PostHelper Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 εγω το εννοουσα ομως οτι ειναι μικρη ομαδα. γιατι μπροστα στην ρεαλ αλλα ακομα κ στην μπαγερν ειναι τοσοδουλα.τιποτενια. της ανοιξε στο πρωτο ματς κ με 4 ευκαιριες εβαλε 4 γκολ κ κατι τρεχει στα γυφτικα. μακαρι να ξαναβγει αυτο το ζευγαρι του χρονου να γελασουμε λιγο που μου συγκρινετε ρεαλ μαδριτης με ντορτμουντ!! αν η ρεαλ επαιζε κανονικα στο πρωτο ματς ξερετε ποσο θα ηταν το σκορ ετσι? απο 1-2 εως 2-5. αλλα ας οψετε οτι κοιμηθηκαν οι παικτες της ρεαλ σε κεινο το ματς κ κουβαλουσαν κ ολα τα προβληματα με τα εσωτερικα προβληματα που δεν την αφησαν να βρει καλο ρυθμο. «βαλε κ λιγο κ η διαιτησια στο δευτερο ετσι? κατι πεναλτι που μυριζαν πολυ κ ενα φαουλ απο χερι που δεν δωθηκε που ηταν σαν πεναλτι για τον cr7» τεσπα συγχαρητηρια στην ντορτμουντ κ καλη τυχη στον τελικο αλλα μην λεμε κ οτι θελουμε
Superpie Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 εγω το εννοουσα ομως οτι ειναι μικρη ομαδα. γιατι μπροστα στην ρεαλ αλλα ακομα κ στην μπαγερν ειναι τοσοδουλα.τιποτενια. της ανοιξε στο πρωτο ματς κ με 4 ευκαιριες εβαλε 4 γκολ κ κατι τρεχει στα γυφτικα. μακαρι να ξαναβγει αυτο το ζευγαρι του χρονου να γελασουμε λιγο που μου συγκρινετε ρεαλ μαδριτης με ντορτμουντ!! αν η ρεαλ επαιζε κανονικα στο πρωτο ματς ξερετε ποσο θα ηταν το σκορ ετσι? απο 1-2 εως 2-5. αλλα ας οψετε οτι κοιμηθηκαν οι παικτες της ρεαλ σε κεινο το ματς κ κουβαλουσαν κ ολα τα προβληματα με τα εσωτερικα προβληματα που δεν την αφησαν να βρει καλο ρυθμο. «βαλε κ λιγο κ η διαιτησια στο δευτερο ετσι? κατι πεναλτι που μυριζαν πολυ κ ενα φαουλ απο χερι που δεν δωθηκε που ηταν σαν πεναλτι για τον cr7» τεσπα συγχαρητηρια στην ντορτμουντ κ καλη τυχη στον τελικο αλλα μην λεμε κ οτι θελουμε Καλα μιλαμε δεν παιζεσαι.Η ασχετοσυνη της σε ολο το μεγαλειο της.Απορω αν εβλεπες μπαλα ή τεννις..Επαιξε μπαλαρα η ντορτμουντ αν ειδες το ματσ.Επισης σου ειπα,ειναι η μονη ομαδα μαζι και η Μπαγερν που δεν εχει κανει ηττα στην Ευρωπη φετος..Ουτε καν στους ομιλους που παρεπιπτωντως ηταν παλι μαζι με την Ρεαλ η οποιο ΟΥΤΕ εκει την κερδισε μια φορα,βγηκε μαλιστα και πρωτη η Ντορτμουντ.Και εκει,και σε αυτα τα 2 παινιδι της ειχε ανοιξει της Ντορτμουντ??? ακομα και σε αυτα τα παιχνιδια κοιμωντουσαν οι παικτες της Ρεαλ? Πλακα εχεις...Το εχεις παρει χαμπαρι οτι εχεις ξοδεψει του κοσμου τα λεφτα και τα τελευταια 10 χρονια εχεις παρει μονο ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ???Αυτο το εχεις παρει χαμπαρι? 2
iliask1980 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 .Επισης σου ειπα,ειναι η μονη ομαδα μαζι και η Μπαγερν που δεν εχει κανει ηττα στην Ευρωπη φετος..