papajo_r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ προσωπικά δεν λέω ότι φαντάζομαι... ότι έχω πει βασίζονται σε ερευνα μου με αντικειμενικά κριτήρια... Αν δεν διαβάζετε τι γράφω δεν φταίω εγώ.. Ούτε φταίω αν αμφισβητείται έγκριτους επιστήμονες και έγκριτα πανεπιστήμια... Επίσης δεν φταίω αν δεν μπορείτε να καταλάβετε βασικά πράματα για την ανατομία.. άκου εκεί παίζει μονο τα ματια να μπορούσε να κουνήσει... και πως στηρίζεις φιλε μου αυτό το συμπέρασμα? κάνοντας μια σκέψη σαν την παρακάτω? (αίμα μπαίνει στο κεφάλι άρα είναι σαν νερό που γεμίζει σε ένα σακούλι... τι μοιάζει με σακούλι τα ματια οποτε αυτά μπορούν να ανοίξουν μονο...) Πρώτα να σκεφτόμαστε και μετά να μιλάμε.. σκέψου τι είναι αυτά που σε κρατάνε ζωντανό μετρα τα ένα ένα.. μετά δες αν αυτά που σε κρατάνε ζωντανό (και κατά συνέπεια σου επιτρέπουν να κουνήσεις το σβέρκο σου η τα αφτιά σου η την μύτη σου) παρέχονται και στο εν λόγο κεφάλι... Είναι εξάλλου πασίγνωστο .. όσο το μυαλό έχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και οξυγονώνεται λειτουργεί!! "γιαφτο" και αν πεθάνεις το μυαλό σου συνεχίζει να λειτουργεί για μερικά λεπτά (γιατί ακόμη δεν έχει καταστραφεί από την έλλειψη οξυγόνου) Θα μου πείτε αφού όλα αυτά ήταν γνωστά εδώ και καιρό αυτός τότε γιατί κάνει τα συγκεκριμένα test με τον ήχο το φως κτλ για να αιτιολογήσει τα αυτονόητα? ΟΧΙ γιατί πολύ απλά το σκυλί για να τεμαχιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσουν να το συνδέσουν στο μηχάνημα (δεν πήραν έναν μπαλντά και Αίντε) πήρε κάποιο χρονικό διάστημα στο οποιο ο εγκέφαλος δεν "οξιγονωνταν" άρα σιγά σιγά καταστρεφόταν.. οποτε ήθελαν να εκτιμήσουν την ζημια.. η οποια όμως ήταν μικρή. EDIT: και για να σας προλάβω... γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ειπωθεί και αυτό.. δηλαδή γιατί εφόσον πεθάνει κάποιος πχ από καρκίνο και εφόσον ο εγκέφαλος τους ακόμη λειτουργεί για μερικά λεπτά.. δεν μπορεί εκείνα τα λεπτά να κουνήσει πχ τα ματια του η να γλείψει τα χίλια του κτλ? γιατί πολύ απλά το μυαλό μπορεί να λειτουργεί αλλα η καρδια δεν στέλνει αίμα στους μύες τους προσώπου και σε όλους τους υπολοιπους μύες και νεύρα... εχετε ποτε ξυπνήσει χωρίς να μπορείτε να κουνήσετε το χέρι σας? αυτό έγινε επειδή κοιμόσασταν πάνω του και δεν κυκλοφορούσε αίμα...
leftermann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 αδερφέ, έχω διαβάσει πολλλλή περισσότερη ανατομία, μυολογία και κινησιολογία από όση φαντάζεσαι. Αυτό που δείχνει δεν γίνεται για τεχνικούς-μηχανικούς λόγους. Είναι σαν να έχεις έναν παντοδύναμο γερανό ο οποίος όμως δεν έχει βάση, δεν πατάει πουθενά. Τώρα αυτά με τα σακούλια και τα μάτια δεν τα κατάλαβα ντιπ.
