injen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Καλημερα παιδες, Λυστε μου μια απορια γιατι δεν το καταλαβαινω,εχω εναν 1090Τ με την Η50 τρεχω το intel stress στο maximum με 5 passes σε στοκ συχνοτητα και μου δειχνει τα 6 cores στους 32c και την cpu 40c,πως γινεται αυτο; Τι κοιταω εγω για να κανω overclock?τα cores η την cpu? γιατι εχουν αυτη τη διαφορα; Επισης εχω κανει πατεντα και το ψυγειο εχει 2 ανεμιστηρες push pull στα 65 cfm. Σε ηρεμια και stock τα cores εχουν 15c. Ευζαριστω! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Θερμοκρασίες μετράμε με το core temp... Εκείνη την ώρα τι θερμοκρασία είχες στο χώρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα core με το coretemp και βάλε offset +15C. Έτσι, θα βλέπεις μια καλή (και λίγο απαισιόδοξη - άρα και ασφαλή) θερμοκρασία για να πορεύεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εγω τα κοιταω με το everest,αλλα γιατι αυτη η αποκλιση core temp και cpu temp? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Άλλο το core - άλλο το cpu case, πάντα έτσι ήταν. Το +15C δεν το έβγαλα από την κοιλιά μου πάντως, το προτείνει ο δημιουργός του coretemp (+10 έως +15) και είναι και επιβεβαιωμένο από probe Cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δλδ οτι δειχνει το Coretemp +15C ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δλδ οτι δειχνει το Coretemp +15C ? Ξερω γω μαλλον,για να το λεει.... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δλδ οτι δειχνει το Coretemp +15C ? Για του Thuban, ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 AΑα γτ εφαγα μια φρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 AΑα γτ εφαγα μια φρικη :lol: Ότι βλέπεις στα προγράμματα, ισχύουν χωρίς offset για τον 860 σου, relax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.