Προς το περιεχόμενο

Οnline καταστήματα εξωτερικού για αγορές Apple

mitsopanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω αρχίσει μια έρευνα αγοράς στα online καταστήματα του εξωτερικού για την απόκτηση του Macbook air 13.

Αν μπορεί να με βοήθησει κάποιος δίνοντας μου κανένα online store (αγγλίας, γερμανίας οπουδήποτε) ώστε να παραγγείλω φθηνότερα το macbook air απο την ληστρική τίμη που έχουν καθορίσει τα ελληνικά καταστήματα.

Επίσης αυτό το θέμα μπορεί να λειτουργήσει και γενικότερα ώστε ο καθένας μας να παραθέτει τις εμπειρίες του απο τις αγορές καταστημάτων του εξωτερικού ώστε να πετύχουμε τις φθηνότερες τίμες.

Ένας πολύ καλός seller στο ebay ήταν ο electronic king inc αλλά μετα λύπης βλέπω ότι πλέον δεν έχει κανένα item for sell (αν γνωρίζει κανείς τι έπαθες ας μου πει και μένα).

Επίσης μια πολύ καλή τιμή για το Macbook air βρήκα και σε έναν άλλο seller άγγλο τον universal-electronix.

Όποιος γνωρίζει κάποιον άλλον είτε κάποιο κατάστημα για το macbook air είτε γενικότερα για apple αγορές ας το μοιραστεί.

Δημοσ.

Αγορά καινούριου 17 inch mbp πριν από κανένα μήνα από τον χρήστη universal-electronix στο www.ebay.co.uk

1739 euro με τα μεταφορικά μέσα και παραλάβη μέσα σε 3 μέρες.

Εχει ήδη 5438 συναλλαγές ο τύπος με positive feedback στο 99.9%.

Τσέκαρε για το μοντέλο που ψάχνεις.

Δημοσ.

Ένας φίλος πήρε iMac απο αυτό το site απο γερμανία.Πριν απο 3 χρόνια έγινε η αγορά..Απ'οτι βλέπω ειναι γύρω στα 140 ευρώ η διαφορά απο Ελλάδα που είναι ένα σεβαστότατο ποσό.

Να προσέξεις να έχει το english keyboard..και το λέω αυτό γενικότερα αν παραγγείλεις απο Γερμανία!

Αν έχεις κάποιο πολύ γνωστό-συγγενικό πρόσωπο που να έχει επιχείρηση μπορείς σε συνεννοηση μαζί του να το πάρεις απο Ελλάδα στο όνομα του,να το δικαιολογήσει στα έξοδα της επιχείρησης και να πάρεις το ΦΠΑ πίσω που είναι γύρω στα 280 ευρω...Θα σου βγεί 1150 ευρω στρογγυλά..Πολύ καλη τιμή ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...