Προς το περιεχόμενο

1400 cc VS 1600 cc =Βενζινη?

nazlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/820068/

για να λεει eurobank κτλ...πρεπει να ειναι απο κατασχεση λογω δανειου. αεροσακους μπολικους..απλα στη φωτο που φαινεται η δεξια πλευρα του, στον πισω θολο, στο τελειωμα της πορτας, με προβληματιζει οτι φαινεται να ειναι φαγωμενο..ετσι δειχνει τουλαχιστον.

5πορτο κοιτας η και 3πορτο;

5πορτο κυριως αλλα δε θελω να εχει κ πολλα χιλιομετρα εγω κοιταζω εως 50000 γι αυτο κ οι επιλογες μικραινουν...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μωρε εσυ καλα κανεις και κοιτας εως 50000, αλλα φερνοντας σου σαν παραδειγμα αυτα που βρηκα κι εγω..τα πιο πολλα ηταν 1/2005 και εκει γυρω, αρα αυτοκινητα 6 ετων. αν τα βαλεις με 10000 χλμ το χρονο (μια αρκετα μετριοπαθη τιμη)..βγαζουν μανι μανι 60000χλμ. φυσικα και υπαρχει περιπτωση βεβαια να βρεις κατι σε λιγοτερα χιλιομετρα (οπως ειπα και σε αλλο μηνυμα μου εδω, εγω στο δικο μου σε 2.5 χρονια εχω κανει 10000χλμ, αλλα περνοντας και τα αλλα αυτοκινητα της οικογενειας), αλλα οπως ειπες κι εσυ περιοριζεις πολυ τις επιλογες σου. πρεπει να ζυγισεις τα πραγματα, να δεις που μπορεις να γινεις λιγο πιο ελαστικος (μη χανοντας σε ουσια και χρημα) και να δεις που μπορεις να καταληξεις.

Δημοσ.

μωρε εσυ καλα κανεις και κοιτας εως 50000, αλλα φερνοντας σου σαν παραδειγμα αυτα που βρηκα κι εγω..τα πιο πολλα ηταν 1/2005 και εκει γυρω, αρα αυτοκινητα 6 ετων. αν τα βαλεις με 10000 χλμ το χρονο (μια αρκετα μετριοπαθη τιμη)..βγαζουν μανι μανι 60000χλμ. φυσικα και υπαρχει περιπτωση βεβαια να βρεις κατι σε λιγοτερα χιλιομετρα (οπως ειπα και σε αλλο μηνυμα μου εδω, εγω στο δικο μου σε 2.5 χρονια εχω κανει 10000χλμ, αλλα περνοντας και τα αλλα αυτοκινητα της οικογενειας), αλλα οπως ειπες κι εσυ περιοριζεις πολυ τις επιλογες σου. πρεπει να ζυγισεις τα πραγματα, να δεις που μπορεις να γινεις λιγο πιο ελαστικος (μη χανοντας σε ουσια και χρημα) και να δεις που μπορεις να καταληξεις.

Το ξερω πρεπει να περιορισω τις επιλογες αλλα ειδικα με τα χιλιομετρα δε μπορω να παρω ενα "λιωμενο" αμαξι να εχει 70000 κ πανω,γιατι μετα εγω θα πληρωνω τις ζημιες που θα βγαζει!Για δες αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1254356/ ειναι παρα πολυ καλο λεω αν κ 3πορτο...μ αρεσει παρα πολυ!!!!!

Δημοσ.

Το ξερω πρεπει να περιορισω τις επιλογες αλλα ειδικα με τα χιλιομετρα δε μπορω να παρω ενα "λιωμενο" αμαξι να εχει 70000 κ πανω,γιατι μετα εγω θα πληρωνω τις ζημιες που θα βγαζει!Για δες αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1254356/ ειναι παρα πολυ καλο λεω αν κ 3πορτο...μ αρεσει παρα πολυ!!!!!

παντως..το θεμα λιωμενο, ως προς τα χιλιομετρα ειναι πολυ σχετικο. για εμενα πχ, ειναι λιγοτερο λιωμενο ενα αυτοκινητο με 65000χλμ στην 6ετια του (μεσος ορος 10800 χλμ το χρονο), παρα ενα με 49000χλμ σε 3.5 χρονια (μεσος ορος 14000 χλμ το χρονο). και φυσικα παιζει και ρολο αν τα χιλιομετρα αυτα ειναι εντος πολης (με ολο 1-2-3 αντε στο τσακιρ κεφι και 4) η αν εχουν γινει σε ανοιχτο δρομο και ειναι πιο χαλαρα.