panagos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό που με παραξενεύει είναι το τελευταίο πειραματόζωο το οποίο αν καταλαβαίνω σωστά, αφού το έχουν αποκεφαλίσει, το ενώνουν ξανά με το σώμα του και μετά απο μερικές μέρες φαίνεται να έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως. Γιατρός δεν είμαι, αλλά μου φαίνεται "κάπως" αυτό. Ειδικά όταν σήμερα, 70 χρόνια μετά, το "μόνο" που έχει κάνει η ιατρική πάνω σε αυτό το θέμα για τον άνθρωπο, είναι να ενώσει μερικά μέλη (χέρι πχ) και αυτό χωρίς να μπορεί ο ασθενής να το χρησιμοποιεί 100%. Και για να πω και την ειρωνεία μου, κοίτα να δεις χάσμα ε; Όταν οι Γερμανοί την ίδια εποχή έκαναν πειράματα σε ανθρώπους χωρίς καμία επιστημονική βάση (ενέσεις με χρώμα στα μάτια, καυτό νερό πάνω σε εσωτερικά όργανα κτλ) οι Ρώσοι είχαν ασώματους σε λειτουργία!
FilipposMD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ενδεχομένως κάποια από αυτά που δείχνει να είναι πειράματα που όντως τα έκαναν, αλλά ειδικά αυτό με τον σκύλο που ξαναζωντανεύει και τρέχει, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί. Αν μείνει ο εγκέφαλος χωρίς οξυγόνο για 10 λεπτά, τα νευρικά του κύτταρα πεθαίνουν. Για τον άνθρωπο μιλάω τώρα, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να ισχύει κάτι διαφορετικό στους σκύλους. Άρα, ακόμα κι αν ξαναζωντάνευε το σκυλί, αποκλείεται να έτρεχε κανονικά, στην καλύτερη θα ήταν σκύλος-φυτό. Επίσης, αυτό με το κεφάλι. Έστω ότι βάζεις αίμα με οξυγόνο στο κεφάλι. Γλυκόζη για να λειτουργήσουν τα κύτταρα πώς μπαίνει; Η οξεοβασική ισορροπία, την οποία ρυθμίζουν κυρίως οι νεφροί, πώς επιτυγχάνεται; Ο οργανισμός δεν αποτελείται από διακριτά μέρη που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Οι ρυθμιστικοί μηχανισμοί είναι πολύπλοκοι και αλληλοεξαρτώμενοι. Γενικότερα, η δική μου άποψη είναι ότι μιλάμε για σοβιετική προπαγάνδα που κάνει την τρίχα τριχιά. Στα εργαστήρια της Φυσιολογίας, αποκεφαλίζαμε έναν βάτραχο, τον κρεμούσαμε σε ένα τσιγκέλι (πολιτισμός, ε; ) και για λίγα λεπτά, όταν του τσιμπούσε το πόδι, λειτουργούσαν τα αντανακλαστικά του και το πόδι πεταγόταν. Αν ζούσαμε στην ΕΣΣΔ, υποθέτω ότι αυτό θα το παρουσιάζαμε ως επίτευγμα, γιατί "φτιάξαμε βατράχους που ζουν χωρίς εγκέφαλο". Edit: Α, το σωστό είναι "Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν".
leftermann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 χα χα Φίλιψ, θυμήθηκα ανεκδοτάκι με τον πόντιο βιολόγο. Κόψει ένα πόδι του βατράχου, χτυπάει παλαμάκια, πηδάει ο βάτραχος. Δύο πόδια, ξανά. Τρία πόδια, ξανά. Κόβει το τέταρτο, χτυπάει, τίποτα. Ξαναχτυπάει, τίποτα. Σημειώνει: κόβωντας τα 4 πόδια του βατράχου, ο βάτραχος κουφαίνεται. ...ευχάριστο ψυχαγωγικό break...
DooKoo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 To βίντεο αυτό είναι πολύ παλιό.Δεν αντιλεγω ότι κάτι τέτοιο οι επιστήμονες μπορεί να έχου καταφέρει αλλά το βίντεο το συγκεκρημένο δεν μπορώ να το πιστέψω.Μου φαίνεται πολύ ψεύτικο.
