Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση P.C. έως 1300 €

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Διαθέτω 1300 ευρώ για να συνθέσω ένα καινούριο P.C. (Δεν χρειάζομαι Οθόνη,πληκτρολόγιο, ηχεία,ποντίκι και ups).Αυτό που θέλω είναι: Οπωσδήποτε intel cpu,12GB Ram,και Νvidia κάρτα γραφικών και αν είναι δυνατόν(όχι απαραίτητο) κάποιο κουτί αθόρυβο.Το μηχάνημα το θέλω για παιγνίδια First-Person Shooter(Call of Duty: Black Ops,Crysis,Metro 2033 κλπ) και για εργασία με το Photoshop cs5 (εχω win7 64 Ultimate).Καλό θα ήταν να μου προτείνετε και ένα e-shop που να έχει καλο σέρβις και να τα στέλνει με λογικά μεταφορικά στην επαρχία.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλύτερα όμως να περίμενες μέχρι να αντικατασταθούν οι προβληματικές μητρικές για τους sandy bridge και μετά να έκανες αγορά.Γιατί τώρα θα πας σε παλιότερη πλατφόρμα.

26986817.jpg

Δημοσ.

nikos21aek

Ευχαριστώ αλλά επειδή βγηκε εκτός μπάτζετ θα αφαιρέσω το SSD Vertex.Aπό ποιο shop είναι αυτά?

Δημοσ.

Ποια οθόνη έχεις και που μένεις ;

Εχω την Fujitsu Siemens P24W-6.Μένω Κατερίνη

Δημοσ.

Μιας και επειδή είσαι ποιο κοντά στην Θεσσαλονίκη σε βολεύει το vision studio ;

Δεν έχω πρόβλημα αρκει να είναι σοβαρό μαγαζί και να έχει και υποστήριξη μετά(π.χ.εγγύηση κλπ)

Γράψε μου μια σύνθεση να το κοιτάξω.Σε μία εβδομάδα θα αγοράσω το P.C. εκτός αν πρέπει ντε και καλά να περιμένω αυτό που έγραψε ο φίλος παραπάνω για τα διορθωμένα chipset...

Δημοσ.

Για μένα ποιο πολύ αξίζει να περιμένεις τους amd πάρα το καινούριο chipset.Εγω θα σου κάνω μια σύνθεση με amd για να δεις ότι παίρνεις ένα πάρα πολύ αξιόλογο pc με λιγότερα χρήματα

Δημοσ.

nikos21aek

Ευχαριστώ αλλά επειδή βγηκε εκτός μπάτζετ θα αφαιρέσω το SSD Vertex.Aπό ποιο shop είναι αυτά?

Όχι φίλε μου μην τον αφεραίσεις.Κόψε λίγο λίγο από τα υπόλοιπα(Φθηνότερη μητρική,μικρότερο μηχανικό δίσκο για αποθήκευση,λιγότερη ραμ για αρχή,φθηνότερη υλοποίηση κάρτας γραφικών) αν θέλεις για να μειωθεί κάπως το budget αλλά είναι τελείως ξεφτίλα να δώσεις τόσα λεφτά για σύστημα και να είσαι με μηχανικό σκληρό δίσκο.Όπως τα σκας για επεξεργαστή έτσι τα σκας και για σκληρό.Ψάξε όλο το νετ να δείς διαφορές στην ταχύτητα λόγο SSD.Και σου ξαναλέω καλύτερα να περιμένεις τις επόμενες παρτίδες μητρικών για να αγοράσεις έναν sandy bridge.Αυτά που θέλεις από το pc είναι ακριβά.Κόψε λίγο από εδώ λίγο από εκεί για να μείνεις μεσα στο budget.Μην κόψεις τον ssd.Απλά σου τα έβαλα όλα τούμπανα για αρχή για να δείς πόσο βγαίνει αυτό που ζητάς και μετά θα αρχίσουμε τα κοψίματα.