Ουτε καν στους ομιλους που παρεπιπτωντως ηταν παλι μαζι με την Ρεαλ η οποιο ΟΥΤΕ εκει την κερδισε μια φορα,βγηκε μαλιστα και πρωτη η Ντορτμουντ. Να σε διορθώσω λίγο. Η Bayern έχασε στους ομίλους από Bate Borisov 3-1 στους ομίλους και από την Άρσεναλ στους 16 με 2-0 μέσα στην έδρα τους. Η Ντόρτμουντ ήταν η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα μέχρι την Τρίτη. PostHelper, φαντάζομαι ότι είδες άλλο παιχνίδι και λες για 3-4 σουτ. Άσε που δεν θέλω να σου θυμίσω πως και την Τρίτη άνετα το παιχνίδι μπορούσε να πάει 3-2 υπέρ της Ρεαλ. Γιατί είχε και η Ντόρτμουντ κλασικές ευκαιρίες στις αρχές του 2ου. Όσο για την διαιτησία έχεις δίκιο. Έπρεπε από το 20λεπτό η Ρεαλ να είναι με δέκα και ο Ράμος να είχε παει για ντουζάκι.... Μην λές ότι ναναι. Εκτός αν είσαι οπαδός και όχι φίλαθλος... Και πριν απαντήσεις κάτι άσχετο. Εχω γεννηθει και μεγαλωσει στο Ντορτμουντ. Φυσικά είμαι οπαδός της ομάδας, αλλά προσπαθώ όσο το δυνατόν να είμαι πιο αντικειμενικός. Και κακά τα ψέμματα, οι 2 ομάδες που παίξανε το πιο σταθερό και καλό ποδόσφαιρο φέτος είναι δικαίως στον τελικό. 2
linkin Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Να σε διορθώσω λίγο. Η Bayern έχασε στους ομίλους από Bate Borisov 3-1 στους ομίλους και από την Άρσεναλ στους 16 με 2-0 μέσα στην έδρα τους. Η Ντόρτμουντ ήταν η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα μέχρι την Τρίτη. PostHelper, φαντάζομαι ότι είδες άλλο παιχνίδι και λες για 3-4 σουτ. Άσε που δεν θέλω να σου θυμίσω πως και την Τρίτη άνετα το παιχνίδι μπορούσε να πάει 3-2 υπέρ της Ρεαλ. Γιατί είχε και η Ντόρτμουντ κλασικές ευκαιρίες στις αρχές του 2ου. Όσο για την διαιτησία έχεις δίκιο. Έπρεπε από το 20λεπτό η Ρεαλ να είναι με δέκα και ο Ράμος να είχε παει για ντουζάκι.... Μην λές ότι ναναι. Εκτός αν είσαι οπαδός και όχι φίλαθλος... Και πριν απαντήσεις κάτι άσχετο. Εχω γεννηθει και μεγαλωσει στο Ντορτμουντ. Φυσικά είμαι οπαδός της ομάδας, αλλά προσπαθώ όσο το δυνατόν να είμαι πιο αντικειμενικός. Και κακά τα ψέμματα, οι 2 ομάδες που παίξανε το πιο σταθερό και καλό ποδόσφαιρο φέτος είναι δικαίως στον τελικό. +100000
zvarthangalos Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 εγω το εννοουσα ομως οτι ειναι μικρη ομαδα. γιατι μπροστα στην ρεαλ αλλα ακομα κ στην μπαγερν ειναι τοσοδουλα.τιποτενια. της ανοιξε στο πρωτο ματς κ με 4 ευκαιριες εβαλε 4 γκολ κ κατι τρεχει στα γυφτικα. μακαρι να ξαναβγει αυτο το ζευγαρι του χρονου να γελασουμε λιγο που μου συγκρινετε ρεαλ μαδριτης με ντορτμουντ!! αν η ρεαλ επαιζε κανονικα στο πρωτο ματς ξερετε ποσο θα ηταν το σκορ ετσι? απο 1-2 εως 2-5. αλλα ας οψετε οτι κοιμηθηκαν οι παικτες της ρεαλ σε κεινο το ματς κ κουβαλουσαν κ ολα τα προβληματα με τα εσωτερικα προβληματα που δεν την αφησαν να βρει καλο ρυθμο. «βαλε κ λιγο κ η διαιτησια στο δευτερο ετσι? κατι πεναλτι που μυριζαν πολυ κ ενα φαουλ απο χερι που δεν δωθηκε που ηταν σαν πεναλτι για τον cr7» τεσπα συγχαρητηρια στην ντορτμουντ κ καλη τυχη στον τελικο αλλα μην λεμε κ οτι θελουμε Επειδή στο συγκεκριμένο ματς πολλοί απο του φίλους μου υποστήριζαν την Ρεάλ και μου έλεγαν εφόσον τελείωσε το παιχνίδι, αν η Ρεάλ αυτό, αν η Ρεαλ το άλλο αν και άν ένα έχω να πω στο ποδόσφαιρο όλα παίζονται μέσα στο γήπεδο για 90' λεπτά απο εκεί και πέρα οι υποθέσεις δεν μετράνε.
