Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με jdownloader

argate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω από την πρώτη μέρα που κατέβασα το jdownloader εδώ και 2-3 χρόνια ένα σοβαρότατο πρόβλημα το οποίο με έχει φέρει προ των πυλών του σπασίματος του υπολογιστή από τα νεύρα. Κάθε φορά που του βάζω να κατεβάσει κάτι, στο άκυρο και σε άσχετη στιγμή κόβεται το ίντερνετ. Κάφε φορά που κατεβάζει το jdownloader, πέφτει το ίντερνετ. Κάνω επανεκίννηση στο ρούτερ, δουλεύει και μετά πάλι τα ίδια. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορέσει να με βγάλει από τον κόπο του σπασίματος του Η/Υ? Κάνω κάτι λάθος εγώ? Προτίνετε μια λύση ρε παιδιά εκτός φυσικά από το να αλλάξω downloader.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια να λύσω ένα μεγάλο πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω από την πρώτη μέρα που κατέβασα το jdownloader εδώ και 2-3 χρόνια ένα σοβαρότατο πρόβλημα το οποίο με έχει φέρει προ των πυλών του σπασίματος του υπολογιστή από τα νεύρα. Κάθε φορά που του βάζω να κατεβάσει κάτι, στο άκυρο και σε άσχετη στιγμή κόβεται το ίντερνετ. Κάφε φορά που κατεβάζει το jdownloader, πέφτει το ίντερνετ. Κάνω επανεκίννηση στο ρούτερ, δουλεύει και μετά πάλι τα ίδια. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορέσει να με βγάλει από τον κόπο του σπασίματος του Η/Υ? Κάνω κάτι λάθος εγώ? Προτίνετε μια λύση ρε παιδιά εκτός φυσικά από το να αλλάξω downloader.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια να λύσω ένα μεγάλο πρόβλημα.

Πως καταλαβαίνεις οτι πέφτει το Internet;

-Το βλέπεις από τις ρυθμίσεις του ρούτερ;

-Το βλέπεις επειδή δεν μπαίνει σε καμία ιστοσελίδα;

-Το βλέπεις κάπως αλλιώς;

Όταν βλέπεις οτι κόβεται το internet, το jd συνεχίζει να κατεβάζει ή σταματά και αυτό;

Το «κόψιμο» του internet γίνεται ακόμα και στην μέση 20$-70% από το κατέβασμα ενός αρχείου ή όταν τελειώνει το κατέβασμα κάποιου αρχείου;

Ποιο antivirus έχεις και πότε το έβαλες. Μήπως το έβαλες περίπου το ίδιο διάστημα που άρχισαν τα προβλήματα με το JD;

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε,

Και με antivirus και χωρίς antivirus το έχω δοκιμάσει. Το ίδιο σε οποιαδήποτε κατάσταση παθαίνει. Δεν μπαίνει σε σελίδες, σταματάει το κατέβασμα, το βλέπω στο control panel του router.. Και σε οποιοδήποτε σημείο του κατεβάσματος.

Δημοσ.

Ποτέ δεν πέφτει η σύνδεση, παρά μόνο όταν κατεβάζω από jdownloader.

Με άλλους downloaders πχ freerapid έχεις πρόβλημα;

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει με άλλους downloaders.

Έχω premium account και το κομμάτι με τις ρυθμίσεις της αποσύνδεσης το έχω φτιάξει. Δεν κάνει αποσύνδεση μόλις τελειώσει ένα part. Κάνει όποτε του καπνίσει.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει με άλλους downloaders.

Έχω premium account και το κομμάτι με τις ρυθμίσεις της αποσύνδεσης το έχω φτιάξει. Δεν κάνει αποσύνδεση μόλις τελειώσει ένα part. Κάνει όποτε του καπνίσει.

Δε κάνεις μία δοκιμή και με άλλον downloader να δεις; (για να αποκλείσουμε το θέμα software εντελώς)

Αν συνεχίσει τότε πρόβλημα γραμμής πρέπει να είναι. Οπότε επικοινωνείς με τον πάροχό σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...