kostasgr25 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα σε όλους, Μάλλον έφτασε η ώρα να αγοράσω τα πρώτα τμήματα του νέου μου Home Cinema. Έλεγα να πάρω τα παρακάτω για αρχή και μετά από λίγο καιρό τα υπόλοιπα. Ραδιοενισχυτής: Pioneer VSX820 Μπροστινά ηχεία: Crystal Audio TXT1 Το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι αν γνωρίζει κανείς αν μόνο με αυτά τα δυο ο ήχος που θα παράγεται θα είναι ικανοποιητικός και το κυριότερο ολόκληρος. Ευχαριστώ.
Navu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά φαίνονται το ηχεία για στερεοφωνία, τι ψάρια θα πιάσουν με πολυκάναλο ενισχυτή δεν μπορώ να γνωρίζω... Απο κει και πέρα, να έχεις υπόψη σου όταν όταν ξεκινάς με τέτοια ηχεία, ίδιου βελινεκούς θα πρέπει να είναι και όλα τα υπόλοιπα (δλδ τέρατα...!). Δε μπορώ να φανταστώ ποιό κεντρικό ηχείο ή ποιό σαμπ θα μπορέσει να ματσάρει αυτά τα floorstanders, ειδικά από άποψη στάθμεων. Για τον ενισχυτή δε μπορώ να πω τίποτα, μάλλον συμπαθητικός για τα λεφτά αυτά (από βατάκια μια χαρά τα πάει, ακόμη και τα μισά να είναι αληθινά είσια ΟΚ).
chios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 καλύτερα να πας σε ένα τέτοιο σετάκι http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/422c3bc0-8a87-4d87-957b-954d20f08477.aspx που είναι σωστά σεταρισμένο έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω
kostasgr25 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Η προοπτική αυτή είναι για το μέλλον το θέμα αν έχω αρχικά μόνο τα 2 ηχεία πως και τι θα ακούγεται;
chios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 θα ακούς στερεο αλλα δεν κατάλαβα την ερώτηση τι εννοείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.