jemadux Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 εχω ενα σκληρο δισκο εξωτερικο και δεν μπορω να μεταφερω δεδομενα απο τον υπολογιστη μου στο σκληρο ... εχω arch linux με kde .... ο δισκος ανηκει στους user που το acc μ στο μηχανημα ειναι στους users αυτο δειχνει στο σκληρο δισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω από KDE, άλλα αν το mount γίνετε μέσα από κάποιο αυτοματοποιημένο τρόπο του KDE, τότε δοκίμασε να το κάνεις με fstab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 If a device/partition is not listed in fstab ONLY ROOT may mount the device/partition. jemadux δοκίμασες σαν root ; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 θα το δοκιμασω μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ενα πακετο επρεπε να βαλω ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ή θα πρέπει να τοη αλλάξεις τα δικαιώματα ή τον ιδιοκτήτη. Δοκίμασε >chown -R jemadux:jemadux /diadromi_tou_diskou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ηταν ntfs ο δισκος και δεν ειχε περασει το ntfs-3g. μαρκαρε το σαν SOLVED στον τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ή θα πρέπει να τοη αλλάξεις τα δικαιώματα ή τον ιδιοκτήτη. Δοκίμασε >chown -R jemadux:jemadux /diadromi_tou_diskou Άκυρο τότε. Νόμιζα ήταν unix fs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.