barca10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα sony vaio vgn-fe31m (εκτός εγγύησης) του οποίου τα παιξε η κάρτα γραφικών. Επειδή είναι ενσωματομένη στη μητρική ψάχνω μπας και βρω καμιά οικονομικά απ έξω (ebay κλπ). Αυτό που παρατήρησα είναι πως πολλοί πουλάν ''motherboard for sony vaio vgn-fe series mbx-149'' αλλά σε κάποιους στις φωτογραφίες διαβάζω ''ms 11'' και σε άλλους ''ms 12''. Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά. Και οι δύο τύποι κάνουν για μένα; Ευχαριστώ.
besddimo Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αν δεν έχεις ακόμη κάνει κάτι και έχεις όρεξη για πειραματισμούς, εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά την έβαλα στο φούρνο πριν 1 μήνα και όλα καλά. Απίστευτο και όμως αληθινό! Μαζί είχα βάλει και άλλη μια κάρτα γραφικών (την ίδια, nvidia 7600 go, μόνο που αυτή ήταν discrete) από ένα Toshiba. Και οι 2 υπολογιστές δουλεύουν άψογα προς το παρόν. Ένας καλός οδηγός εδώ: http://www.associatedcontent.com/article/5790852/how_to_reflow_your_laptop_motherboard.html?cat=15 (η μητρική στη φώτο μοιάζει να είναι σαν τη δική μας).
tigergreg Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αν δεν έχεις ακόμη κάνει κάτι και έχεις όρεξη για πειραματισμούς, εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά την έβαλα στο φούρνο πριν 1 μήνα και όλα καλά. Απίστευτο και όμως αληθινό! Μαζί είχα βάλει και άλλη μια κάρτα γραφικών (την ίδια, nvidia 7600 go, μόνο που αυτή ήταν discrete) από ένα Toshiba. Και οι 2 υπολογιστές δουλεύουν άψογα προς το παρόν. Ένας καλός οδηγός εδώ: http://www.associatedcontent.com/article/5790852/how_to_reflow_your_laptop_motherboard.html?cat=15 (η μητρική στη φώτο μοιάζει να είναι σαν τη δική μας). με πατατες η χωρις?
bkran Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αλλο ενα link και απο εμενα, αν θεωρεις οτι ειναι σιγουρα καμμενο το board, δεν χανεις και τπτ να δοκιμασεις Link
barca10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 :lol: :lol: :lol: xaxaxaxaxa Τελικά αγόρασα καινούρια μητρική και όλα καλά. Βέβαια την παλιά την κράτησα. Λες να πειαματιστω;
besddimo Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.. Αν βέβαια δε βαριέσαι να το ανοίξεις πάλι για να τη δοκιμάσεις. Πάντως, αν είναι η κάρτα γραφικών μάλλον θα φτιάξει έτσι. Από περιέργεια, πόσο πήγε η μητρική; Από που; Και τελικά, κάνει και η ms11 και η ms12;
barca10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Από περιέργεια, πόσο πήγε η μητρική; Από που; Και τελικά, κάνει και η ms11 και η ms12; Πήρα ακριβώς την ίδια με αυτή που είχα. Θα το δοκιμάσω το καλοκαίρι αυτό με τον φούρνο. Τώρα δεν έχω χρόνο Την μητρική μου την έστειλε φίλος απ' έξω, 140€ με τα μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.