Hania13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 εχω την hol με 6mbs αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν πιανω ουτε 3mbs.θα ηθελα να ρωτησω αν αλλαξω εταιρια θα δω διαφορα στη ταχυτητα η φταιει η περιοχη?τι μπορει να φταιει και να ειναι τοσο χαμηλη η ταχυτητα?υπαρχει τροπος να μετρησω μεχρι τη ταχυτητα υποστηριζει η γραμμη μου?( η αποσταση του σπιτιου μου απο τον οτε ειναι 2χλμ. περιπου αλλα εχουν ερθει διαφοροι απο εταιριες(forthnet,wind) και μας εχουν πει οτι η περιοχη ειναι πληρως αναβαθμισμενη και μπορω να αντεξει μεγαλες ταχυτητες)
kostas^^ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ρωτησεις καποιο γειτονα της πολυκατοικιας σου,αν μενεις,τι ταχυτητα πιανει..οποτε λιγο πολυ κ εσυ εκει κοντα θα κυμαινεσαι!!2χλμ δεν ειναι πολλα..τωρα παιζουν ρολο κ αλλοι παραγοντες!ολες οι εταιρειες απο τον ΟΤΕ δανειζονται νομιζω..μαθε αν μπορεις τις ταχυτητες της γειτονιας σου κ μετα βλεπεις αν αλλαζεις!
DooKoo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Και την 24άρα να βάλεις ούτε τα μισά δεν θα πιάνεις.Εγώ πιάνω (με την 24αρα) 7 άντε 7 και κάτι.Παίζει ρόλο σίγουρα και η απόσταση. ολες οι εταιρειες απο τον ΟΤΕ δανειζονται νομιζω Ακριβώς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Και την 24άρα να βάλεις ούτε τα μισά δεν θα πιάνεις.Εγώ πιάνω (με την 24αρα) 7 άντε 7 και κάτι.Παίζει ρόλο σίγουρα και η απόσταση. το βασικό ρόλο για την ακρίβεια, όσο πιο κοντά είσαι στο dslam του Α/Κ της περιοχής σου τόσο πιο υψηλός θα είναι ο συγχρονισμός...
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 το βασικό ρόλο για την ακρίβεια, όσο πιο κοντά είσαι στο dslam του Α/Κ της περιοχής σου τόσο πιο υψηλός θα είναι ο συγχρονισμός... συν ζευγαρι χαλκου που θα τυχεις συν εσωτερικη καλωδιωση που πολλοι εχουν θεμα και απλα δεν το ξερουν.για τον οτε θεωρειται κατι βλαβη ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αν η γραμμη σου παιζει το μισο και λιγοτερο απο την ταχυτητα που παιζουν οσοι ειναι στο ιδιο καφαο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.