OneDreamCloser Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας παιδια, προσπαθω να πετυχω το ιδιο αποτελεσμα με αυτο που εμφανιζεται εδω http://mon.grnet.gr/network/maps/lite/?load&ip και τα εχω σχεδον καταφερει. αυτο που μου απομενει ειναι οτι δεν εχω την παραμικρη ιδεα, ---> για το πως μπορω να εμφανισω το ποσοστο της κινησης (ο αριθμος ειναι ηδη διαθεσιμος) που φαινεται πανω-διπλα σε καθε link ? *επισης ποια ειναι η ρυθμιση σε Google Maps V3, που μου επιτρεπει να ορισω το opacity ολοκληρου του χαρτη ? αν μπορουσατε να με καθοδηγησετε καπως, θα με βοηθουσε πολυ. ευχαριστω
el02154 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ΑΝ δεν έχεις πρόβλημα θα με ενδιέφερε να μου πεις πως το έκανες αυτό γιατί πρέπει να κάνω κάτι ανάλογο στη δουλειά μου και δεν το έχω. ΑΝ θες βέβαια.
leopoul Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σας, Είμαι ο web developer του εργαλείου απεικόνισης δικτύου του ΕΔΕΤ. Λίγα τεχνικά στοιχεία για το εργαλείο. Τα δεδομένα λαμβάνονται τακτικά από το δίκτυο με ένα έξυπνο PHP SNMP discovery script και αποθηκεύονται σε MySQL βάση. Στο middleware, η επεξεργασία τους πραγτματοποιείται με python-Django framework. Τα γραφήματα παράγονται με τη βιβλιοθήκη rrdtool για python. Η εφαρμογή των γραφημάτων βρίσκεται εδώ Στη συνέχεια, όλα τα δεδομένα σερβίρονται με JSON μορφή στο Google Maps (v2) layer το οποίο έχει υλοποιηθεί σαν Django template. Το κερασάκι στην απεικόνιση είναι το Dojo framework το οποίο αναλαμβάνει την εμφάνιση σε panes. Στα της ερώτησης για τα ποσοστά στο χάρτη. Γενικά υπάρχουν 2 λύσεις. Μία με divs και μία με Google maps Icon. Στο εργαλείο που αναπτύξαμε πήγαμε με τη δεύτερη λύση. Τα ποσοστά από τα rrd περνάνε από έναν PNG creator (python Image βιβλιοθήκη) και στη συνέχεια τοποθετούνται στο μέσο των links. Η τοποθέτηση στο μέσον, πραγματοποιείται με έναν αλγόριθμο ο οποίος είναι διαθέσιμος στο source της σελίδας. Οι καμπύλες των links είναι κυβικές Bezier, αλλά εφόσον δεν έχετε overlapping links πηγαίνετε με απλά lines. Εάν έχετε άλλες απορρίες ευχαρίστως να βοηθήσω. Χαιρετισμούς, Λεωνίδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.