Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα defrag σε win7

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ το Smart Defrag και το Defraggler χρησιμοποιώ αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το εργαλείο των Windows:

Έναρξη > πίνακας ελέγχου > πληροφορίες και εργαλεία επιδόσεων > εργαλεία για προχωρημένους > άνοιγμα ανασυγκρότησης δίσκων > πρώτα ανάλυση και μετά ανασυγκρότηση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ επί πολλά χρόνια το Perfectdisk το οποίο έιναι Gold Microsoft Certified χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάνει smart defrag τοποθετώντας τα αρχεία σε θέσεις ανάλογα με το χρόνο τελευταίας χρήσης τους, ώστε να είναι ευκολότερη η προσπέλαση των αρχείων με τη μεγαλύτερη ζήτηση, κάποιος όμως σε άλλο thread του forum μου το κατηγόρησε λέγοντας ότι του έχει καταστρέψει πολλά λειτουργικά στο παρελθόν. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα γραφόμενά του αλλά με παραξενεύει το γεγονός ότι δε σταμάτησε τη χρήση του μετά την πρώτη "καταστροφή". Προσωπικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω πως προγράμματα του τύπου "ελευθερώστε τη μνήμη του υπολογιστή σας", "ελευθερώστε/βελτιστοποιήστε το μητρώο (registry)","defrag your hdd", κλπ μόνο ψυχολογικό αντίκτυπο έχουν...

Εξάλλου τα Επτάρια κάνουν αποκερμάτισμό του δίσκου από μόνα τους. Στο δικό μου υπολογιστή μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, πρώτη φορά άνοιξα τώρα το ενσωματωμένο πρόγραμμα των 7 και μου έδειξε 0% fragmentation... Φαίνεται πως μόνο αυτό αρκεί...

Τι να πω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...