PostHelper Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Επειδή στο συγκεκριμένο ματς πολλοί απο του φίλους μου υποστήριζαν την Ρεάλ και μου έλεγαν εφόσον τελείωσε το παιχνίδι, αν η Ρεάλ αυτό, αν η Ρεαλ το άλλο αν και άν ένα έχω να πω στο ποδόσφαιρο όλα παίζονται μέσα στο γήπεδο για 90' λεπτά απο εκεί και πέρα οι υποθέσεις δεν μετράνε. το οτι αν η ρεαλ επαιζε σαν ρεαλ κ οι παικτες της επαιζαν οπως τους ειπε να παιξουν ο μουρινιο συμφωνα με τις δυνατοτητες τους η ντορτμουντ θα ετρωγε 4 γκολ στο πρωτο παιχνιδι δεν ειναι υποθεση. εκτος κ αν δεν ξερεις μπαλα κ πιστευεις οτι η ντορτμουντ εχει καλυτερη ποιοτητα απο την ρεαλ!!
Superpie Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ρε φιλε PostHelper και αν ο ΠΑΟ επαιζε σαν ΠΑΟ δεν θα ετρωγε 3 γκολ απο την Βεροια.Και η ΑΕΚ εριξε 4 στην Βεροια και επεσε κατηγορια.Τι παει να πει αυτο? Το αν και αν και αν ειναι υποθεση ναι εκτος αν δεν ξερεις τι σημαινει το ''αν'' Σε 4 παιχνιδια η Ρεαλ κερδισε μια φορα μονο.Τις αλλες 2 εχασε και την τριτη ισοφαρρισε την Ντορτμουντ στο 93' Αν καποια ειναι καλυτερη ομαδα φαινεται μεσα στο γηπεδο,και αυτο που εδειξε η Ρεαλ απεναντι στην Ντορτμουντ ειναι οτι δεν ηταν καλυτερη.Τωρα τι μου λες εσυ αν οι παικτες επαιζαν,αν ο παπας της Ρωμης δεν πεθαινε,αν δεν ειχε βγει προεδρος ο Ομπαμα και ειχε βγει αλλος δεν ανταποκρινονται στην Μπαρτσελονα.Οι 2 καλυτερες ομαδες φετος της Ευρωπης το εδειξαν μεσα στο γηπεδο και δικαια ειναι στον Τελικο.Τωρα το τι θα γινοταν σε αλλη περιπτωση με τα αν που βαζεις εσυ ειναι αλλο θεμα.4 Ευκαιριες ειχαν της Ρεαλ και τις 4 δεν εδειξαν οτι ηταν καλυτερη ομαδα.Ασχετα αν εχει καλυτερους παικτες.Το θεμα ειναι τι παρουσιαζεις μεσα στο γηπεδο ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ.Αυτο μετραει και τιποτα αλλο.Και περυσι η Μπαρτσελονα εδειξε οτι ηταν καλυτερη απο ολες,φετος δεν το εκανε.Σου φερνω ενα παραδειγμα εντος συνορων,οτι ο Ολυμπιακος εχει καλυτερο ποιοτικα ροστερ απο τον Παναθηναικο και δεν το αμφησβητει κανεις.Στα 2 μεταξυ τους παιχνιδια ομως δεν το εδειξε καθολου.Ειδικα στο Καραισκακι επρεπε να ειχε φαει 3 γκολ στο πρωτο ημιχρονο.Αρα δεν εδειξε στο γηπεδο οτι ηταν καλυτερη ομαδα παρολο που εχει πιο ποιοτικο ροστερ..Στο ποδοσφαιρο αν θελεις να ξερεις δεν μετραει η ποιοτητα αλλα το τι μπαλα παιζεις,και αποδειξη ηταν οτι η Ντορτμουντ επαιξε καλυτερη μπαλα απο την Ρεαλ.