iliaswbm Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Συνδέθηκα στην ΟΝ με Douple Play 8 mbps το προβλημά μου είναι το εξής με την προηγούμενη εταιρεία μου είχα 24mbps αλλά λόγω απόστασης απο τον ΟΤΕ έφτανα μέχρι 9,5mbps (για αυτό και διάλεξα αυτό το πρόγραμμα)τώρα όμως πιάνω 6,5-7,5 με το Thomson που είχα απο πρίν ενω με το ZTE που μου έδωσε η ΟΝ πιάνω μέχρι 6,9 το μέγιστο τις περισσότερες φορές είμαι στα 6,5,κανονικά αφου πρίν έφτανα 9,5 τώρα δεν θα έπρεπε να τερματίζω στα 8mbps;Έχω στείλει δύο φορές μήνυμα μέσω MyON για να το δεί κάποιος τεχνικός αλλά τίποτα,απο το My ΟΝ έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές για το προφίλ μου αλλά με ρίχνουν σε ταχύτητα και επανέρχομαι στο αρχικό μου.Ορίστε και δύο screenshots με forthnet και ΟΝ και μια απο το Orbmt με την ΟΝ.Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή και απο Δευτέρα θα πάρω το 13801.Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 πάρε τηλέφωνο και ζήτα να σου ρίξουν το dowstream SNR στα 7db...
iliaswbm Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Θα τους πάρω την Δευτέρα τηλέφωνο.
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 η μεγαλη διαφορα ειναι το downstream margin.οχι οτι θα φτασει τα 10 mbit με 7 snr Ουτε με 6 snr θα τα φτασει το πιο πιθανο.τον κοβω να κερδιζει Max 1,5 mbps.μηπως τον εχουν σε fast επισης αντι για Interleave και χανει και απο εκει?μπα interleave ειναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 υπάρχουν 3 επιλογές για paths στην On, fastpath (7db snr), low depth interleaved (7db snr) και interleaved (9db snr)... παίζει στο τελευταίο και το μεσαίο είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή μιας και έχει καλύτερο ping από το full interleaved αλλά και καλύτερο συγχρονισμό επειδή παίζει με 2db snr λιγότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.