Κάπου εδώ είσαι.Από πλαίσιο είναι.Πιο κάτω δύσκολα.Και βάλε 6gb για αρχή.Μπαίνουν άνετα άλλα 6gb όποτε το θελήσεις πανεύκολα.Αν ψάξεις και σε άλλα μαγαζιά μπορεί να μείνεις και εντελώς εντός budget.Αλλά μην πέσεις με τίποτα κάτω από εδώ.

81066729.jpg

Δημοσ.

Για μένα ποιο πολύ αξίζει να περιμένεις τους amd πάρα το καινούριο chipset.Εγω θα σου κάνω μια σύνθεση με amd για να δεις ότι παίρνεις ένα πάρα πολύ αξιόλογο pc με λιγότερα χρήματα

AMD με τίποτα.Αν έχεις την καλωσύνη με Intel κάνε.

Όχι φίλε μου μην τον αφεραίσεις.Κόψε λίγο λίγο από τα υπόλοιπα(Φθηνότερη μητρική,μικρότερο μηχανικό δίσκο για αποθήκευση,λιγότερη ραμ για αρχή,φθηνότερη υλοποίηση κάρτας γραφικών) αν θέλεις για να μειωθεί κάπως το budget αλλά είναι τελείως ξεφτίλα να δώσεις τόσα λεφτά για σύστημα και να είσαι με μηχανικό σκληρό δίσκο.Όπως τα σκας για επεξεργαστή έτσι τα σκας και για σκληρό.Ψάξε όλο το νετ να δείς διαφορές στην ταχύτητα λόγο SSD.Και σου ξαναλέω καλύτερα να περιμένεις τις επόμενες παρτίδες μητρικών για να αγοράσεις έναν sandy bridge.Αυτά που θέλεις από το pc είναι ακριβά.Κόψε λίγο από εδώ λίγο από εκεί για να μείνεις μεσα στο budget.Μην κόψεις τον ssd.Απλά σου τα έβαλα όλα τούμπανα για αρχή για να δείς πόσο βγαίνει αυτό που ζητάς και μετά θα αρχίσουμε τα κοψίματα.

Η μειωμένη RAM θα έχει άμεση επίπτωση στο pfotoshop.To να καθυστερώ λίγο λόγω μηχανικού δίσκου είναι μικρότερο κακό για τη δουλειά που το θέλω.

Δημοσ.

AMD με τίποτα.Αν έχεις την καλωσύνη με Intel κάνε.

Η μειωμένη RAM θα έχει άμεση επίπτωση στο pfotoshop.To να καθυστερώ λίγο λόγω μηχανικού δίσκου είναι μικρότερο κακό για τη δουλειά που το θέλω.

Όχι φίλε μου.Λόγο μηχανικού θα έχεις πολύ μεγαλύτερη καθυστέρηση στο photoshop.Η ram σου φτάνει και σου παραφτάνει για αρχή.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου.Λόγο μηχανικού θα έχεις πολύ μεγαλύτερη καθυστέρηση στο photoshop.Η ram σου φτάνει και σου παραφτάνει για αρχή.

Πόση Ram θα χρειαστώ?Θα εχω to Photoshop 64bit σε Win 7 64 bit

Δημοσ.

Σε ένα παράθυρο θα κανείς επεξεργασία ;

Το όχι amd με τίποτα δεν το σχολιάζω......

Συνήθως ναι σ΄ένα παράθυρο.

Σε ένα παράθυρο θα κανείς επεξεργασία ;

Το όχι amd με τίποτα δεν το σχολιάζω......

Μου είπε κάποιος που υποτίθεται ότι ξέρει(θα μου κάνει μαθήματα photoshop) ότι ο συνδιασμός Intel-Νvidia είναι καλύτερος για Photoshop

Δημοσ.

Με amd

Με intel

Συν 66Ε πάνω από το μπατζετ

Συνήθως ναι σ΄ένα παράθυρο.

Οπότε και τα 6gb η 8gb είναι αρκετά

Μου είπε κάποιος που υποτίθεται ότι ξέρει(θα μου κάνει μαθήματα photoshop) ότι ο συνδιασμός Intel-Νvidia είναι καλύτερος για Photoshop

Ακριβώς όπως το είπες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...