Προς το περιεχόμενο

Συνδυασμός 2 γραμμών για διπλάσια ταχύτητα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Δεν είμαι σίγουρος ότι το Postαρα στο σωστό μέρος, αν είναι λάθος ας το μετακινήσει κάποιος Mod!

Έχω την εξής απορία!

Γίνεται να συνδυάσω 2 γραμμές με ταχύτητες πχ 17Mbps ώστε να έχω συνολικά μια στα 34Mbps;

Θα προτιμούσα να μου πείτε αν γίνεται, πχ με κάποιο καλό αλλά οικιακό router, όχι να δώσω 3 χιλιάρικα σε cisco

για να το κάνω...

Από ότι έψαξα στο ίντερνετ κατάλαβα ότι γίνεται, πχ με Linksys και custom firmware

αλλά δεν βρήκα κάπου οδηγίες...

Μιλάω, για δυο συνδέσεις από ίδιο isp.

Το router μου είναι το DGND3300v2 και νομίζω δεν υποστηρίζει...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω μιας και έχω μια σύνδεση αυτή τη στιγμή

Αλλά γιαυτό ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι να βάλω και δεύτερη και θέλω να δω πως θα τις ενώσω...

Φαίνεται καλό πάντως, αυτό που postαρες

Δημοσ.

με cisco που εχω δει δεν θα παρεις ακριβως 34 mbps αλλα ολο και κατι χανεις υποχρεωτικα.αλλα μιλαμε για 2000 ευρω ρουτερ.η forthnet επισης το εδινε παλια σαν υπηρεσια.δυο γραμμες που γινοντουσαν mutlilink και ειχαν μια static wan ip αντι για 2..

απο εκει και περα καποιοι νομιζω γιατι δεν το εχω ψαξει το θεμα τις ενωνουν πανω σε καποιο Pc απλλα δεν ξερω αν ετσι θα προστεθουν η απλα θα πρεπει να καθορισεις εσυ τι θα βγαινει απο που.γιατι αλλο οι 2 να γινουν μια και αλλο να παραμεινουν 2 που θα μοιραζονται σε εφαρμογες.και ενα μικρο explain

http://routing-bits.com/2009/06/03/load-sharing-vs-load-balancing/

Δημοσ.

τωρα για περισσοτερα θα πρεπει να ρωτησεις την καθε εταιρεια αν δινει κατι ετοιμο η αλλιως θα πρεπει να βρεις καποιο ρουτερ με δυο γραμμες.η καποιο ρουτερ που να εχει 2 wan και να μπορει να στα βγαλει σε ενα.τιμες και ποσο καλα θα παιξει...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω την εξής απορία!

Γίνεται να συνδυάσω 2 γραμμές με ταχύτητες πχ 17Mbps ώστε να έχω συνολικά μια στα 34Mbps;

Θα προτιμούσα να μου πείτε αν γίνεται, πχ με κάποιο καλό αλλά οικιακό router, όχι να δώσω 3 χιλιάρικα σε cisco

για να το κάνω...

Από ότι έψαξα στο ίντερνετ κατάλαβα ότι γίνεται, πχ με Linksys και custom firmware

αλλά δεν βρήκα κάπου οδηγίες...

Μιλάω, για δυο συνδέσεις από ίδιο isp.

Το router μου είναι το DGND3300v2 και νομίζω δεν υποστηρίζει...

Αν και έχει παλιώσει λίγο αυτό το θέμα....

Αν τελικά βάλεις δεύτερη τηλεφωνική γραμμή->ενεργοποιήσεις δεύτερη adsl υπηρεσία->πληρώσεις δεύτερη συνδρομή Internet με κάποιον ISP->σου δώσουν και δεύτερο adsl-modem, και θέλεις να δοκιμάσεις αυτό που ζητάς, ένα φτηνό router (με την πλήρη έννοια της λέξης) που μπορείς να αγοράσεις είναι ένα Mikrotik RB750 (36,40€, δεν είναι απαραίτητο να το αγοράσεις απο το συγκεκριμένο μαγαζί).

Βέβαια, να έχεις υπόψη σου ότι θα χρειαστεί να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην ρύθμιση του router καθώς αυτό που ζητάς δεν είναι "γιούπι !! το έβαλα στην πρίζα και δούλεψε !!"

Το ίδιο ισχύει ακόμα και αν αγοράσεις κάποιο cisco router.

Άν δεν ξέρεις τι σου γίνεται, τι έχεις αγοράσει και ο ISP σφυράει ανέμελα μετρώντας τα ευρώπουλα που θα του πληρώνεις, σε βλέπω για προσθετική μαλλιών (αφού πρώτα τα έχεις ξεριζώσει ο ίδιος).

Δημοσ.

ε ναι ολα αυτα οπως ειπες και ta cisco μεσα θελουν αρκετο cli για να παιξουν οι 2 γραμες μαζι.δεν εχω δει καποιο απλο ρουτερ να τις ενωνει απλα.βεβαια αλλο Load balancing αλλο απλα να ενωσεις 2 adsl.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...