Προς το περιεχόμενο

Τι αναβάθμηση;;;;;

kiss11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θα ήθελα να κανω κάποια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου γιατί έχω τον γιο μου που παίζει κάποια παιχνιδάκια όπως το ποδοσφαιρακι pro 2011 το ελληνικό και ομολογώ όταν το είδα κάπου σερνόταν, κάπου κόλλαγε και γενικά έδειχνε ότι δεν το σήκωνε άνετα….

Έχω αυτήν την σύνθεση

Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H

CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz

RAM: 4x1GB (800Mhz)

Κάρτα γραφικών rateon HD 5550 1gb DDR2

POWER SUPPLY: ENERMAX 425WATT MODU 82

Και επάνω έχουν τα XP, Που τα χρησιμοποιώ σε κάτι εφαρμογές για την δουλειά μου και 7ρια 32b όλα ελληνικά….

Το παιχνίδι το έβαλε στα 7ρια και…κάπου κόλλαγε….….

Σκέφτομαι να κανω αναβάθμιση σε I5…. Τι μου συμβουλεύετε;;;; δεν έχω ιδέα σε αυτά, απλά σκέφτομαι να τον πάω σε κάποιον τεχνικό, αλλά δεν θελω να με κοροϊδέψει!!!

Η μητρική μου τι μπορεί να «σηκώσει»;;;; έλεγα κάπου στα 150 βαριά 200 Ε. αλλά και πάλι δεν ξέρω…. Όσο το δυνατόν πιο οικονομικά….

Δεν έχω ιδέα από αυτά και ζήτω μια βοήθεια σας παρακαλώ….

Δημοσ.

καλημέρα! εγω το μονο που μπορω να σου πω ειναι να εγκαταστησει το ποδοσφαιρακι στα xp ισως εκει να μη σερνετε...

εχεις βαλει παραλληλα με τα win xp και τα 7, επειλεγεις εσυ με ποιο λειτουργικο θα μπεις στη επιφανεια?

τα εβαλες τα win7 μεσα απο τα xp (setup) ή τα εβαλες μετα επο επαννεκινηση που σου ζητα να πατησεις πληκτρο και να διαβασει απο το dvd που ειχες τα 7?

δοκιμασε παντως να το παιξει το ποδοσφαιρακι στα xp ΔΕ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

σιγουρα θα θες καποια αναβαθμιση,θα σου πουν καλυτερα αλλα παιδια τι και πως...

σε αλλο παιχνιδι δοκιμασατε αν και εκει κολαει?

παντως το τροφοδοτικ οσου σιγουρα θα θελει παραπανω watt 425 ειναι λιγα!

Δημοσ.

παντως το τροφοδοτικ οσου σιγουρα θα θελει παραπανω watt 425 ειναι λιγα!

Το τροφοδοτικό αυτό στην πραγματικότητα είναι τέρας. Αποδίδει πραγματικά 400watt και όχι 200 όπως άλλα.

Εν ολίγοις ότι και να βάλει πάνω, μέχρι και 5870 θα σηκώσει με κάποιον τετραπύρηνο.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι αγορασμένο και παίζει μέσω διαδικτίου….έχει κατεβάσει το καινούργιο patch….

Έχω σαν αντιβαριους το F-Secure .

Δεν ξέρω τι έκανε το παιδί για τα φίλτρα κλπ, απλά όπως το εγκατέστησε χωρίς αλλαγές στα φίλτρα του παιχνιδιού…άρχισε να κολλάει ….

Το έβαλε πριν λίγο στα XP…..εκεί κόλλαγε λιγότερο!!!!!

Εγώ δεν έχω πολλές γνώσεις από υπολογιστές….

Σαν πρωτη ενέργεια τι μου συμβουλεύετε να κανω;;;;;; Βέβαια το παιχνίδι το παίζει κάθε Σαβ/κο ένεκα διαβάσματος και θα ήθελα το επόμενο Σαβ/κο να το φτιάξω και αν είναι δυνατόν να του κανω αναβάθμιση…..

Τι να κανω;;;;;

Μου λεει χαρακτηριστικά ότι πατάει το πλήκτρο και μετά από κάποια (λίγα δευτερόλεπτα ξεκινάει η μπάλα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει και να τον κερδίζουν οι….όλοι!!!!!!

Δημοσ.

best value for money gpu

http://www.multirama...07&catid=020300

τωρα απο επεξεργαστη δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις καποιον am3 με bios update να μας πει καποιος απο το forum pls

Μα φίλε...εχω και μάλιστα πρόσφατα (τις γιορτες) βάλει την καρτα γραφικών 5550 με 1gb.

κατι φταιει ίσως ειναι θεμα επεξεργαστή και δεν "τραβάει" το παιχνιδι.....

Δημοσ.

Σιγουρα εχεις ''μικρο'' επεξεργαστη αλλα η 5550 ειναι μικροτερη δεν κανει για games

καρτα δεν μπορω να βαλω γιατί τωρα σχετικά την αγορασα!!!!

τι μου συμβουλευετε να βαλω επεξεργαστή;;;;;; θα τον σηκώνει η μητρική μου;;;; τι προτίνετε;;;;;;;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...