στα χιλιομετρα αλλωστε που κοιτας ειναι και οριακα πολυ γαι αλλαγη τουλαχιστον ελαστικων. οποτε μπορει καποιος με 60000χλμ να τα εχει αλλαξει αλλα καποιος αλλος με 50000 και που το προοριζει το αμαξι για πουλημα, να εχει ακομα παλια. παιζουν πολλα μωρε...γι αυτο σου λεω, πρεπει να τα ζυγισεις, να αρχισεις κιολας να βλεπεις απο κοντα κανενα και μολις βρεις το σωστο να το τσιμπησεις κι ας εχει 4000-5000 χλμ παραπανω απο οτι σκεφτοσουν η ας μην εχει ζαντες αλουμινιου η δεν ξερω τι :P

εχει ξαδερφος μου το 1.6 σε τριθυρο μαυρο (την εκδοση loeb). την πρωτη φορα που το οδηγησα με παραξενεψε το τιμονι, αλλα το συνηθισα αμεσως μπορω να πω (η κορνα ειναι σε λιγο δυσχρηστο σημειο αλλα και παλι την συνηθιζεις).

το λευκο παντως ειναι ωραιο, πιο νεο και με καλο εξοπλισμο και απο ιδιωτη (το οτι μενει ελευσινα σημαινει οτι μαλλον αρκετα απο τα χιλιομετρα του τα κανει σε ανοιχτο δρομο). αντε, ψησου να κανονισεις να το δεις απο κοντα :P

Δημοσ.

παντως..το θεμα λιωμενο, ως προς τα χιλιομετρα ειναι πολυ σχετικο. για εμενα πχ, ειναι λιγοτερο λιωμενο ενα αυτοκινητο με 65000χλμ στην 6ετια του (μεσος ορος 10800 χλμ το χρονο), παρα ενα με 49000χλμ σε 3.5 χρονια (μεσος ορος 14000 χλμ το χρονο). και φυσικα παιζει και ρολο αν τα χιλιομετρα αυτα ειναι εντος πολης (με ολο 1-2-3 αντε στο τσακιρ κεφι και 4) η αν εχουν γινει σε ανοιχτο δρομο και ειναι πιο χαλαρα.

στα χιλιομετρα αλλωστε που κοιτας ειναι και οριακα πολυ γαι αλλαγη τουλαχιστον ελαστικων. οποτε μπορει καποιος με 60000χλμ να τα εχει αλλαξει αλλα καποιος αλλος με 50000 και που το προοριζει το αμαξι για πουλημα, να εχει ακομα παλια. παιζουν πολλα μωρε...γι αυτο σου λεω, πρεπει να τα ζυγισεις, να αρχισεις κιολας να βλεπεις απο κοντα κανενα και μολις βρεις το σωστο να το τσιμπησεις κι ας εχει 4000-5000 χλμ παραπανω απο οτι σκεφτοσουν η ας μην εχει ζαντες αλουμινιου η δεν ξερω τι :P

εχει ξαδερφος μου το 1.6 σε τριθυρο μαυρο (την εκδοση loeb). την πρωτη φορα που το οδηγησα με παραξενεψε το τιμονι, αλλα το συνηθισα αμεσως μπορω να πω (η κορνα ειναι σε λιγο δυσχρηστο σημειο αλλα και παλι την συνηθιζεις).

το λευκο παντως ειναι ωραιο, πιο νεο και με καλο εξοπλισμο και απο ιδιωτη (το οτι μενει ελευσινα σημαινει οτι μαλλον αρκετα απο τα χιλιομετρα του τα κανει σε ανοιχτο δρομο). αντε, ψησου να κανονισεις να το δεις απο κοντα :P

Δε θελω να παρω κ αμαξι πανω απο 6ετια γι αυτο εννοιετε οτι κοιταζω ολες τις επιλογες,βαζω μεχρι 60000χλμ στην αναζητηση δε θελω παραπανω.Τωρα αμα ειναι να κοιταζω κ τα λαστιχα αν θελουν αλλαγμα ζητω που καηκαμε θα παρω αμαξι σε 6-7 μηνες μεχρι να βρω το σωστοτατο...Ψηθηκα πολυ αγρια για το συγκεκριμενο δε νομιζεις ομως οτι ειναι φθηνο?

Δημοσ.