The_Judas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Στην αρχή νόμιζα ότι βλέποντας το βίντεο θα ένιωθα άσχημα για την κακοποίηση ζώων. Όταν το είδα όμως με έπιασαν τα γέλια Τυπικό προπαγανδιστικό ντοκουμέντο της εποχής. Αρχικά δείχνουν έναν Βρετανό "αντικειμενικό" γιατρό που παρακολούθησε τα πειράματα. Μετά δείχνουν ένα κεφάλι σκύλου που "κρατάνε" σε ζωή. Η ενδιάμεση διαδικασία αποκρύπτεται τεχνηέντως. Έπειτα δείχνουν 2-3 γιατρούς να κάνουν διάφορα επιστημονικά "γιατρίστικα" πράγματα για μας πείσουν. Φοράνε ποδιές και μάσκες, είναι επιστήμονες και δεν χρειάζεται αμφισβήτηση. Στο τέλος ξαφνικά δείχνουν τα σκυλιά να αναρρώνουν από την εγχείριση και να χοροπηδάνε ανέμελα.
warlock9_0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=un02Tpqwy5U must see, μέχρι και π@#%σες ανασταίνονται :fear:
papajo_r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Στην αρχή νόμιζα ότι βλέποντας το βίντεο θα ένιωθα άσχημα για την κακοποίηση ζώων. Όταν το είδα όμως με έπιασαν τα γέλια Τυπικό προπαγανδιστικό ντοκουμέντο της εποχής. Αρχικά δείχνουν έναν Βρετανό "αντικειμενικό" γιατρό που παρακολούθησε τα πειράματα. Μετά δείχνουν ένα κεφάλι σκύλου που "κρατάνε" σε ζωή. Η ενδιάμεση διαδικασία αποκρύπτεται τεχνηέντως. Έπειτα δείχνουν 2-3 γιατρούς να κάνουν διάφορα επιστημονικά "γιατρίστικα" πράγματα για μας πείσουν. Φοράνε ποδιές και μάσκες, είναι επιστήμονες και δεν χρειάζεται αμφισβήτηση. Στο τέλος ξαφνικά δείχνουν τα σκυλιά να αναρρώνουν από την εγχείριση και να χοροπηδάνε ανέμελα. Δεν ξέρω πόσες φορες πρέπει να πω κάποια πράματα για να τα δώσετε μια μικρή σημασία.. είναι σαν να μιλάω σε τοίχο... δεν λέω και εγώ πολλές φορες έχω την αίσθηση ότι "τα ξέρω καλύτερα" όταν μπαίνω σε ένα topic καθότι είμαι και εγώ έλληνας... Αλλα τουλάχιστον εγώ (ποσα εγώ είπα τώρα? ) κάθομαι και διαβάζω το κυρίως θέμα και μετά τα επιχειρήματα... αν βαριέμαι να τα διαβάσω δεν το κάνω.. αλλα επίσης δεν ακυρώνω και τίποτα μιας και δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στην συζήτηση! Λοιπόν τελευταία φορα και αν το παρατηρήσει κάποιος το παρατήρησε.. ΔΕΝ πρόκειται για προπαγάνδα αλλα για γεγονός! Έστω και αν το συγκεκριμένο video τυγχάνει να είναι FAKE -που κατά την ταπεινή μου άποψη μιας και ασχολούμαι επεξεργασία video δεν είναι.. εκτος και αν πρόκειται για υπερπαραγωγή... για παράδειγμα δες το στιγμιότυπο με τον πνεύμονα.. δεν φουσκώνει και ξεφουσκώνει απλά αλλα αλλάζει χρώμα όταν φουσκώνει και όταν ξεφουσκώνει όπως ένα κανονικό πνευμόνι - Είναι γνωστό συμβάν και δεν είναι μυστικό κρυμμένο από κυκλώματα συνωμοσιών! Οι ρώσοι και οι Ιαπωνέζοι από τότε κάνανε βιολογικά πειράματα... Και το συγκεκριμένο μάλιστα είναι γνωστό στην επιστημονική κοινότητα και ΟΧΙ μονο.. και βασικά έχουν επαναφέρει στην ζωή 3 σκυλιά από τα 4 που προσπάθησαν... το 1 ήταν 4 λεπτά νεκρό πριν επανέλθει το 2ο 8 λεπτά το 3ο 15 λεπτά και το 4 δεν τα κατάφερε γιατί το αφήσανε 20 λεπτά... Επίση το πείραμα έχει πεναληφθει στο Pittsbοurg από το σχετικό ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του πανεπιστημιου ΤΩΡΑ ΤΟ 2005!!(που μπορούνε να σπουδασουν στην ειδικότητα αυτή κανονικοί φοιτητες ιατρικής) πάλι με σκυλιά αλλα με πιο μοντέρνο τρόπο! (δεν τους στραγγίζανε απλά το αίμα.. ενώ αφαιρούσανε αίμα συμπληρώνανε μια ρευστη ουσία ψυχρή με θρεπτικά συστατικά) έτσι κατάφεραν να αναστήσουν σκυλί που ήταν 4 ώρες νεκρό!! Και όλα αυτά έχουν γίνει γνωστά με συγγράμματα όχι αστεία! Το link του τμήματος το αφίσα σε προηγούμενο post.. μπείτε και δείτε!
