chill Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Α τςςςςςςςςςςςςς o Τouf Εγώ πάλι είμαι μόνος εδώ και λίγες μέρες γι' αυτό και δεν σε έχω πρήξει για τις κρέμες xaxa.....Αν παίξει καμιά επανασύνδεση ετοιμάσου για αγγαρεία όμως :>
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 εγω ξερω να πω οτι εριξα κοπελα το σαββατο λεγοντας της καθε 10 λεπτα οτι το θεμα που ειχαμε αρχισει να συζηταμε ηταν χαλια θεμα για συζητηση για νεα γνωριμια. Αν η άλλη είναι να σου κάτσει και την μεγαλύτερη βλακεία του αιώνα να πεις θα το ανεχτεί. Αν δεν γουστάρει εξ αρχής και κολοτούμπες να κάνεις τα πράματα είναι δύσκολα. Ανατροπές βέβαια γίνονται, αλλά δύσκολα.
Septum Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν η άλλη είναι να σου κάτσει και την μεγαλύτερη βλακεία του αιώνα να πεις θα το ανεχτεί. Αν δεν γουστάρει εξ αρχής και κολοτούμπες να κάνεις τα πράματα είναι δύσκολα. Ανατροπές βέβαια γίνονται, αλλά δύσκολα. Ετσι ειναι.Βλεπει μια γκομενα εναν τυπο να την πλησιαζει και τον κοβει να ναι γ@ματα.Αυτος σαν φοβερος ατακαδορος μετα απο μερικα λεπτα την εχει ριξει.ΝΑΤ!Πιστευω οτι βλακεια και να πει καποιος αν η κοπελα γουσταρει,δεν χρειαζονται και πολλα. Κατερινα εσυ πιστευεις οτι στο τραγουδι βιολετα-τσιγκολελετα, η βιολετα κοστολογειται δικαια μολις 1 φραγκο?
biscoto Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ερώτηση προς Τούφας: κλάνεις σε όλα τα randez-vous σου?
Lucifer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αυτό έχει να κάνει με έκφραση συμπεριφοράς βάσει χαρακτηριστικών που έχει ένας άνθρωπος. Είσαι έξυπνος και το χρησιμοποιείς αντίστοιχα. Λοιπόν, πάρε τον πλεονασμό σου και. Υπάρχει πρόβλημα;
Xvipes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν η άλλη είναι να σου κάτσει και την μεγαλύτερη βλακεία του αιώνα να πεις θα το ανεχτεί. Αν δεν γουστάρει εξ αρχής και κολοτούμπες να κάνεις τα πράματα είναι δύσκολα. Ανατροπές βέβαια γίνονται, αλλά δύσκολα. Πως το έλεγε στο HIMYM ο Barney για το 5 minute rule που και καλά η γυναίκα μέσα στα 5 πρώτα λεπτά έχει αποφασίσει αν θα πήγαινε στο κρεβάτι με τον άντρα.
Marria Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πως το έλεγε στο HIMYM ο Barney για το 5 minute rule που και καλά η γυναίκα μέσα στα 5 πρώτα λεπτά έχει αποφασίσει αν θα πήγαινε στο κρεβάτι με τον άντρα. 5 λεπτα? και πολλα λες... στα πρωτα 5 δευτερολεπτα βλέπεις αμα σου αρεσει τοσο ο αλλος για να το προχωρησεις
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 5 λεπτα? και πολλα λες... στα πρωτα 5 δευτερολεπτα βλέπεις αμα σου αρεσει τοσο ο αλλος για να το προχωρησεις Πω πω,θεε μου!Εαν ημουν ετσι ξερω οτι σε ολη μου την ζωη θα ημουν ολομοναχος.Παντα δινω χρονο στον κοσμο
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 I'd hit that φάση. τι θελει να πει ο ποιητης?
slygeo87 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Που αποφασίζουν τα κορίτσια σε 5 λεπτά (και όχι μόνο), αν το γκομενάκι απέναντι, είναι φακαμπλ.
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ερώτηση προς Τούφας: κλάνεις σε όλα τα randez-vous σου? φυσικα, αν δεν αραιωσω τις φερομονες μου, οι γυναικες θα αρχισουν τα βιαια επεισοδια. 5 λεπτα? και πολλα λες... στα πρωτα 5 δευτερολεπτα βλέπεις αμα σου αρεσει τοσο ο αλλος για να το προχωρησεις ε ναι γιατι ξερεις τον αλλο σε 5 δευτερολεπτα...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ε ναι γιατι ξερεις τον αλλο σε 5 δευτερολεπτα... μπορει το Μαρακι να εχει υπερφυσικες ικανοτητες .Σαφως κ η σεξουαλικη ελξη της πρωτης στιγμης μας κανει εντυπωση,παρολα αυτα επειδη εμεις οι ανθρωποι ειμαστε πολυπλοκα οντα κ οχι στατικοι στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων η γνωμη μας για καποιον οπως κ η υπαρξη η οχι σεξουαλικης ελξης μεταβαλεται συνεχως απο την στιγμη που θα αρχισουμε να ερχομαστε κοντα σε καποιον.Δεν ειναι λιγες φορες που θα αναπτυξουμε ελξη για καποιον μετα απο καιρο γνωριμιας οπως κ δεν ειναι λιγες φορες που θα χασουμε την ελξη την οποια ειχαμε για καποιον για αρκετο καιρο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Λοιπόν, πάρε τον πλεονασμό σου και. Υπάρχει πρόβλημα; Ωπ.Τη μπατήσαμε! Όχι, τι πρόβλημα; Χουχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.