1lj4z1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω όλους τους χαρακτήρες του λειτουργικού (μενού κτλ.) με μικρά γράμματα; μου την δίνουν τα κεφαλαία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 2 τρόποι τουλάχιστον: α) βρίσκεις ή δημιουργείς μια γραμματοσειρά που έχει μόνον lowercase χαρακτήρες (και τη χρησιμοποιείς). β) επεξεργάσεσαι τη μετάφραση (localization files) π.χ. του gnome. το τι και το πώς όμως δεν ξέρω να σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Βρες μια γραμματοσειρα που να εχει μονο μικρα γραμματα και ορισε το να τη χρησιμοποιει παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δεξί κλικ στο Menu-->Edit Menu και σε κάθε ένα item (δεξιά στήλη) κάνεις δεξί κλικ-->Properties και το μετονομάζεις όπως θέλεις. Νομίζω πως μόνο για τις εφαρμογές μπορεί να γίνει αυτό, όχι για τα Menus (αριστερή στήλη). On second thought: Βρες μια γραμματοσειρα που να εχει μονο μικρα γραμματα και ορισε το να τη χρησιμοποιει παντου. Αυτή είναι η λύση που σε καλύπτει πλήρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 σας ευχαριστώ πολύ! το ξέρω οτι είναι περίεργο που δεν μαρέσουν τα κεφαλαία, αλλά είμα περίεργος, χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.