FilipposMD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Papajo, το Link που έδωσες είναι για το Safar Center for Resuscitation Research. Δεν ξέρω πού είδες εσύ ότι έχουν αναστήσει σκυλιά και το έχουν δημοσιεύσει, αλλά αν το έχεις δει κάπου, καλό θα ήταν να μας δώσεις το ακριβές Link. Μια ματιά που έριξα στο site τους, λέει τα εξής: The Safar Center’s current research programs include Traumatic Brain Injury, Child Abuse, Cardiac Arrest, Emergency Preservation and Resuscitation, Hemorrhagic Shock, Combat Casualty Care, and Rehabilitation of CNS Injury. Δεν ξέρω τι καταλαβαίνεις εσύ με τη λέξη Resuscitation, αλλά δεν εννοεί αυτό που δείχνει το βίντεο. Όταν βλέπεις στο Baywatch να κάνουν μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές, αυτό είναι Cardiopulmonary Resuscitation . Τέλος πάντων, αφού το έχουν επαναλάβει το 2005, θα πρέπει να το έχουν δημοσιεύσει. Έρευνα και πείραμα που δεν έχει δημοσιευθεί, απλά δεν υπάρχει. Οπότε περιμένω να μου βρεις τη δημοσίευση για να συζητήσουμε επί πραγματικών δεδομένων και όχι επί υποθέσεων.
insomniaK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 συμπαθαμε, αλλά δεν έχεις επιχειρήματα. Ο φίλιππος παραπάνω εξήγησε για ποιους χημικούς λόγους δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό και ο λεφτέρης για ποιους φυσικομηχανικούς λόγους. Το να λες, υπάρχουν συγγράμματα όχι αστεία, δεν είναι επιχείρημα. Κάνε μας μία γρήγορη περίληψη και δωσε μας και τις βιβλιογραφικές αναφορές να τις διαβάσουμε και μόνοι μας. Ωραίο χόμπι πάντως.
