Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα απο Amazon.Fr με Eurobank Visa Prepaid

palavomaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι κάτοχος μίας Eurobank Visa Prepaid, και εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ εις μάτην να κάνω αγορές απο το γαλλικό Αμαζον χρησιμοποιώντας την παραπάνω κάρτα.Ενώ σε όλα τα άλλα site όπως το Αμαζον .UK ,.COM,.DE δέν έχω κανένα πρόβλημα και κάνω αγορές κανονικά, κάθε φορά που επιχειρώ μία αγορά απο το αντίστοιχο γαλλικό μου στέλνουν ένα μήνυμα ότι η τράπεζα δέν τους αφήνει να κάνουν την μεταφορά των χρημάτων.Με την τράπεζα που επικοινώνησα μου λένε ότι είναι θέμα Amazon και η κάρτα είναι μιά χαρά ενώ απο το Amazon μου τα ριχνουν στην τράπεζα.Σημειωτέον ότι αυτό το επιχείρησα με 3 διαφορετικές κάρτες και πάλι στο γαλλικό Αμαζον καμία τύχη.

Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει κάτι να κάνω?Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως διότι έχω πέσει πάνω σε μεγάλο αίνιγμα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Επικοινώνησε με το amazon Fr και πες τους για την απάντηση της τράπεζας και ότι από το amazon uk com κλπ κάνεις μία χαρά αγορές να δεις τι θα πουν.

Δε νομίζω να το ρίξουν στην τράπεζα και πάλι.

Δημοσ.

Μια ερώτηση από εμένα.

Ότι η αμαζονα έχει πρόβλημα στο λέει με το που κάνεις confirm την αγορά?? Η αργότερα σου στέλνουν email??

Και εγώ έχω αυτή την κάρτα και σήμερα έκανα αγορά από αμαζονα Αγγλίας. Έκανα confirm και μου ήταν επιτυχώς όπως έγραψε.. μου ήρθε και confirmation letter.

Δημοσ.

Mε το που κάνω την αγορά και με ευχαριστήσει για την ολοκλήρωσή της μετά απο κάνα 5 λεπτο μου στέλνει e-mail μου λέει ότι δέν κατάφερε να τραβήξει τα λεφτά απο την τράπεζα...!!!Απο Αγγλία όμως όλα καλά κι εγώ δέν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.

Μια ερώτηση από εμένα.

Ότι η αμαζονα έχει πρόβλημα στο λέει με το που κάνεις confirm την αγορά?? Η αργότερα σου στέλνουν email??

Και εγώ έχω αυτή την κάρτα και σήμερα έκανα αγορά από αμαζονα Αγγλίας. Έκανα confirm και μου ήταν επιτυχώς όπως έγραψε.. μου ήρθε και confirmation letter.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά υπήρξε λύση στο πρόβλημα;

Και εγώ δεν μπορώ να παραγγείλω απο το amazon fr.

Ενώ βαζω σωστά τα στοιχεία της κάρτας, αδυνατει το σύστημα να την χρεώσει. Προσπαθώ εδώ και μισό μήνα.

Κάθε λύση ευπρόσδεκτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...