Προς το περιεχόμενο

Αγορα ζυγαριας.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να αγορασω μια καλη ζυγαρια, αλλα δε ξερω ποια. Επισης θα ηθελα να υπολογιζει με ακριβεια τα κιλα.

Ειδα αυτη εδω, αλλα δε ξερω αν αληθευουν οσα λεει οτι κανει. Πχ τη λιπομετρηση πως ακριβως τι κανει; Απλα υπολογιζοντας με τη γνωστη εξισωση, βαζοντας το βαρος,υψος ηλικια; Αμα ειναι ετσι, δε κανει δουλεια.

http://www.geniushop.gr/e-shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=139

Δημοσ.

αυτες οι ραβδωσεις που εχει πανω ειναι λογικα μεταλικες. μετραει την ηλεκτρικη αγωγιμοτητα του σωματος. παντως ειναι παρα πολυ ακριβη. η δικια μου εκανε 24 ευρω απο το αλντι και κανει τρομερη δουλεια και φτανει μεχρι 180 κιλα.

Δημοσ.

τι σου χρειάζονται τα 180 κιλά Εύα; Σαν ψηλά δεν στοχεύεις;

κοιτα, σκεψου να μου ερθει καμια χοντρη θεια/φιλη δεν ξερω τι και να μου πει αχ ας την δοκιμασω την ζυγαρια σου μιας και ειναι καλη, και να της πεταξει τα ελατηρια εξω. πρεπει να αντεχει.

Δημοσ.

εχμ, ναι, δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Δεν είναι οδοντόβουρτσα να την κρατάς μόνο για τα σένα.

εεε ναι. ολες μου οι φιλες (ευτυχως σε νορμαλ βαρος) την ζαχαρωνουν καθε φορα. ασε που ζυγιζω και βαλιτσες εκει πανω :-D ανεβαινω εγω πιανω και την βαλιτσα και νατα τα 90 κιλα συνολο.

Δημοσ.

Εγώ έχω μια Soehnle,γνωστή μάρκα για ζυγαριές.Μετρά μόνο κιλά εώς 150,είναι πολύ καλή αν θέλεις μόνο κιλά,αρκετά ακριβής που έκανα σύγκριση με την Physhicians του διατροφολόγου μου.Την έπιασα κάπου στα 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

ασε που ζυγιζω και βαλιτσες εκει πανω :-D ανεβαινω εγω πιανω και την βαλιτσα και νατα τα 90 κιλα συνολο.

Πόσο να ζυγίζει μια βαλίτσα? 4-5 κιλά... οπότε μάθαμε και τα κιλά σου τώρα :devil:

Δημοσ.

Αν κανουν σωστα λιπομετρηση, εστω και με διαφορα +/- 3%, τοτε αξιζουν. Εξαλλου μια λιπομετρηση κοστιζει γιουρια. Οποιος εχει τετοιες ζυγαριες ας βοηθησει.

Ειχα μια ζυγαρια με 30-40 ευρω που εκανε και λιπομετρηση, αλλα μαπα το καρπουζι. Χαλασε κιολας επειδη ειχε πεσει νερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...