papajo_r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 αδερφέ, έχω διαβάσει πολλλλή περισσότερη ανατομία, μυολογία και κινησιολογία από όση φαντάζεσαι. Αυτό που δείχνει δεν γίνεται για τεχνικούς-μηχανικούς λόγους. Είναι σαν να έχεις έναν παντοδύναμο γερανό ο οποίος όμως δεν έχει βάση, δεν πατάει πουθενά. Τώρα αυτά με τα σακούλια και τα μάτια δεν τα κατάλαβα ντιπ. Δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει και τιξερεις τέλος πάντων γύρο από την κινησιολογία και την ανατομία.. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς τι βλέπεις στην εικόνα... Το σκυλί σε κανένα σημείο της εικόνας δεν σήκωσε το κεφάλι του .. επίσης είναι δεμένο σε μια στιβαρή συσκευή δεν είναι στον αέρα με καλωδιάκια... το σκυλί δεν σηκώνει πουθενά το κεφάλι του.. απλά μαζεύεται (όπως εσύ αν βάλεις τον σαγόνι στο λακκάκι του λαιμού σου) και το κάνει απότομα με αποτέλεσμα να σπαρταράει και λόγο της γρηγορης κίνησης, της δύναμης της συστολης αλλα και της κάθετης αντίδρασης από το τραπέζι κάποιες στιγμές ξεπηδάει λίγο 1, 2 εκατοστά το πολύ για λίγα κλάσματα.. δεν μένει σε αυτή την θέση.. ένα ψάρι με τον ίδιο τρόπο μπορεί να σπαρταρώντας να πηδήξει πολύ πιο ψιλά .. (μην αρχίσεις.. δεν το συγκρίνω με το ψάρι απλά αναφορικά το έπιασα) Αυτό που με παραξενεύει είναι το τελευταίο πειραματόζωο το οποίο αν καταλαβαίνω σωστά, αφού το έχουν αποκεφαλίσει, το ενώνουν ξανά με το σώμα του και μετά απο μερικές μέρες φαίνεται να έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως. Γιατρός δεν είμαι, αλλά μου φαίνεται "κάπως" αυτό. Ειδικά όταν σήμερα, 70 χρόνια μετά, το "μόνο" που έχει κάνει η ιατρική πάνω σε αυτό το θέμα για τον άνθρωπο, είναι να ενώσει μερικά μέλη (χέρι πχ) και αυτό χωρίς να μπορεί ο ασθενής να το χρησιμοποιεί 100%. Και για να πω και την ειρωνεία μου, κοίτα να δεις χάσμα ε; Όταν οι Γερμανοί την ίδια εποχή έκαναν πειράματα σε ανθρώπους χωρίς καμία επιστημονική βάση (ενέσεις με χρώμα στα μάτια, καυτό νερό πάνω σε εσωτερικά όργανα κτλ) οι Ρώσοι είχαν ασώματους σε λειτουργία! Αν μιλάς για τις μαϊμούδες τότε ναι μεν έχουν ενώσει το κεφάλι της A μαϊμούς στο σώμα της B Αλλα δεν μπορούν να ενώσουν την σπονδυλική στήλη (το λέει) οποτε η μαϊμού ξύπνησε αντιδρούσε με το περιβάλλον ανάπνεε με τα ξένα πνευμονια απλά δεν μπορούσε να κουνήσει το σώμα της γιατί έγινε παραπληγική.. Ενδεχομένως κάποια από αυτά που δείχνει να είναι πειράματα που όντως τα έκαναν, αλλά ειδικά αυτό με τον σκύλο που ξαναζωντανεύει και τρέχει, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί. Αν μείνει ο εγκέφαλος χωρίς οξυγόνο για 10 λεπτά, τα νευρικά του κύτταρα πεθαίνουν. Για τον άνθρωπο μιλάω τώρα, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να ισχύει κάτι διαφορετικό στους σκύλους. Άρα, ακόμα κι αν ξαναζωντάνευε το σκυλί, αποκλείεται να έτρεχε κανονικά, στην καλύτερη θα ήταν σκύλος-φυτό. Επίσης, αυτό με το κεφάλι. Έστω ότι βάζεις αίμα με οξυγόνο στο κεφάλι. Γλυκόζη για να λειτουργήσουν τα κύτταρα πώς μπαίνει; Η οξεοβασική ισορροπία, την οποία ρυθμίζουν κυρίως οι νεφροί, πώς επιτυγχάνεται; Ο οργανισμός δεν αποτελείται από διακριτά μέρη