abc-bomba Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να ρωτήσω και κάτι όσων αφορά τα MB στο internet του κινητού (νέος στον κόσμο των smartphones και του mobile internet). Ας πούμε ότι μπαίνω στο internet σχεδόν καθημερινά σε σελίδες οπός YouTube, facebook, google map κτλ. και επίσης κατεβάζω και διάφορα παιχνίδια και προγραμματακια από το android market (κυρίως αυτό). Με πόσα MB το μήνα περίπου είμαι καλυμμένος. Ρωταω γιατί δεν ξέρω τι πρόγραμμα να διαλέξω. Βλέπω κάτι πακέτα με 60MB το μήνα από την vodafone για παράδειγμα , αλλά δεν το κόβω να μου φτάνουν ούτε για μια μέρα χαχα. Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
getty Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα οι ανάγκες του καθένα για χρήση internet είναι συνήθως διαφορετικές οπότε είναι σχετικό το πόσα MB χρειάζεσαι. Για παράδειγμα, εγώ ελέγχω email περίπου 10 φορές την ημέρα, RSS feeds και άντε να κάνω browsing περιστασιακά όταν είμαι εκτός και μπορεί να το χρειαστώ. Παιχνίδια/εφαρμογές δεν πολυκατεβάζω αφού έχω ότι μου χρειάζεται. Γι΄ αυτά τα 100ΜΒ/μήνα είναι πολύ οριακά. Αν γίνω 'λαίμαργος' νομίζω ότι το max που μπορώ να πιάσω είναι γύρω στα 300-400ΜΒ. Συνεπώς, για τη χρήση που περιγράφεις πιστεύω ότι τα 60ΜΒ δεν επαρκούν. Περίπου 250-300ΜΒ θα ήταν καλά.Τώρα αν όλη μέρα παίζεις στο internet με το κινητό σου δεν ξέρω αν και αυτά θα σε καλύψουν.
venumis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου τα 60mb είναι πραγματικά πάρα πολύ λίγα και δεν θα σου φτάσουν με την καμία..! Εγω την πρώτη εβδομάδα με λίγο download απο market αλλά αρκετο σερφάρισμα και youtube είχα κάνει περίπου 400mb !!! Σαν minimum θα έλεγα το 1gb τον μήνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.