Προς το περιεχόμενο

Απορια για το Νεο Περιεχομενο

Marria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..

Παρατηρησα κατι αυτες τις μερες στην Εμφανιση Νεου Περιεχομενου. Υποθετω πως εκει βλεπουμε ολα τα νεα θεματα και απαντησεις των μελων. Αλλα απο οτι παρατηρησα δεν φαινονται τα θεματα και οι απαντησεις απο την Ψυχαγωγια (Μπλα-μπλα, Μουσικη, Κινηματογραφος).

Υποθετω πως δεν εμφανιζει εκει τα νεα μηνυματα επειδη δεν μετρανε στο post count ή ειναι καποια ρυθμιση ?

Δημοσ.

Νομίζω πως σκόπιμα έχουν αποκλειστεί τα αποτελέσματα από τις ενότητες της Ψυχαγωγίας, με τη λογική της πρόκρισης των αμιγώς τεχνολογικών ενοτήτων λόγω του χαρακτήρα του forum (που είναι τεχνολογικός).

Δημοσ.

Αν εννοείς ποια είναι η default ρύθμιση του forum software που χρησιμοποιούμε: Φαντάζομαι πως ναι, το default configuration λογικά θα εμφάνιζε αποτελέσματα από όλες τις ενότητες. Και ο Hal9000 όρισε σε δεύτερο χρόνο ρητά ποιες ενότητες θα αποκλείονται.

Αν εννοείς ποιο είναι το «πρέπον», το «σωστό»: Θα σε ρωτήσω με τη σειρά μου «Κατά τη γνώμη ποιανού;»... ;)

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου ( :P ) και το αλλο τμημα ειναι μερος του φορουμ , οποτε θα επρεπε να εμφανιζονται και αυτα τα μηνυματα...

Απλως το λεω επειδη ειναι πιο κουραστικο να ψαχνεις το συγκεκριμενο τμημα του φορουμ, παρα να βλεπεις τις απαντησεις και να μπορεις να απαντας αμεσα.

Δημοσ.

Στο προηγουμενο φορουμ αν τροποποιουσες το link αφαιροντας κατι εμφανιζοταν ολα τα μηνυματα

Υπαρχει κατι αντιστοιχο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...