Δε θελω να παρω κ αμαξι πανω απο 6ετια γι αυτο εννοιετε οτι κοιταζω ολες τις επιλογες,βαζω μεχρι 60000χλμ στην αναζητηση δε θελω παραπανω.Τωρα αμα ειναι να κοιταζω κ τα λαστιχα αν θελουν αλλαγμα ζητω που καηκαμε θα παρω αμαξι σε 6-7 μηνες μεχρι να βρω το σωστοτατο...Ψηθηκα πολυ αγρια για το συγκεκριμενο δε νομιζεις ομως οτι ειναι φθηνο?

οπως ειπα και στην κοπελια που ρωτουσε για το σμαρτ....το μεταχειρισμενο θελει υπομονη, προκειμενου να παρεις το (οπως το ειπες κι εσυ) σωστοτατο, για να μην κλαις μετα. εγω για να παρω το δικο μου εκανα 8 μηνες μιας και τα ξεψειριζα οσα εβλεπα (που τα πιο πολλα τα απεκλεια επειδη ειδικα οι μαντραδες μου τα ελεγαν για ατρακαριστα και αβαφα και με το που εκανα ενα κυκλο, του ελεγα..εδω, εδω, εδω κι εδω εχει βαφτει το αμαξι, ε μασουσε τα λογια του και το παραταγα κι εφευγα..οπως ειπα, αμα ο αλλος σου λεει με το καλημερα ψεμα, καλο ειναι να την πουλευεις).

οσο για το λευκο..δεν ειναι απαραιτητα υποπτο οτι ειναι σχετικα φθηνο. πιο πολυ θα ελεγα την τιμη σαν προσγειωμενη και απο οτι λεει στην αγγελια ψαχνει και ανταλλαγη με μικροτερο. οποτε ποιος ξερει αν και ποια αναγκη εχει να καλυψει. δεν χανεις τιποτα να το δεις :)

Δημοσ.

Να σε ρωτησω κ κατι αλλο για το ασπρο που λεει vtrs δηλαδη?θα καιει πιο πολλα?

οχι ρε συ..μην αγχωνεσαι τοσο, οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες σε αυτα τα πραγματα. το vtrs πιο πολυ ειναι καμια ζαντουλα, κανα αυτοματο κλιματισμο, σαλονι μισο ταπετσαρια-μισο δερμα και λοιπα τετοια που ανεβαζουν λιγο και την τιμουλα, να βγαλει κατι τις παραπανω και η φτωχη η citroen. το οτι εχουν κανει τον κινητηρα να βγαλει μια ντουζινα παραπανω αλογα δεν θα σε απασχολησει ως προς την καταναλωση.

Δημοσ.

οχι ρε συ..μην αγχωνεσαι τοσο, οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες σε αυτα τα πραγματα. το vtrs πιο πολυ ειναι καμια ζαντουλα, κανα αυτοματο κλιματισμο, σαλονι μισο ταπετσαρια-μισο δερμα και λοιπα τετοια που ανεβαζουν λιγο και την τιμουλα, να βγαλει κατι τις παραπανω και η φτωχη η citroen. το οτι εχουν κανει τον κινητηρα να βγαλει μια ντουζινα παραπανω αλογα δεν θα σε απασχολησει ως προς την καταναλωση.

Φιλε μου ευχαριστω πολυ που μεταλαμπαδευσες τα φωτα σου σε μενα!Με κατατοπησες να σαι καλα...

Δημοσ.

Βασικα..στην κατηγορία που ψάχνει το παιδί, σαν 1500άρι θα έπρεπε να του προτείνεις το Nissan almera, όχι το yaris. Πολύ πιο κοντά σε χώρους κτλ το almera, το yaris καμια σχέση.

621 αυτοκίνητα από όλες τις μάρκες σε 42 σελίδες και είδες μόνο το yaris; ΟΚ

Mpai de youei δεν μου αρέσει το almera. Προτιμώ το misusvishi lancer στα 1500

Τέλος πάντων. Μου αρέσει πολύ και το Ζμαρτ φορφορ που είναι τουρβιζμένο

http://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=&make=57&model=&variant=&price-from=&price-to=&so=dm&or=d&registration-from=%3E2000&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=%3C50000&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E1500&engine_size-to=%3C1500&fuel_type=1&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&doors=4-5&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=FWD

----------------------------------------------------------------------------

@nazlos

στα κριτήρια που θέτεις από τιμή, χρονολογία, χλμ και μιας και μίλησες για Αθήνα (οπότε το πάρκι είναι θεματάτσι) θα έπαιρνα αυτό

Renault Clio 1600 16V '06

11/2006

1600κε - 110 φοράδες

34000χλμ

6900 εβραιοπούλες παρθένες

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1036890/

Αντε βρήκες αυτοκίνητο. Παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμα. Ο φίλος μας δεν χρειάζεται άλλη βοήθεια :-D

Δημοσ.

