Προς το περιεχόμενο

The Kids Are All Right

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο ημέρες πριν τα Οσκαρ για τις καλύτερες ταινίες του 2010, θέλω να πω οτι το The Kids Are All Right προσωπικά το θεωρώ σαν την καλύτερη ταινία της πεσινής χρονιάς !

Μου άρεσε πολύ ! Ερμηνειες Από Ανετ Μπενινγκ και Τζούλιαν Μουρ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ! Ειδικά η Ανετ Μπένινγκ είναι φανταστική, θα αδικηθεί κατάφορα εαν δεν κερδίσει το Οσκαρ.

The%20Kids-cropped-proto-filmcritic_reviews___entry_default.jpg

Δημοσ.

Oντως ταινιαρα!Μου αρεσε η Μπενινγκ αλλα η Πορτμαν ηταν καθαρα καλυτερη.Η Πορτμαν το εχει φετος χαλαρουιτα.

Παντως να σημειωσω οτι λειπουν γενικα ταινιες που να πραγματευονται την γυναικια ομοφυλοφιλια.Υπαρχει μια ταση να προμοταρεται περισσοτερο η αντρικη ομοφυλοφιλια στις μεινστρημ ταινιες του Χολυγουντ συγκριτικα με την γυναικια.Γενικο φαινομενο αυτο....

Δημοσ.
Αρχικα ενθουσιασμος-γελιο-μεγαλο ενδιαφερον, επειτα δραμα-ειρωνειες-συγκινηση, οχι τεραστια αλλα σιγουρα εμφανης ικανοποιηση. Παροτι μαλλον δε συμπαθω και τοσο την Julianne Moore, ηταν, οπως ολοι τους, καλη. Το σεναριο φαινεται ιδιαιτερα ελκυστικο με την βοηθεια της αντισυμβατικοτητας του, καταφερνει να προσεγγισει το θεμα (ή τα θεματα) εξυπνα, ενω δε χρειαζεται να κανει αμεσα καποιο κοινωνικο σχολιο, καθως ολα φαινονται μεσω της απλης παρακολουθησης των χαρακτηρων και των μεταξυ τους σχεσεων. Επιπλεον επιτυχια υπαρχει και στο αστειο αλλα στο συγκινησιακο παρτ, περισσοτερο στο αστειο, θα ελεγα. Στο τελευταιο μισαωρο πεφτει ελαφρως, κι αυτο γιατι -κατα την ποτε ταπεινη αποψη μου- γινεται πιο συμβατικο/συνηθισμενο, χωρις να χανει τελειως αυτο το στοιχειο. Οπως και να 'χει, απο τα καλυτερα του 2010.

7.5/10

Δημοσ.

Κρατάμε γερά ! Δεν πειράζει σημασία έχει ο αγών.

ουτως η άλλως η περσινή χρονιά ήταν σχετικά αδιάφορη, με φουλ οικογενειακού περιεχομένου ταινίες.

Δημοσ.

Δεν την έχω δει αλλά μου τα έχουν πρήξει τα τελευταία χρόνια με τις αδερφές στην tv.

Πρωινάδικα παρέλαση με κουνιστούς, μεσημεριανάδικα η κάθε κραγμένη στο πάνελ, σειρές βραδινές τσουπ να σου οι τοιούτοι!

Έλεος πια!!!

Δημοσ.

Δεν την έχω δει αλλά μου τα έχουν πρήξει τα τελευταία χρόνια με τις αδερφές στην tv.

Πρωινάδικα παρέλαση με κουνιστούς, μεσημεριανάδικα η κάθε κραγμένη στο πάνελ, σειρές βραδινές τσουπ να σου οι τοιούτοι!

Έλεος πια!!!

Πες τα φιλε!

Δημοσ.

η φωτογραφία σου στο προφίλ σου με στεναχωρεί πολύ.....

Συγγνωμη φιλε, δεν ειχα ποτε σκοπο να σε στεναχωρησω. Αν θελεις μπορω να την αλλαξω, να βαλω κατι τετοιο ας πουμε.

Δημοσ.

Συγγνωμη φιλε, δεν ειχα ποτε σκοπο να σε στεναχωρησω. Αν θελεις μπορω να την αλλαξω, να βαλω κατι τετοιο ας πουμε.

Απλώς το ανέφερα έχω σταματήσει να ασχολούμε με τους διαφορετικούς απλά αυθόρμητα το έγραψα!

Είναι και off topic για αδερφές μιλάμε όχι για άθρησκους!

Δημοσ.

Απλώς το ανέφερα έχω σταματήσει να ασχολούμε με τους διαφορετικούς απλά αυθόρμητα το έγραψα!

Είναι και off topic για αδερφές μιλάμε όχι για άθρησκους!

Ολα αλληλεξαρτωνται στο συμπαν!

Δημοσ.

tiniakos οταν ξεκιναει το λεσβιακο στην τσοντα το κλεινεις απο αηδια;

(σορυ για το οφ τοπικ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...