kobuzakos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Καλισπερα προσπαθω εδω και ωρες να τα εγκαταστησω αλλα μου λεει οτι καπια αρχεια λιπουνε το θεμα ειναι οτι τα εχω κατεωασει απο την ιστοσελιδα της εταιριας 5 με 6 φορες...... εάν εχετε την καλοσυνη απαντηστε μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Κατεβάζεις την σωστή έκδοση για τον υπολογιστή σου? Σιγουρέψου ότι δεν κατεβάζεις τίποτα άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πηγαίνεις δηλαδή εδώ, αν έχεις 32bit σύστημα, το κατεβάζεις, το καις (σε χαμηλή ταχύτητα, προτεινόμενη 4x), μπουτάρεις με το CD και δεν σε φέρνει στην αρχική οθόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 σε παρακαλώ πολύ διάβασε με προσοχή τα παρακάτω 2 (τουλάχιστον): Οδηγιες προς νεοεισερχομενους στο GNU/Linux Πριν την εγκατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.