

pano στείλε την πίσω ΟΠΩΣ είναι. Άλλα προβλήματα έχεις στο Pc; Άλλη κάρτα έχει βγει καπούτ;

Αν ναι πρέπει να ψάξουμε και άλλα θέματα.

καρμεν με την παλια την μητρηκη ναι αυτη τωρα την πηρα την gigabyte οχι αλλα πριν βαλω την αυτην την καρτα γραφικων που εχω μεσα ειχα μια αλλη gts250 i οποια παλι ειχε παρομοιες θερμοκρασιες αλλα ειτανε της ιδια αιτερια twintech μου φενεται ο συγκεκριμενος κατασκευαστης εχει πρωβλημμα πρην παρω αυτες της 2 ειχα 5670 ati πολυ καλα ειτανε τελεια η θερμοκρασια και σε παιχνιδια δεν ξεπερνουσε τους 44 βαθμους το τονιζω και στα παιχνιδια εμμενε σταθερη η θερμοκρασια μεχρι εκει 43 βαθμους οποτε φταινε οι καρτες γραφικων και το καταστημα το πλαισιο το συγκεκριμμενο οτι καρτα γραφικων εχω παρει απο εκει μεσα σε 2 3 μερες καιγονταν βασικα σχεδον ολες απο εκει τις πειρα αλλα οτι πειρα απο καρτα γραφικων μονο καηκε αυτα τωρα αυτην να την παω πισω και ποια παιρνω? μεχρι 90Ε ωμος να ειναι ευχαριστω για τον χρονο σου που με βοηθησες

Δημοσ.

Αν όπως λες είχες προβλήματα και με άλλες κάρτες και έχεις και τώρα αφού έχεις αλλάξει μητρική, εγώ στη θέση σου θα έριχνα και ένα τεστ στο τροφοδοτικό ίσως. :whistle:

Για κάρτα γραφικών μέχρι 90ευρώ δεν θα σου προτείνω εγώ. Περίμενε κάποιον πιο ψαγμένο στο θέμα. Έχω να κάνω σύνθεση pc 1 χρόνο (και αυτό στο τομέα των pc είναι ένας αιώνας)

Δημοσ.

Αν όπως λες είχες προβλήματα και με άλλες κάρτες και έχεις και τώρα αφού έχεις αλλάξει μητρική, εγώ στη θέση σου θα έριχνα και ένα τεστ στο τροφοδοτικό ίσως. :whistle:

Για κάρτα γραφικών μέχρι 90ευρώ δεν θα σου προτείνω εγώ. Περίμενε κάποιον πιο ψαγμένο στο θέμα. Έχω να κάνω σύνθεση pc 1 χρόνο (και αυτό στο τομέα των pc είναι ένας αιώνας)

το τροφοδοτικο ειναι καινουριο ειναι της αιτερια silverstone 800w να το μετρησω με πολυμετρο με καπιο προγραμμα?

μεσα στο bios της μητρηκης λεει την ταση 12ν την βγαζει 12.133ν ειναι καλα?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό και αντέχει πολύ ποιο ενεργοβορες κάρτες από αυτές στα 90Ε.

Λοιπόν που μένεις και από ποια καταστήματα μπορείς να την πάρεις ,ποια οθόνη έχεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...