που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Οι ρυθμιστικοί μηχανισμοί είναι πολύπλοκοι και αλληλοεξαρτώμενοι. Γενικότερα, η δική μου άποψη είναι ότι μιλάμε για σοβιετική προπαγάνδα που κάνει την τρίχα τριχιά. Στα εργαστήρια της Φυσιολογίας, αποκεφαλίζαμε έναν βάτραχο, τον κρεμούσαμε σε ένα τσιγκέλι (πολιτισμός, ε; ) και για λίγα λεπτά, όταν του τσιμπούσε το πόδι, λειτουργούσαν τα αντανακλαστικά του και το πόδι πεταγόταν. Αν ζούσαμε στην ΕΣΣΔ, υποθέτω ότι αυτό θα το παρουσιάζαμε ως επίτευγμα, γιατί "φτιάξαμε βατράχους που ζουν χωρίς εγκέφαλο". Edit: Α, το σωστό είναι "Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν". Τον συγκεκριμένο σκύλο τον είχαν νεκρό μονο για ένα λεπτό... Ναι όλα αυτά σωστά αλλα για να μπορεί ο οργανισμός να συντηρείται από μονος του για χρονια! Εδώ το κεφάλι το κρατήσανε ζωντανό για μερικά λεπτά.. δεν το έχουν ακόμη "αναμμένο" και παίζουν μαζί του... Όταν εξαλείφτηκαν τα θρεπτικά στοιχεια από τα κύτταρα όπως η γλυκόζη εννοείται ότι σιγά σιγά το σκυλί άρχισε να σβήνει... Το έχω πει και πριν.. το πείραμα αυτό είναι κοινά αποδεκτό και γνωστό.. επίσης το κάνανε πάλι πρόσφατα οι αμερικανοι (το 2005) Papajo, το Link που έδωσες είναι για το Safar Center for Resuscitation Research. Δεν ξέρω πού είδες εσύ ότι έχουν αναστήσει σκυλιά και το έχουν δημοσιεύσει, αλλά αν το έχεις δει κάπου, καλό θα ήταν να μας δώσεις το ακριβές Link. Μια ματιά που έριξα στο site τους, λέει τα εξής: The Safar Center’s current research programs include Traumatic Brain Injury, Child Abuse, Cardiac Arrest, Emergency Preservation and Resuscitation, Hemorrhagic Shock, Combat Casualty Care, and Rehabilitation of CNS Injury. Δεν ξέρω τι καταλαβαίνεις εσύ με τη λέξη Resuscitation, αλλά δεν εννοεί αυτό που δείχνει το βίντεο. Όταν βλέπεις στο Baywatch να κάνουν μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές, αυτό είναι Cardiopulmonary Resuscitation . Τέλος πάντων, αφού το έχουν επαναλάβει το 2005, θα πρέπει να το έχουν δημοσιεύσει. Έρευνα και πείραμα που δεν έχει δημοσιευθεί, απλά δεν υπάρχει. Οπότε περιμένω να μου βρεις τη δημοσίευση για να συζητήσουμε επί πραγματικών δεδομένων και όχι επί υποθέσεων. Από το link που έδωσα έκανες απλά ένα click στο "Archives" πάνω δεξιά στην σελίδα μετά στο anual reports και πήγαινες στο PDF του 2005... Είναι στην σελίδα 3 στην μέση (πατα "dogs" στο search για να το βρείς) http://www.safar.pitt.edu/content/archive/annualreport/pdf/SCRR2004_2005AnnualReport.pdf ΕDIT: δεύτερο link http://www.nytimes.com/2005/12/11/magazine/11ideas_section4-21.html?_r=1 EDIT2: Πάρτε και τα αποτελέσματα της ερευνας με τα βλαστοκύτταρα έτσι για να έχετε! να μάθετε να με λέτε λαοπλάνο!! http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6VKN-4GK1DST-7&_user=10&_coverDate=08%2F31%2F2005&_rdoc=1&_fmt=&_orig=search&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=10e57bbd002805551700b598b9811763 Με αυτή την θεραπεία επαναδημιουργούνται οι νευρικές συνδέσεις του εγκεφαλου που έχουν καταστραφεί από έλλειψη οξυγόνου αλλα και ο ιστός γενικότερα! Άρα δεν θα παίζει ρολο το πόση ώρα έχει που πέθανε κάποιος.. Οποτε σε καμια 50ρια χρονια θα σηκώνουμε τους νεκρούς να τους καλωσορίζουμε στην νέα τους ζωή μάνες πατεράδες όλους.. (βασικα αυτοί που έχουν τα λεφτά φαντάζομαι... )
