Προς το περιεχόμενο

Συν8εση νεου PC

zedz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Καταλαβαίνω ότι αυτο το 8έμα το βλέπετε καθημερινά απλά θα ήθελα και εγώ μια δέυτερη γνώμη.

θέλω να αγοράσω ένα νέο PC, οπου προορίζετε για 4ετια σίγουρα, για internet κ gaming k καποια προγραμματακια του τει.

Η λίστα που εκανα ειναι η εξης:

Τροφοδοσία: CORSAIR CMPSU-650TX V2 650W

Eνα απλό κουτι

cpu: Intel Core i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz)

mobo: GIGABYTE P55-USB3 LGA 1156 DDR3 USB 3.0

gpu: ATI Radeon HD 6870 1GB

ram: Σκεφτομουν να βάλω 3x2gb DDR3 1066 i 3x1gb 1333, εαν δεν κανω λα8ος οι τιμες ειναι περιπου το ιδιο.

ssd: 80 - 120gb

hhd2: 1tb /32mb

θα ήθελα να μου πείτε εάν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση σε θέμα απόδοσης σχετικά με τον cpu/gpu/mobo, χωρίς να ανέβει η τιμή πολύ

thanks

Δημοσ.

απο ένα τοπικό κατάστημα και νομίζω συνεργάζεται με u, you.gr.

Η ο8όνη μου ειναι μια απλή wide 19'' 3ετιασ, αλλα υπάρχει μια περίπτωση να την αλλάξω. Δεν το έχω ψάξει κα8όλου.

Δημοσ.

δηλαδή δεν έχεισ την δυνατότητα να παραγγείλεις απο visionstudio ή pc1 και να πληρώσεις αντικαταβολή.

άμα είναι να αλλάξεις για πόσες ιντσες ενδιαφέρεσαι?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Καταλαβαίνω ότι αυτο το 8έμα το βλέπετε καθημερινά απλά θα ήθελα και εγώ μια δέυτερη γνώμη.

θέλω να αγοράσω ένα νέο PC, οπου προορίζετε για 4ετια σίγουρα, για internet κ gaming k καποια προγραμματακια του τει.

Η λίστα που εκανα ειναι η εξης:

Τροφοδοσία: CORSAIR CMPSU-650TX V2 650W

Eνα απλό κουτι

cpu: Intel Core i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz)

mobo: GIGABYTE P55-USB3 LGA 1156 DDR3 USB 3.0

gpu: ATI Radeon HD 6870 1GB

ram: Σκεφτομουν να βάλω 3x2gb DDR3 1066 i 3x1gb 1333, εαν δεν κανω λα8ος οι τιμες ειναι περιπου το ιδιο.

ssd: 80 - 120gb

hhd2: 1tb /32mb

θα ήθελα να μου πείτε εάν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση σε θέμα απόδοσης σχετικά με τον cpu/gpu/mobo, χωρίς να ανέβει η τιμή πολύ

thanks

H μητρική που έχεις βάλει είναι 1156 chipset ενώ ο cpu 1155.

Θα σου πρότεινα να μην κάνεις σύνθεση από μικρά μαγαζάκια της γειτονιάς γιατί αν τύχει κάτι άντε να κυνηγάς για εγγυήσεις μετά.

Δημοσ.

οθόνη 8α πάρω απο αλλού. Το pc όμως το έχω παραγγείλει απο αυτό το μαγαζί.

8α προτημούσα η ο8όνη να είναι ~22'' με μεγάλη ευκρίνεια και εάν γίνετε 2ms απόκριση.

Δημοσ.

Eνα απλό κουτι

Σε γενικες γραμμες συμφωνω με την συνθεση σου, εκτος απο το παραπανω. Ειμαι της αποψης πως για ενα τετοιο μηχανημα επιβαλλεται και ενα ανωτερης ποιοτητας κουτι.

Π.χ. αυτο

Δημοσ.

Το pc όμως το έχω παραγγείλει απο αυτό το μαγαζί.

Και δεν σου είπαν πως η μητρική αυτή δεν παίρνει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή που έχεις στη λίστα που έδωσες παραπάνω????

Δημοσ.

Πες να την στείλουν πίσω μην την δεχτείς γιατί δεν θα μπορείς να τοποθετήσεις τον επεξεργαστή..

Ο επεξεργαστής είναι από τους καλύτερους της αγοράς.. Επίσης περίμενε 25 ημέρες να έρθουν οι νέες μητρικές.. δηλαδή πάρε τα πράγματα αλλά μην πάρεις την μητρική ακόμη γιατί έρχονται τα νέα σε 25 ημέρες..

Φαντάσου ο πωλητής μάλλον ήθελε να του πουλήσει και επειδή δεν έχουν μητρικές του πάσαρε μια παλιά.. Αν δεν τα παρήγγειλες τα πράγματα ακόμη, περίμενε μέχρι αρχές Απριλίου για της νέες μητρικές για τα σαντυ.. Σου πείρε τα λεφτά?

Δημοσ.

οθόνη 8α πάρω απο αλλού. Το pc όμως το έχω παραγγείλει απο αυτό το μαγαζί.

8α προτημούσα η ο8όνη να είναι ~22'' με μεγάλη ευκρίνεια και εάν γίνετε 2ms απόκριση.

μου αρεσει που ζητησες και γνωμες...

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

nikos21aek , έχω παραγγείλει 4gb ram (2χ2),thanks.

υπάρχει διαφορά στα 1333 i 1600mhz? Αξίζει δηλαδη η αναβάθμιση με βάση χρημάτων?

Το pc ήδη έχει 3εφύγει λίγο.

manosnik , ωραίο το κουτι, ίσως αργότερα.. :)

xristos_87 , λογικά το είδαν αργοτερα, 8α επικοινωνίσω αργοτερα μαζι τους.

Orifiel , οχι δεν μου πήρε χρήματα ακόμη..

overpower , τα τελευταία μνμτα τα είδα αργά και υπηρχε και καποιος αλλός λόγος ενδιάμεσα και ηταν "γρήγορη" αποφαση

Δημοσ.

Kαι αν πας σε αυτή τη cpu βάλε ή 2x2gb ή 2χ4gb ή 4χ2gb ή 4χ4gb.Δεν έχεις tripple channel.

Συμφωνω με τον Νικο!

Επισης μην παρεις ενα απλο κουτι.

Θα χεις θεμα με θερμοκρασιες και

κυριως θορυβο.

Παρε ενα με τουλαχιστον 2 12αρηδες

ανεμιστηρες! ;)

μου αρεσει που ζητησες και γνωμες...

+1000000

Καλη συνεχεια.Αυτο μου ξεφυγε...

Ν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...