621 αυτοκίνητα από όλες τις μάρκες σε 42 σελίδες και είδες μόνο το yaris; ΟΚ

Mpai de youei δεν μου αρέσει το almera. Προτιμώ το misusvishi lancer στα 1500

Τέλος πάντων. Μου αρέσει πολύ και το Ζμαρτ φορφορ που είναι τουρβιζμένο

http://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=&make=57&model=&variant=&price-from=&price-to=&so=dm&or=d&registration-from=%3E2000&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=%3C50000&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E1500&engine_size-to=%3C1500&fuel_type=1&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&doors=4-5&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=FWD

ε στις πρωτες 2-3 σελιδες αυτα επικρατουσαν..μετα κατι ignis και δεν συμμαζευεται. δηλαδη καμια σχεση με αυτο που ψαχνει το παιδι. γι αυτο ειπα το almera, ωστε να πλησιασει σε χωρους. το μησουσβησει βγαινει σε hatchback που απο οτι δειχνει προτιμαει;

επισης...και με βαση τα φορφορ που λες (παλι απο χωρους καμια σχεση)...εχεις δει καθολου σε τι μαξιμουμ τιμη κοιταει να βρει; παρακολουθεις λιγο το θρεντ η απλα πετας καθε τοσο το τι σου αρεσει εσενα; :blink:

α ωραια...βλεπω του βρηκες και clio και κλειδωσες και το θεμα κιολας...μαλλον και το clio ειναι στην κατηγορια του c4. θα τρελαθουμε εδω μεσα :wacko:

Δημοσ.

α ωραια...βλεπω του βρηκες και clio και κλειδωσες και το θεμα κιολας...μαλλον και το clio ειναι στην κατηγορια του c4. θα τρελαθουμε εδω μεσα :wacko:

Γιατί απαντάς σε κλειδωμένο θέμα; :P

Το μισουσβίσι και το ζμαρτ δεν πήγαιναν στον ναζλό, αλλά στον διάλογο με 'σένα για τα 1500ρια. Στον ναζλό πήγαινε το κλιό. Νομίζω φαινόταν και από τις παύλες --- και το παπάκι. Άποψή μου είναι ότι πόλη=μόνο μικρό αυτοκούνιστο. Το πολύ πολύ μικρομεσαίο αν έχεις πάρκι.

-------------------------------------------------

nazlέ βασικά ποιές είναι οι ανάγκες σου; Έχεις οικογένεια, παιδιά, δουλεύεις μακριά και γράφεις χιλιόμετρα, είσαι νέος, ελεύθερος, θέλεις τουτού για γκομενοπαγίδα και για τσιγάρα μέχρι το περίπτερο; Ντιφάιν.

Δημοσ.

Καλησπρα θελω να μου λυσετε μια απορια.Σε θεμα βενζινης εχει διαφορα τα 1400 κυβικα με τα 1600?Δηλαδη με την ιδια ταχυτητα 140km την ωρα απο αθηνα λαμια θα χαλασω τα ιδια ή παραπανω κ αν παραπανω ποση θα ειναι η διαφορα?να δωσω ενα παραδειγμα πχ το c4 που βγαινει κ σε 1400 κ σε 1600 ειναι πιο μεγαλο το κοστος?

αναλογα την υλοποιηση, το ποσο συγχρονο ειναι ενα μοτερ και τη χρηση (και φυσικα το οχημα το οποιο σερνουν)

ακομα και μεταξυ ιδιων κυβικων μπορει να δεις σημαντικες διαφορες

τα κυβικα σιγουρα λενε πολλα, αλλα δεν ειναι το α και το ω, ειδικα αν ειναι τοσο μικρη η διαφορα

αν ελεγες 1000αρι με 2λιτρο τα πραγματα θα ηταν πιο ξεκαθαρα

Δημοσ.

nazlέ βασικά ποιές είναι οι ανάγκες σου; Έχεις οικογένεια, παιδιά, δουλεύεις μακριά και γράφεις χιλιόμετρα, είσαι νέος, ελεύθερος, θέλεις τουτού για γκομενοπαγίδα και για τσιγάρα μέχρι το περίπτερο; Ντιφάιν.

23 ειμαι αλλα το θελω το αμαξι να με βγαλει μεχρι τα σχεδον 30 αρα,ταξιδια κλπ μπορει κ παιδια ποτε δε ξερεις... B) :eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...