Και να σου κανω και ενα ερωτημα που δεν μου εχεις απαντησει ακομα..Η Ρεαλ τα τελευταια δεκα χρονια ειχε και εχει τους καλυτερους ποδοσφαιριστες,τους πιο ποιοτικους ποδοσφαιριστες ετσι δεν ειναι? Πες μου λοιπον,αυτα τα 10 χρονια με αυτη την ποιοτητα των παικτων που εχει και δεν το αμφησβητει κανεις.Πως γινεται να εχει παρει ΜΟΝΟ ενα πρωταθλημα και Μονο ενα κυπελλο Ισπανιας?Και μην μου πεις οτι παλι εφταιγε ο Κασιγιας... 2
iliask1980 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 το οτι αν η ρεαλ επαιζε σαν ρεαλ κ οι παικτες της επαιζαν οπως τους ειπε να παιξουν ο μουρινιο συμφωνα με τις δυνατοτητες τους η ντορτμουντ θα ετρωγε 4 γκολ στο πρωτο παιχνιδι δεν ειναι υποθεση. εκτος κ αν δεν ξερεις μπαλα κ πιστευεις οτι η ντορτμουντ εχει καλυτερη ποιοτητα απο την ρεαλ!! 4 γκολ στο 1ο παιχνίδι κιόλας... ότι νάναι. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν οι παίχτες τις Ρεαλ έχουνε καλύτερη ποιότητα (μη χέσω για ποιότητα τον Ράμος και τον Πέπε δλδ.), αλλά σίγουρα σαν ομάδα η Ντορμουντ είχε πολυ καλύτερη ποιότητα και αποδοτικότητα.
zvarthangalos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μπράβο στους παίκτες της Ντόρτμουντ για το ποδόσφαιρο που παίξανε στον χθεσινό τελικό του CL όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος το πληρώσαμε με την κακή λειτουργία της άμυνας. 1
alexdelpiero Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Η Ντορτμουντ εκλεισε με 25 εκ τον Μιχταριαν απο την Σαχταρ.
alexdelpiero Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Για το τελεκομ καπ Ντορτμουντ-Γκλαντμπαχ 0-0 στο ημιχρονο που το καθε μερος εχει διαρκεια 30 λεπτα. 3 μεγαλες ευκαιριες εχει χασει η Ντορτμουντ. Ανεβηκε μετα το 15 η Γκλανμπαχ αλλα δεν εχει απειλησει. Πολυ καλος ο Παπασταθοπουλος. Στις καθυστερησεις με πεναλντι πηρε την νικη η Γκλανμπαχ. Λιγο πριν ειχε δοκαρι ο παικταρας Ροις που ηταν ο καλυτερος του γηπεδου. Ωραιο ματς για την εποχη.
alexdelpiero Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ντορτμουντ-Μπαγερν 1-0 στο ημιχρονο σε μια ματσαρα πραγματικη.Πολυ καλη η Ντορτμουντ εχασε εκπληκτικη ευκαιρια και για το 2-0 αλλα το εβγαλε ο Τομσταρκερ σε κοντινο σουτ του Λεβαντοφσκι.Το γκολ απο τραγικο λαθος παντως του τερματοφυλακα της Μπαγερν.Πολυ καλοι για την Ντορτμουντ Ροις,Σουμποτιτς,Σμετσερ που εχει σβησει τον Ρομπεν και Χουμελς.Σπουδαιος Βαιντεφελερ.
