sideris_s Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Έχω αγοράσει εδώ και λίγο καιρό ένα netbook msi wind u100 από ένα φίλο (εγώ είμαι ο τρίτος αγοραστής ) και θέλω να κάνω Format να του βάλω τα γνήσια ΧΡ που είχε διότι ο προηγούμενος έβαλε windows 7 Ultimate αλλά του έπεσαν λίγο βαριά..! Το θέμα είναι ότι το Βιοs αλλά και το Boot menu ( F11 ) έχουν κωδικό πρόσβασης (μάλλον από την εταιρία) γιατί αυτός που έκανε φορμάτ έκανε εγκατάσταση τα 7 από επιφάνεια εργασίας ). Έβγαλα την μπαταρία του netbook αλλά και την μπαταρία του cmos για 20 λεπτά αλλά….τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψω τον κωδικό ή ακόμα και να τον προσπεράσω και αργότερα τον σβήνω από το bios ? Δεν θέλω να κάνω bios update από την στιγμή που λειτουργεί μια χαρά σαν Η/Υ. Επικοινώνησα με την αντιπροσωπία της MSI στην Αθήνα (ALMAN HELLAS) η οποία μου είπε να πάω το netbook εκεί. Είμαι από Νησί και όπως καταλαβαίνεται μάλλον θα μου κοστίσει παραπάνω από την αγορά του (μεταφορική αποστολής-παραλαβής εργασία ανοίγματος κ.λ.π.). Αν μπορείτε να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο θα σας είμαι ευγνώμων. Y.Γ. Έχω πληκτρολογήσει κάποια default passwords της εταιρίας ΑΜΙ αλλά τίποτα. Μπήκα και απο dos για να βάλω το debug.....τιποτα.
gkokki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Αν στην εκίνηση πατήσεις F3 δεν ξεκινάει ο Recovery Manager ώστε να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και εργοστασιακά win από το κρυφό recovery partition ? Έτσι είναι στο δικό μου ( MSI Wind U100 Plus )
sideris_s Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Όχι φίλε μου. Δεν υπάρχει η επιλογή F3 (εάν υπήρχε θα ήμουν οκ). Μετά το φορμάτ έσβησαν και αυτό. Το κακό είναι οτι ναι μεν έχω το Recovery Disk των Windows αλλά....δεν κάνει boot Με λίγα λόγια εάν δεν μπώ στο Bios δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Σ'ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.