downhill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 σκέφτομαι να τη χτυπήσω. Την είχα βάλει στο μάτι από τότε που είχε βγεί η πρώτη (TG1), αλλά ήταν πανάκριβη, κοντά στο χιλιάρικο θυμάμαι... ξέρει κανείς τι λέει από ποιότητα βίντεο? Link
esertas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Φαίνεται πολύ καλή. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να μας πει για την ποιότητά της. Εδώ έχει ένα ψιλοreview. Και εδώ ένα στο Τ3 το αγγλικό.
downhill Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 στο Γέρακα που πήγα το Σαββατο δεν την είχαν. Είχαν μόνο ένα εκθεσιακό, το οποίο μου τό δινε στην ίδια τιμή (έλεος). Του λέω, το χουν πασπατέψει 5.000 άτομα και δεν κόβετε τπτ? και μου απαντάει: "Φίλε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, γιατί βγάζουμε την μπαταρία" (άσχετο) και μετά του λέω: "είχατε πολλά κομμάτια"? το σκεφτεται 1-2 λεπτά και μετά μου λέει διστακτικά: "εμ... βασικά την προσφορά την έχουν βγάλει στο σταθμό Λαρίσης".. Ειλικρινά μού ρθε να τον βαρέσω, δεν μου τό λεγε τόση ώρα, για να σπρώξει το αραχνιασμένο το εκθεσιακό.. μεγάλη αλητεία.
PaNtErAz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 στο Γέρακα που πήγα το Σαββατο δεν την είχαν. Είχαν μόνο ένα εκθεσιακό, το οποίο μου τό δινε στην ίδια τιμή (έλεος). Του λέω, το χουν πασπατέψει 5.000 άτομα και δεν κόβετε τπτ? και μου απαντάει: "Φίλε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, γιατί βγάζουμε την μπαταρία" (άσχετο) και μετά του λέω: "είχατε πολλά κομμάτια"? το σκεφτεται 1-2 λεπτά και μετά μου λέει διστακτικά: "εμ... βασικά την προσφορά την έχουν βγάλει στο σταθμό Λαρίσης".. Ειλικρινά μού ρθε να τον βαρέσω, δεν μου τό λεγε τόση ώρα, για να σπρώξει το αραχνιασμένο το εκθεσιακό.. μεγάλη αλητεία. Μεγάλος αλήτης... Αντί να στο πει από την αρχή προσπαθούσε να πουλήσει την δικιά του για να βγάλει το τρελό μπόνους που πληρώνουν αυτές οι εταιρείες στους πωλητές. Από τα 350 τα 100 τα τσέπωνε στην χειρότερη. Άσε που μπορούσε να σου κάνει έκπτωση (γιατί αυτά τα μαγαζιά αφήνουν τους πωλητές να πουλάν όσο θέλουν) και δεν σου έκανε. Καταγγελία έπρεπε να κάνεις! Αλητεία!
nek4d Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μεγάλος αλήτης... Αντί να στο πει από την αρχή προσπαθούσε να πουλήσει την δικιά του για να βγάλει το τρελό μπόνους που πληρώνουν αυτές οι εταιρείες στους πωλητές. Από τα 350 τα 100 τα τσέπωνε στην χειρότερη. Άσε που μπορούσε να σου κάνει έκπτωση (γιατί αυτά τα μαγαζιά αφήνουν τους πωλητές να πουλάν όσο θέλουν) και δεν σου έκανε. Καταγγελία έπρεπε να κάνεις! Αλητεία! απο εσωτερικη πληροφόρηση, το bonus είναι 175 ευρώ. μπορουσε ο χαζός να κόψει κάτι κ να παρει το υπολοιπο...
soulkeeper4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 στο καταστημα στο σταθμο λαρισης η συγκεκριμενη εχει 259 ευρω....χτες πηγα να την παρω για δωρο αλλα τελικα πηρα την canon hf r106 με 289! http://www.skroutz.gr/s/267271/Canon-Legria-HF-R106.html?keyphrase=canon+r106
geomos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παιδια ολα καλα αλλα bonus? Ο κουμπαρος μου δουλευει 2 χρονια στην εν λογω αλυσιδα και δεν εχει παρει ουτε αυτος ουτε κανενας πωλητης ουτε ενα λεπτο του ευρω πανω απο τον μισθο του. Εχει πουλησει απιστευτες ποσοτητες καινουριων,demo,ξεχασμενων μηχανηματων! Οσο για τις δυνατοτητες εκπτωσης δεν θα ξεχασω οταν ηθελα να αγορασω μια ψηφιακη πρεπει να ρωτησε τουλαχιστον 3 ατομα (προισταμενο τμηματος,διευθυντη πωλησεων,administrator) για 20 ευρω! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
downhill Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 στο καταστημα στο σταθμο λαρισης η συγκεκριμενη εχει 259 ευρω....χτες πηγα να την παρω για δωρο αλλα τελικα πηρα την canon hf r106 με 289! http://www.skroutz.gr/s/267271/Canon-Legria-HF-R106.html?keyphrase=canon+r106 φίλε soulkeeper μ'έφτιαξες, thanks. πήγα και τσίμπησα τη sony, τελευταίο κομμάτι! την είχε 259 όντως, ενώ στο φυλλάδιο την έχουν 359! (ότι νά ναι). έχει μείνει μόνο το εκθεσιακό, για όποιον ενδιαφέρεται, στην ίδια τιμή και μου είπε ότι ίσως μπορεί να κόψει κάτι (από την έκφραση του προσώπου του το "κάτι" το μετέφρασα σε 20ρικο) την κάνον την έχουν σε πολλά κομμάτια, τη δίνει 299. Προτίμησα την σόνυ λόγω εμφάνισης και μεγέθους, παρότι ξέρω ότι η canon τραβάει καλύτερο βίντεο. το παλικάρι εκεί στις φωτογραφικές ήταν πολύ εξυπηρετικό, το μόνο που στην αρχή μου λέει "δεν ξέρω αν ισχύει το 259, γιατί έχουν τελειώσει οι εκπτώσεις" (παρόλο που η ταμπέλα δίπλα του έγραφε ακόμα 259 με παχουλά γράμματα). Τελικά αφού συνεννοήθηκε με έναν άλλον μου λέει οκ.
soulkeeper4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Να σαι καλά @downhill Καλοριζικη και Καλές λήψεις!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.