alexdelpiero Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 edit Το πηρε η Ντορτμουντ.μπορει να εχω πει οτι δεν μου αρεσουν τα ματς που εχουν πολλα γκολ αυτο ομως μου αρεσε.Με το αριστερο ο Γκουαρδιολα στην Γερμανια.Φοβερη η Ντορτμουν εμπαινε και εβγαινε οτι ωρα ηθελε στην περιοχη της Μπαγερν.Και δεν ηταν καλα και ο Λεβαντοφσκι.Αλλαξε πλευρα τον Ρομπεν στο δευτερο ο Γκουαρδιολ που τον απεγκλωβισε απο τον Σμερτσερ και απο θεση φορ σκοραρε δυο φορες.Πολυ γρηγορος για Χουμελς-Σουμποτιτς.Bαιντερφελερ 7 Δεν εφταιγε σε κανενα γκολ,ηταν εκει σε αλλες δυο περιπτωσειςΓκρασκοιτς7 Πολυ καλη εμφανιση ,βοηθησε στην αναπτυξηΣουμποτιτς 6 εσβησε τον Ματζουκιτς αλλα στο χωρο δρασης του μπηκε το δευτερο γκολΧουμελς 7 Πολυ καλο ματς ,εβγαζε την Ντορτμουντ μπροσταΣμελτσερ 7 ΣΤο πρωτο ημιχρονο εσβησε τον Ρομπεν,απο την πλευρα του οι δυο σεντρες που προηλθαν τα δυο γκολ της Μπαγερν χωρις να φταει αυτος ομως αφου δεν τον καλυπτε το χαφ του.Δεν ανεβηκε ψηλα.Μπεντερ 8 Πολυ τρεξιμο,εξαφανισε Τιαγκο και ΚροςΣαχιν 7 Πολυ δουλεια στο ανασταλτικο κομματιΜπαστιλκοφσκι 7 Πολυ καλος στο τακτικο κομματιΓιουντογαν 8 Κινδυνος θανατος για την αμυνα της Μπαγερν δημιουργουσε συνεχως ρηγματαΡοις 8 Για ακομα ενα ματς περναγε απο τα ποδια του το επιθετικο κομματι του παιχνιδιου της Μπορουσια και σκοραρε δυο φορεςΛεβαντοφσκι 6 Δεν ηταν στη μερα του,εχασε ενα γκολ απο αυτα που δεν μας εχει συνηθισει να χανειΜπαγερν Σταρκε 4 Φταιει στο πρωτο γκολ ,δεν εβγαζε σιγουρια στις κινησεις τουΛαμ 7 και τα δυο γκολ τιης Μπαγερν προηλθαν απο τα ποδια ,του αμυντικα ειχε προβληματαΦαν Μπουιτεν 3 θελω να πιστευω οτι ο Νταντε δεν ξεκινησε επειδη θα ειχε κανα προβλημα.Αλλιως ηταν ενα τραγικο λαθος του Γκουαρδιολα.Αλαμπα 6 απο τους διακριθεντες της Μπαγερν στο πρωτο ημιχρονο κυριως ειχε καλα ανεβασματαΤιαγκο 4 στα ρηχα εμεινε,κραταω μονο μια εκπληκτικη καθετη που εβγαλε στον Μιλερ προς το τελος του ματςΡομπεν 8 στο πρωτο μπορει να μην υπηρχε στο γηπεδο στο δευτερο ομως προσπαθησε μονος του να γυρισει το ματςΜιλερ 4 εκτος ματς τελειωςΚρος 5 δεν φανηκε,δεν πατησε καθολου περιοχηΣατσιρι 6 ο πιο επικινδυνος παικτης της Μπαγερν στο πρωτος μερος,χαθηκε στο δευτεροΜατζουκιτς 4 περα απο ενα αναποδο ψαλιδι δεν τον ενιωσα καθολου τα στοπερ της Μπορουσια
alexdelpiero Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αουσμπουργκ-Ντορτμουντ ο-1 στο ημιχρονο.Δεν ειναι καλη παντως η Μπορουσια καθως δεν μπορει να φτιαξει φασεις.Μαλιστα η Αουσμπουργκ στο τελευταιο 5λεπτο του ημιχρονου εχει χασει 3 ευκαιριες για γκολ.Πηγη κινδυνου για την Μπορουσια ο Χουμελς.Ο Λεβαντοφσκι δεν εχει παρει καθολου μπαλα μεσα στην περιοχη.Ο Aubameyang γκολαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα