Προς το περιεχόμενο

Συνθεση pc στα 400-450ευρω.Καλο ειναι?

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα την γνωμη σας ρε παιδια...

Θελω με 400 ή 450(και λιγο παρακατω αν ειναι..δν πειραζει) να παρω:

μητρικη,

επεξεργαστη,

μνημες,

οπτικο

και σκληρο.

Θα ηθελα(αν δεν υπαρχει τεραστια οικονομικη διαφορα) να τα παρω ολα απο ενα μαγαζι-Αθηνα.(οπωσδηποτε ομως Αθηνα)

Εχω ψαξει λιγο και κατεληξα προς τον παρον σε κατι τετοιο:

http://img716.imageshack.us/f/63033463.png/

Η χρηση που θα γινει ειναι ψιλοελαφρια.(autocad 2D,office,browsing,...)Για αυτο και εβαλα motherboard με vga.Δουλεια γραφειου δηλαδη,αλλα οχι βαρια...

1)Nα κανω την 'υπερβαση' και να παρω ενα ssd?Αυτον μαλλον...Ειναι λιγο μικρος βεβαια...γι αυτο το σκεφτομαι

Περιμενω αποψεις.

Δημοσ.

Όχι... Η μητρική έχει ασθενή μονάδα τροφοδοσίας και δεν υποστηρίζει επεξεργαστές με 125 TDP. Δες την ASROCK 880GMH/USB3 R2.0 καλύτερα.

ωπ..δεν το ξερα αυτο.καλα που μου το ειπες.

Oρίστε από μένα μια πρόταση,η οποία χωράει και τον ssdpost-178948-0-58456000-1298745094_thumb.png

Πολυ καλη δεν ειναι αυτη η μητρικη?(δεν παραειναι...?)

Δημοσ.

Εκανα καποιες αλλαγες...

12313.png

Τελικα θα χρειαστω και τροφοδοτικο.Λεω για αυτο:

trofodotiko.th.png

1)Τον ssd δε θα τον παρω.

2)Συμφωνειτε με την συνθεση?Μηπως αξιζει να δωσω 30 ευρω παραπανω για να παρω τον 3,2Ghz αντι για τον 2,8Ghz?(..θα κανω και λιγο overclocking)

Δημοσ.

Σίγουρα όχι πράσινο σκληρό δίσκο .. Ακόμα και ssd να έπαιρνες πάλι θα σου πρότεινα 7200 στροφές (έχω αλλεργία στους green)

Προτίμησε αυτόν .

Όσο για τον επεξεργαστή το ίδιο overclockability έχουν απλά ο 1090 ποιο "εύκολο"

Δημοσ.

Σίγουρα όχι πράσινο σκληρό δίσκο ...

Ναι ε?

Το ατομο που θα χρησημοποιει το pc δεν προκειτε ποτε να χρειαστει μεγαλυτερο σκληρο.Να παω καλυτερα σε αυτον WESTERN DIGITAL WD5002AALX 500GB CAVIAR BLACK ?(που εχει και 5 χρονιια εγγυηση)

Το τροφοδοτικο απο πανω, ειναι καλο?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό .

Απλά όχι 5400 στροφές για πρωτεύον δίσκο . Πάρε τον wd αν θέλεις , εγώ απλά επειδή είχα και wd και seagate και τώρα έχω samsung .Οι wd εκτός του ότι έχουν μεγαλύτερη θερμοκρασία , στα αυτιά μου ακουγόντουσαν περισσότερο . Samsung f3 και Seagate 7200.12 ήταν οι ποιο δροσεροί που είχα .

Δημοσ.

Δεδομένου πως η εγγύηση δεν καλύπτει τα πολύτιμα δεδομένα μας σε περίπτωση που επέλθει το μοιραίο...

Αυτή είναι πολύ καλή value for money επιλογή

http://www.skroutz.gr/s/93955/Samsung-Spinpoint-F3-1TB.html#specs_container

Διπλάσια χωρητικότητα, αξιόπιστος και επιδόσεις καλύτερες του Wd.

Δημοσ.

Αφού το σύστημα προορίζεται για ελαφριά χρήση, κάποια πράγματα που έχουν προταθεί είναι υπερβολικά. Σίγουρα δεν χρειάζεσαι SSD. Και σίγουρα δεν χρειάζεσαι 6πύρηνο επεξεργαστή των 170+ ευρώ. Ένας Athlon II X4 640 (γύρω στο κατοστάρικο) φτάνει και περισσεύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...