Προς το περιεχόμενο

Ballspiel Verein Borussia Dortmund '09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειμαι Ντορτμουντ και ποτε δε θα γινω..

Οφειλο ομως να ομολογησω οτι εχει γινει τρομερη δουλεια σε αυτη την ομαδα.

Επισης ειμαι σιγουρος οτι θα το σηκωσει φετος το CL.

Δημοσ.

μικρη ομαδα η ντορτμουντ αλλα αμα εχεις τυχη διαβαινε.κανατε το μεγαλο θαυμα αφου σας ανοιξε με 4 σουτ 4 γκολ στο πρωτο ματς κ τωρα ενα ματς εμεινε κ ολα γινονται θα μου πεις. ενα ακομα θαυμα θελετε να ξακακοιμηθει ο θεος. ποδοσφαιρο ειναι ολα γινονται. καλη τυχη!

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν κοιτάζω αν είναι μικρή η μεγάλη ομάδα η Ντόρτμουντ, εγώ βλέπω μια ομάδα

που έφτασε τελικό πολύ τίμια παίζοντας και ωραία μπάλα. 

Δημοσ.

Και προφανώς ο Blue_Panther και ο PostHelper δεν έχουν ιδέα από γερμανικό πρωτάθλημα και λένε μικρή ομάδα την Dortmund.

Δλδ, ο ένας δηλώνει Bayern, επειδή αυτό έχει μάθει από μικρός να ακούει στην Ελλάδα και ο άλλος παίζει να μην εχει δει ούτε τρια παιχνίδια της Dortmund και πιστεύει πως κοιμήθηκε το Θεός.

FYI, η μικρή Dortmund έχει πάρει ως πρώτη γερμανική ομάδα ευρωπαΪκό τίτλο, καθώς και το 1ο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Γερμανιας (ναι, έπαιζε και η Bayern τότε).

Επίσης είναι η πρώτη Γερμανική ομάδα που πήρε το Champions League (από τότε που ονομάστικε και υπάρχει θεσμός του CL)

Τα τελευταία 7 παιχνίδια έχει χάσει μια φορά απο την Bayern και αυτό 1-0 με το ζόρι. Πήρε πέρσυ double, πρόπερσυ πρωτάθλήμα.

Α, και μέσο όρο ηλικίας 24.... με το 1/3 του budget της Bayern.

Δλδ, κάνετε που κάνετε σχόλια, διαβάστε λιγάκι και για μια ομάδα.

Δημοσ.

μικρη ομαδα η ντορτμουντ αλλα αμα εχεις τυχη διαβαινε.κανατε το μεγαλο θαυμα αφου σας ανοιξε με 4 σουτ 4 γκολ στο πρωτο ματς κ τωρα ενα ματς εμεινε κ ολα γινονται θα μου πεις. ενα ακομα θαυμα θελετε να ξακακοιμηθει ο θεος. ποδοσφαιρο ειναι ολα γινονται. καλη τυχη!

Μικρη ομαδα ετσι? Και το αποδιδεις στην κ@λοφαρδια ετσι? Που στην Γερμανια εκανε μια φαση ολη και ολη η Ρεαλ και την ειχε σκασει την Ρεαλ αυτη η μικρη ομαδουλα στο πανω κατω..Που την ειχε κλεισει στην περιοχη της και καθε επιθεση της μικρης ομαδουλας μυριζε γκολ..Μαλιστα.. Α! αυτη η μικρη ομαδουλα δεν καταφερε να χασει ουτε στους Ομιλους απο την Ρεαλ και μαλιστα στην Ισπανια ισοφαριστηκε στο 90'.. Και οτι αυτη η μικρη ομαδουλα και η Μπαγερν δεν εχουν κανει ηττα φετος στο CL..Και ολα αυτα με το 1/3 σε σχεση με το μπατζετ της Μπαγερν και το 1/10 της Ρεαλ..Οπως καταλαβαινεις στο μονο που ειναι μικρη ειναι το Μπατζετ και ΤΙΠΟΤΑ αλλο φιλε μου!

Δημοσ.

χαχαχα iliask1980 δεν το εννοούσα οτι είναι μικρή ομάδα η dortmund ,εξάλλου γι αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά.Φυσικά και είναι μεγάλη ομάδα η ντορτμουντ και παρακολουθώ γερμανικό ποδόσφαιρο ,εχω οτεtv.

απλως την είπα "μικρή" σε εισαγωγικά επειδή δεν πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη συνέχεια σε σχέση με barca -real-chealsea ktl

Δημοσ.

Επίσης είναι η πρώτη Γερμανική ομάδα που πήρε το Champions League (από τότε που ονομάστικε και υπάρχει θεσμός του CL)

Σαν να μην περασε μια μερα το θυμαμαι.

Με Μελερ,Ζαμερ,Ριντλε,Σοουζα κ.α. μεσα και η Γιουβε με Ζινταν,Βιερι,Ντεσαμπ και φυσικα Ντελ Πιερο μ'ενα απο τα καλυτερα γκολ που εχουν μπει σε τελικο.

Να μην ξεχναμε και τους προπονητες που ειχαν αυτες οι δυο ομαδες τοτε: Χιτσφελντ και Λιπι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...