The_Judas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Όλες οι αναφορές στο google, μιλάνε για ένα πείραμα το όποιο έγινε το 2005 αλλά ακόμη δεν έχει δημοσιευτεί. Οπότε όποιος θέλει πιστεύει και όποιος θέλει δεν το πιστεύει, πολύ απλά! Δεν είμαι αρνητικός στην επιστήμη. Την στιγμή που δεν το παρουσίασαν ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες, δεν μπορώ να σχολιάσω καν. Προς το παρόν μου θυμίζει περισσότερο πίστη σε θρησκεία, δηλαδή χωρίς αποδείξεις. Το άλλο πείραμα που έγινε το 1940, γιατί δεν παρουσιάστηκε επίσημα; Ενώ είχαν έτοιμοι οι Σοβιετικοί για 70 χρόνια την τεχνολογία του μέλλοντος, την παράτησαν και γύρισαν σε πιο συμβατικές μεθόδους; Για ποιο λόγο στο βίντεο αυτό, δεν φαίνονται οι τομές στον λαιμό του σκύλου αλλά και η επανασύνδεση; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο; Το να δείχνουν απλά ένα κεφάλι και κάτι καλώδια δεν σημαίνει τίποτα, γιατί αποκρύπτεται η ουσία του πειράματος. Είναι σαν να δείχνω ένα κεφάλι... μετά να δείχνω μια άλλη εικόνα με ένα ολόκληρο άνθρωπο και να λέω "ναι εγώ το κόλλησα το κεφάλι σε αυτόν τον άνθρωπο". Είναι ένα άλμα λογικής από ένα σημείο σε ένα άλλο χωρίς ενδιάμεση απόδειξη.
papajo_r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 The_Judas με συγχωρείς αλλα τελευταία φορα που θα ασχοληθώ μαζί σου.. όχι γιατί έχω κάτι προσωπικό... Αλλα με κουράζει να δίνω σημασία στα λεγόμενα κάποιων ατόμων τα οποια δεν δίνουν καμια σημασία στα δικά μου. Στο προηγούμενο σου σχόλιο είπες ένα σορό πράματα τα οποια αν διάβαζες τα post μου δεν θα τα έλεγες... Τώρα πάλι με μια μεγάλη αυτοπεποίθεση αμφισβητείς πράγματα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Φυσικά και είναι δημοσιευμένες οι εργασίες ! και μάλιστα στο επιστημονικό περιοδικό journal Circulation επίσης έχουν ανακοινωθεί και στο και στο 34o συνέδριο με όνομα SCCM Congress το 2005 οπου εχουν βραβευθει! Όλα αυτά θα τα ήξερες και δεν θα έλεγες εντελώς αβάσιμες δηλώσεις αν ξόδευες έστω 30 δευτερόλεπτα για να διαβάσεις την κατακλείδα του τελεφταίου post μου... και για πoια επανασύνδεση μιλάς?? Είσαι τόσο εκτος θέματος που δεν ξέρεις ούτε τι πραγματεύεται το βίντεο που είδες (το είδες άραγε? η μονο αποσπάσματα?) Κανένα σκυλί δεν επανασυνδέεται και σίγουρα δεν είναι αυτό το ζητούμενο του πειράματος.. το κεφάλι που είδες πεθαίνει... απλά δείξανε ότι μπορεί να λειτουργήσει με μηχανικά υποβοηθήματα ένας εγκέφαλος... Αφού είσαι τόσο πιο έξυπνος από τους υπολοιπους και μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για τα πάντα χωρίς να ψάξεις τίποτα τότε σε αφήνω μονο σου να γελάσεις όσο θέλεις και να πιστεύεις ότι θέλεις να πιστεύεις εφόσον με αυτό είσαι χαρούμενος.
The_Judas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Πως να προλάβω τα 30 εντιτ που έκανες; Από αλλού ξεκίνησες και αλλού κατέληξες τελικά. Διάβάζοντας τα πρώτα ποστ, άλλα συμπεράσματα βγάζει κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.