Προς το περιεχόμενο

Acer?Hp? ή..? <500Ευρώ?

mitaras4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιο παιδι εδω μεσα ειπε οτι ο συγκεκριμενος φορητος , ξεπουληθηκε απο παντου (λογικο). Ψαξου αυριο κ αν ισχυει πες μας να σου προτεινουμε αλλον.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το λενοβο ψιλοεξαντληθηκε..ξερει καποιος αν ειναι μοντελο του 2009? σαν κατασκευη?

Μαγκες δωστε μια προταση ειναι για φοιτητη, απλα office και να τρεχει γρηγορα, τιποτα αλλο, αντε και κανα παιχνιδι στο face

γυρω στα 400 ευρω, ψαχνουμε φθηνο και αξιοπιστο..κανενα ινφο για κατι καινουργιο που ερχεται? ακομα να κανουμε την παραγγελια

πχ http://www.skroutz.gr/s/299665/HP-G62-B80EV.html

Δημοσ.

Επείδη ψάχνω ενα φτηνό για μια φίλη μου συμφωνα με τα μοντέλα που προτείνατε ο NB SAMSUNG RV511-A01GR φαίνετε σε καλή τιμή και έχει καλή εγγύση αλλα μαλλον θα εδινα λίγα παραπάνω χρήματα για το HP G62-A80sv που έχει καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάρτα γραφικών και σκληρό δίκσο στα 7200.

ExpressCard ή PCMCIA δεν έχει κανένα??

Δημοσ.

Επείδη ψάχνω ενα φτηνό για μια φίλη μου συμφωνα με τα μοντέλα που προτείνατε ο NB SAMSUNG RV511-A01GR φαίνετε σε καλή τιμή και έχει καλή εγγύση αλλα μαλλον θα εδινα λίγα παραπάνω χρήματα για το HP G62-A80sv που έχει καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάρτα γραφικών και σκληρό δίκσο στα 7200.

ExpressCard ή PCMCIA δεν έχει κανένα??

Ναι αλλα εχει λιγότερη μνήμη, μικρότερο σκληρο και λιγότερη εγγυηση επισης σε σχεση με τον Samsung..

Δημοσ.

Μονοδρομος εδω http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=38368

3 χρονια εγγυηση!!!

427 ευρω με 3 χρονια εγγυηση και με P6100 και 500 GB σκληρο. Το θεμα ειναι αν τα 2 GB μνημη ειναι ddr2 ή ddr3. Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα για τα λεφτα του. Καλυτερο δεν εχω βρει σε αυτα τα χρηματα με αυτη την εγγυηση.

Δημοσ.

427 ευρω με 3 χρονια εγγυηση και με P6100 και 500 GB σκληρο. Το θεμα ειναι αν τα 2 GB μνημη ειναι ddr2 ή ddr3. Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα για τα λεφτα του. Καλυτερο δεν εχω βρει σε αυτα τα χρηματα με αυτη την εγγυηση.

Ο 6100 ανήκει στην κατηγορία πρώτης γενιάς i3 κλπ της Intel. Πρόκειται για το entry level μοντέλο. Δεν υπάρχει με DDR II λόγω chipset και υποστηρίζει DDR III.

Αν έχει κάπου γραφτεί διαφορετικά, μάλλον πρόκειται για λάθος. Σαν επεξεργαστής είναι άριστος. Έχω τελειώσει παιχνίδια και παιχνίδια με δαύτον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...