Προς το περιεχόμενο

Αγορα ζυγαριας.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στη διασταυρωση αλιμου ποσειδωνος,πακιστανος πουλαγε ζυγαριες απο αυτες με το γαντζο που κρεμας το αρνι το πασχα....

Δημοσ.

Q: How does the Tanita Body Fat Monitor determine my body fat?

A: Tanita uses it's own proprietary method of Bioelectrical Impedance Analysis (BIA).

Δε μου λεει κατι αυτο.. Μπορει να χρησιμοποιει απλα την εξισωση..

Δημοσ.

ποια εξισωση?

περναει ρευμα απο το σωμα σου και αναλογα την αντισταση υπολογιζει το λιπος

Δημοσ.

ποια εξισωση?

περναει ρευμα απο το σωμα σου και αναλογα την αντισταση υπολογιζει το λιπος

Σωστά, αυτη είναι η μέθοδος λιπομετρησης στην Tanita.

Δημοσ.

Για μενα η ζυγαρια ειναι πεταμενα λεφτα.Εξηγω.Τα κιλα απο μονα τους ειναι απλα ενας αριθμος.Η καλυτερη απαντηση ειτε γυμναζεσαι και θες να βαλεις μυς ειτε απλα θες να αδυνατησεις ειναι ο καθρεφτης σου.Προσωπικα ειχα ασχοληθει με τη λιπομετρηση οταν εκανα γραμμωση.Την πρωτη φορα εκανα στο γυμναστηριο με ενα μηχανημα που κρατας μπροστα στα χερια και με εβγαζε 6 και 9.Το 6 τουλαχιστον ειναι υπερβολικα χαμηλο ποσοστο,που το εχουν κυριως οι bodybuilders.Μετα απο λιγο καιρο και αφου ειχα χασει φανερα και αλλο λιπος εκανα με μια μεθοδο που μου συνδεσαν κατι ηλεκτροδια στο σωμα,και με εβγαλε 16-17,ποσοστο στο οποιο θεωρεσαι οριακα χοντρος,που δεν ημουν.Γνωμη μου εμπιστεψου τα ματια σου.

Δημοσ.

μα πρεπει να κανεις τη μετρηση με το ιδιο μηχανημα...ειναι για να βλεπεις διαφορες οσο γυμναζεσαι πχ και αν οι ασκησεις ειναι αποδοτικες η οχι.οχι να κυκλοφορεις με μπλουζακι η στατους στο facebook που να λεει λιπος 2% σα το γιαουρτι

Δημοσ.

μα πρεπει να κανεις τη μετρηση με το ιδιο μηχανημα...ειναι για να βλεπεις διαφορες οσο γυμναζεσαι πχ και αν οι ασκησεις ειναι αποδοτικες η οχι.οχι να κυκλοφορεις με μπλουζακι η στατους στο facebook που να λεει λιπος 2% σα το γιαουρτι

Και ποιανου μηχανηματος ισχυει?Εγω αυτο ειπα οτι τις διαφορες οσο γυμναζεσαι τις βλεπεις σωματικα και οχι στο μηχανημα.

men-women-see-themself-differently.jpg

Εχει V ομως ο αντρας οπως βλεπεις.......στα κωλομερια.

Δημοσ.

δε σε νοιαζει αν το ενα λεει 50 και το αλλο 80

σε νοιαζει αν απο το 50 πας στο 49 και απο το 80 πας στο 79

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...