zizu10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά θέλω να παραγγείλω από το εν λόγω κατάστημα αυτό και αυτό .Τα χρήματα που θα μου αφαιρεθούν θα είναι 26.79 λίρες???(ισχύει και εδώ το ότι για πάνω από 25 λίρες παραγγελία δεν πληρώνεις μεταφορικά) Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί ακόμα δεν έχω φτιάξει λογαριασμό μιας και δεν έχω πιστωτική... Για τον παραπάνω λόγο θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει καμια τράπεζα η οποία χορηγεί προπληρωμένες κάρτες με ευνοικούς όρους και κάνει και για αγορές από το amazon.co.uk. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά έχω και εγώ την ανασφάλεια του "πρωτάρη"...
DooKoo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ χρησιμοποιώ της prepaid visa της τράπεζας κύπρου χρόνια τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Στην βγάζουν εκείνη την στιγμή.Πέντε ευρώ χρέωση ενεργοποίησης συν ένα ευρώ κράτησης κάθε που την "γεμίζεις" ανεξαρτήτως ποσού.
zizu10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ χρησιμοποιώ της prepaid visa της τράπεζας κύπρου χρόνια τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Στην βγάζουν εκείνη την στιγμή.Πέντε ευρώ χρέωση ενεργοποίησης συν ένα ευρώ κράτησης κάθε που την "γεμίζεις" ανεξαρτήτως ποσού. Α ωραία!Και μήπως θυμάσαι τι δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσω???
lefta_yparxoun Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 41,03 Θα πληρώσεις για να έρθουν στην Ελλάδα τα δυο είδη που θέλεις. 11 και κάτι μεταφορικά και ο λόγος είναι πως το ένα είδος είναι από άλλον πωλητή και όχι από το Άμαζον. Dispatched from and sold by FoneM8store. Αν θέλεις σου ανεβάζω και screenshot απλά είναι αργά τώρα και απαντάω βιαστικά. 41,03 British pounds = 47,9498604 Euros
zizu10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 41,03 Θα πληρώσεις για να έρθουν στην Ελλάδα τα δυο είδη που θέλεις. 11 και κάτι μεταφορικά και ο λόγος είναι πως το ένα είδος είναι από άλλον πωλητή και όχι από το Άμαζον. Αν θέλεις σου ανεβάζω και screenshot απλά είναι αργά τώρα και απαντάω βιαστικά. 41,03 British pounds = 47,9498604 Euros Και άμα είναι και τα δύο από amazon πόσο βγαίνει??? Α και τι είναι το amazon jercey merchant???
isay Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 zizu αφου πρωτάρης στο άθλημα, αφιέρωσε λίγη ώρα και διάβασε τα βασικά απο το παρακάτω θέμα. Θα σου λυθούν όλες οι απορίες και αν έχεις κι άλλες, εκεί θα λάβεις καλές απαντήσεις http://www.insomnia.gr/topic/380365-amazoncouk-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CF%89%CE%BD-25/
DooKoo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ χρησιμοποιώ της prepaid visa της τράπεζας κύπρου χρόνια τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Στην βγάζουν εκείνη την στιγμή.Πέντε ευρώ χρέωση ενεργοποίησης συν ένα ευρώ κράτησης κάθε που την "γεμίζεις" ανεξαρτήτως ποσού. Eγώ την έβγαλα μόνο με ταυτότητα.Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το σύστημα.
zizu10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πάλι δεν καταλαβαίνω κάτι... Με το amazon jercey merchant τι παίζει??? Γίνεται να πάρω αυτό το stickaki με fss delivery???
Jason13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πάλι δεν καταλαβαίνω κάτι... Με το amazon jercey merchant τι παίζει??? Γίνεται να πάρω αυτό το stickaki με fss delivery??? KANE ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και φτασε μεχρι το τελος που λεει place your orden in EUR (δεν θα χρεωθεις τιποτα)για να δεις τελικη τιμη. Το στικακι θα το παρεις ΣΥΝΟΛΟ αυτην τη στιγμη ΜΕ αυτην την ισοτιμια μαζι με τα μεταφορικα GBP "5.52" ΣΥΝΟΛΟ: 23,79 ευρω. ΑΝ το παρεις με κατι αλλο οπου η συνολικη τιμη των προιοντων ξεπερνουν τις 25 λιρες(περιπου 30 ευρω ) Θα το παρεις με δωρεαν μεταφορικα 17,10 ευρω.+ κατι αλλο που θα διαλεξεις για να περασεις το κατωτερο οριο των 25 λιρων για δωρεαν μεταφορικα. ΓΙΑ να μαθεις πως λειτουργει το amazon, ΠΑΤΑ εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.